Να στείλετε μήνυμα
Hebei donwel metal products co., ltd.
Σπίτι > προϊόντα > ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων >
εύκολη οργάνωση προμηθευτών του 2019 η χρυσή εγκαθιστά το σταθερό στάβλο αλόγων με τα εξαρτήματα
  • εύκολη οργάνωση προμηθευτών του 2019 η χρυσή εγκαθιστά το σταθερό στάβλο αλόγων με τα εξαρτήματα
  • εύκολη οργάνωση προμηθευτών του 2019 η χρυσή εγκαθιστά το σταθερό στάβλο αλόγων με τα εξαρτήματα

εύκολη οργάνωση προμηθευτών του 2019 η χρυσή εγκαθιστά το σταθερό στάβλο αλόγων με τα εξαρτήματα

Τόπος καταγωγής Hebei, Κίνα
Μάρκα JH Horse Stable
Πιστοποίηση ISO9001
Αριθμό μοντέλου σταύλος αλόγων
Λεπτομέρειες προϊόντων
Όνομα Προϊόντος:
εύκολη οργάνωση προμηθευτών του 2019 η χρυσή εγκαθιστά το σταθερό στάβλο αλόγων με τα εξαρτήματα
Υλικό:
??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Εκτίμηση φορτίων:
Μεγάλη, μέση, ελαφριά απόδοση
εφαρμογή:
σπίτι αλόγων
Υπηρεσία:
όλοι οι τύποι μπορούν να προσαρμοστούν
Μέγεθος:
2.2m
Υψηλό φως: 

φορητοί στάβλοι κιβωτίων αλόγων

,

μπροστινές σχάρες στάβλων

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες
Χύμα
Χρόνος παράδοσης
45 ημέρες
Όροι πληρωμής
T/T, L/C, Western Union, D/P
Δυνατότητα προσφοράς
50 /month
Περιγραφή προϊόντων

εύκολη οργάνωση προμηθευτών του 2019 η χρυσή εγκαθιστά το σταθερό στάβλο αλόγων με τα εξαρτήματα

 

 

Κρατώντας τους στάβλους των αλόγων σας, η σιταποθήκη και η περιοχή διαβίωσης καθαρή είναι ουσιαστικές προκειμένου να εξασφαλιστεί η Ασφάλεια και Υγεία τους. Όταν οι στάβλοι δεν καθαρίζονται κατάλληλα, μπορούν να προσελκύσουν τα έντομα και τα τρωκτικά. Οι βρώμικοι στάβλοι μπορούν επίσης να γίνουν κατ' οίκον στην ασθένεια-πρόκληση των οργανισμών που μπορούν να μολύνουν τα άλογά σας και να τα καταστήσουν άρρωστα. Για να αποτρέψουν αυτά τα προβλήματα από την εμφάνιση, οι σταύλοι πρέπει να καθαριστούν λεπτομερώς σε τακτική βάση. Τα συχνότερα άλογα κρατιούνται στους στάβλους, συχνότερα πρέπει να καθαριστούν. Παραδείγματος χάριν, οι σταύλοι που στεγάζουν τα άλογα πρέπει συνεχώς να καθαριστούν έξω τουλάχιστον μιά φορά κάθε μέρα.

Κατά καθαρισμό ενός στάβλου αλόγων, την πρέπει να έχετε τα σωστά εργαλεία σε διαθεσιμότητα. Επειδή οι βρώμικοι σταύλοι αλόγων περιέχουν τα ούρα και τις μειώσεις αλόγων, πρέπει να προστατευθείτε από τις μολύνσεις με την κάλυψη όλων των ανοικτών πληγών. Για να αποτρέψετε το σχηματισμό των φουσκαλών σε ετοιμότητα σας, τα παχιά γάντια που σχεδιάζονται φορέστε για τη χειρωνακτική εργασία. Πρέπει επίσης να φορέσετε τα ισχυρά παπούτσια για να προστατεύσετε τα πόδια σας. Το λάστιχο οι μπότες είναι καλύτερο επειδή τα ούρα αλόγων δεν θα τις βλάψουν.

Για να αφαιρέσετε την παλαιά κλινοστρωμνή από το στάβλο, θα χρειαστείτε ένα τέσσερις-σηκωμένο με δίκρανο δίκρανο ή ένα δίκρανο ξεσμάτων. Για να αφαιρέσετε τα μειωμένος και άλλα συντρίμμια, θα χρειαστείτε ένα φτυάρι. Πρέπει επίσης να φέρετε έναν σάκο ή wheelbarrow απορριμάτων για να αφαιρέσετε τα απόβλητα από τη σιταποθήκη. Τέλος, θυμηθείτε να φέρετε τη νέα κλινοστρωμνή για να καταγράψει στο στάβλο όταν είστε τελειωμένος καθαρισμός.

Για την ασφάλεια και σας και του αλόγου, ο στάβλος πρέπει να είναι κενός όταν τον καθαρίζετε. Εάν υπάρχει αυτήν την περίοδο ένα άλογο στο στάβλο προγραμματίζετε να καθαρίσετε, πρέπει να τον πάρετε από το στάβλο και να τον εξασφαλίσετε προτού να αρχίσετε τη διαδικασία. Εξασφαλίστε το άλογό σας με ένα σχοινί μολύβδου και halter κάπου έξω από το σταύλο. Πρέπει επίσης να αφαιρέσετε οποιαδήποτε δίχτυα σανού, τους κάδους νερού, τους κάδους τροφών ή άλλα στοιχεία στο στάβλο που θα μπορούσε να γίνει εμπόδια ενώ καθαρίζετε.

Αφότου σταματούν το άλογο, χρησιμοποιήστε ένα δίκρανο ή ένα φτυάρι για να αφαιρέσετε την παλαιά κλινοστρωμνή και το λίπασμα. Εάν φοράτε τα γάντια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να αφαιρέσετε τα συντρίμμια. Η θέση όλα αφαίρεσε από το στάβλο wheelbarrow. Σιγουρευτείτε ότι όλοι οι τομείς του στάβλου καθαρίζονται λεπτομερώς, συμπεριλαμβανομένων των γωνιών.

Έπειτα, χρησιμοποιήστε μια σκούπα ή μια βούρτσα για να σκουπίσετε το πάτωμα. Επιτρέψτε στο σταύλο για να στεγνώσετε για μερικές ώρες εάν είναι δυνατόν, αφήνοντας οποιεσδήποτε παράθυρα και πόρτες ανοικτά για να επιταχύνει τη διαδικασία. Ξεφορτωθείτε την κλινοστρωμνή σε μια περιοχή μακριά από τους σταύλους. Εάν έχετε έναν σωρό απορριμάτων, να είστε βέβαιος να φέρει όλο το υλικό που αφαιρείται από το στάβλο στην κορυφή του σωρού, παρά ακριβώς να πετάξει τον στο κατώτατο σημείο.

Αφότου ο σταύλος είναι απολύτως καθαρός και ξηρός, είναι χρόνος να τοποθετηθεί στο κρεβάτι κάτω. Τοποθετήστε όλη την καθαρή κλινοστρωμνή στο κέντρο του δωματίου και να είστε εξαπλωμένοι έπειτα την στο έδαφος ομοιόμορφα. Καταναλώστε ένα δίκρανο στο χνούδι η κλινοστρωμνή γύρω από τις άκρες του στάβλου για να αποτρέψετε τα άλογα από να γίνει κολλημένος όταν κυλούν. Σιγουρευτείτε ότι η κλινοστρωμνή είναι αρκετά πυκνά να κρατήσει το άλογο άνετο, ειδικά εάν το πάτωμα αποτελείται από το σκυρόδεμα ή ένα άλλο σκληρό υλικό. Για να ελέγξετε το πάχος της κλινοστρωμνής, τρυπήστε μέσω του με ένα pitchfork. Εάν μπορείτε να ακούσετε το δίκρανο χτυπήστε το έδαφος, η κλινοστρωμνή δεν είναι πιθανώς αρκετά πυκνά.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Στοιχείο Βαρέων καθηκόντων γαλβανισμένος στάβλος αλόγων
Άλλες λέξεις κλειδί σταθερό σπίτι του /horse αλόγων/σπίτι σίτισης αλόγων/εσωτερικό σπίτι αλόγων ασφάλειας
Κάθε μέγεθος επιτροπής (w*h)

4*2.2m, 3.6m*2.2m, 3m*2.2m, άλλα μεγέθη κατόπιν αιτήσεως

 

Υλικό 40*40mm, ή 50*50mm
Επιφάνεια Καυτός που βυθίζεται γαλβανισμένος
Πλεονέκτημα Εύκολη σύνδεση, ΚΑΜΙΑ ανάγκη της θέσης υποστήριξης
  Χρηματοκιβώτιο αλόγων, καμία αιχμηρή άκρη
Οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε απαιτήσεις, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με.

 

εύκολη οργάνωση προμηθευτών του 2019 η χρυσή εγκαθιστά το σταθερό στάβλο αλόγων με τα εξαρτήματα 0

Συνιστώμενα προϊόντα

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-318-7826600
162 οδός Heping, κομητεία Anping, Κίνα 053600
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε