Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων

Ανθρακωμένος πίνακας μπαμπού για το σταύλο αλόγων στάβλων αλόγων, Eco - φιλικό

Πιστοποίηση
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Ανθρακωμένος πίνακας μπαμπού για το σταύλο αλόγων στάβλων αλόγων, Eco - φιλικό

Ανθρακωμένος πίνακας μπαμπού για το σταύλο αλόγων στάβλων αλόγων, Eco - φιλικό
Ανθρακωμένος πίνακας μπαμπού για το σταύλο αλόγων στάβλων αλόγων, Eco - φιλικό Ανθρακωμένος πίνακας μπαμπού για το σταύλο αλόγων στάβλων αλόγων, Eco - φιλικό

Μεγάλες Εικόνας :  Ανθρακωμένος πίνακας μπαμπού για το σταύλο αλόγων στάβλων αλόγων, Eco - φιλικό

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μάρκα: Eco-friendly Carbonized Bamboo Board for Horse Stalls Horse Stable εφαρμογή: σταύλος αλόγων
Είδος Ξύλου: Ξύλο μπαμπού Πλεονέκτημα: Ασφάλεια για το άλογο
Χρήση: πόρτα ταλάντευσης Σταθερό μέγεθος: με το αίτημά σας
Υψηλό φως:

φορητοί στάβλοι κιβωτίων αλόγων

,

μπροστινές σχάρες στάβλων

Φιλικός προς το περιβάλλον ανθρακωμένος πίνακας μπαμπού για το σταύλο αλόγων στάβλων αλόγων

 
 
 

Οι κανονισμοί CEQ για την εφαρμογή NEPA απαιτούν την αξιολόγηση των συσσωρευτικών επιδράσεων στη διαδικασία λήψης απόφασης για τα ομοσπονδιακά προγράμματα. Οι συσσωρευτικές επιδράσεις ορίζονται ως - επιδράσεις στο περιβάλλον που προκύπτουν από τον επαυξητικό αντίκτυπο της δράσης όταν προστίθεται σε άλλες παρελθόν, παρόν, και εύλογα ενέργειες εγγύς μέλλοντος ανεξάρτητα από ποια αντιπροσωπεία (ομοσπονδιακή ή μη-ομοσπονδιακή) ή το πρόσωπο αναλαμβάνει τέτοιες ενέργειες ‖ (40 CFR 1508,7). Η καθοδήγηση για την εφαρμογή NEPA (δημοσίου δικαίου 91-190, το 1970) απαιτεί ότι οι Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες προσδιορίζουν τα χρονικά και γεωγραφικά όρια μέσα στα οποία θα αξιολογούσαν τα πιθανά αθροιστικά αποτελέσματα μιας δράσης και του συγκεκριμένου παρελθόντος, να παρουσιάσουν, και τα εύλογα προβλέψιμα προγράμματα που θα αναλύονταν. Τα γεωγραφικά όρια της ανάλυσης ποικίλλουν (π.χ., τοπικός, περιφερειακός) ανάλογα με το σχετικούς πόρο και την πηγή επίδρασης.

Τα προγράμματα που εξετάζονται για τη συσσωρευτική ανάλυση αντίκτυπου περιγράφονται κατωτέρω. Μερικοί μπορούν ή δεν να είναι σχετικοί με τα συγκεκριμένα επίκαιρα θέματα. Ενώ αυτές οι πληροφορίες μπορούν να είναι ανακριβείς αυτή τη στιγμή, σημαντικές πηγές επιδράσεων έχουν αξιολογηθεί όσο το δυνατόν ακριβέστερα και εντελώς τα χρησιμοποιώντας διαθέσιμα στοιχεία. Η σχετικότητά τους στα συγκεκριμένα θέματα των πόρων συζητείται ή διαμορφώνεται μέσα στη συζήτηση αντίκτυπου κάθε θέματος. Οι συσσωρευτικές επιδράσεις εξετάζονται για όλες τις εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της εναλλακτικής λύσης δράσης αριθ. Ο ακόλουθος προσδιορίζει τα εφαρμόσιμα τρέχοντα σχέδια και τα προγράμματα και τα ολοκληρωμένα σχέδια και προγράμματα για το GGNRA, το κοντινό όρος κρατικό πάρκο Tamalpais, και τις κοινότητες μέσα πολύ κοντά στο GGNRA. Τα προγράμματα πάρα πολύ γεωγραφικά απόμακρα από την περιοχή σχεδίων ή ειδάλλως μην θεωρημένος πιθανός να παραγάγουν τα αποτελέσματα που θα μπορούσαν εύλογα να αναμένονται για να προσθέσουν συσσωρευτικά στα αποτελέσματα σχεδίων δεν συμπεριλαμβάνονται.

Η νέα κκπ που στηρίζεται σε το 1980 κκπ είναι αυτήν την περίοδο εν εξελίξει. Το πάρκο προσδοκά το τελικά σχέδιο και το EIS το 2011-2012. Αυτή η πολυετής δημόσια διαδικασία προγραμματισμού θα οδηγούσε σε ένα έγγραφο που αρθρώνει το όραμα μακροχρόνιας σειράς για το μέλλον των NPS-ρυθμισμένων εδαφών μέσα στο όριο πάρκων. Η νέα κκπ θα είχε μια ιδιαίτερη έμφαση στα εδάφη που έχουν προστεθεί από το 1980 κκπ, συμπεριλαμβανομένων των εδαφών στη κομητεία SAN Mateo, και τα εδάφη όπου οι όροι ή η γνώση ευαισθησίας των πόρων έχουν αλλάξει από το σχέδιο του 1980 ολοκληρώθηκαν. Ως τμήμα της διαδικασίας της κκπ, NPS θα μελετούσε επίσης τις μακροπρόθεσμες θέσεις για τις λειτουργικές εγκαταστάσεις πάρκων, συμπεριλαμβανομένων των αναγκών για τη συντήρηση και τη δημόσια ασφάλεια. NPS έχει συντονίσει τον προγραμματισμό μεταξύ του ιππικού σχεδίου και της γενικής αναπροσαρμογής σχεδίων διαχείρισης.

Η αποκατάσταση υγρότοπου και κολπίσκου στη μεγάλη λιμνοθάλασσα είναι ένα κοινό πρόγραμμα NPS και της κομητείας του Marin. Η περιοχή προγράμματος βρίσκεται στην παραλία Muir κοντά στους χρυσούς γαλακτοκομικούς σταύλους πυλών στο στόμα του υδροκρίτη κολπίσκου Redwood. Η περιοχή προγράμματος περιλαμβάνει 38 παράκτια στρέμματα που καλύπτουν τον ολόκληρο υγρότοπο, τον κολπίσκο, και την παρόχθια περιοχή που επεκτείνεται από ακριβώς προς τα κάτω της εθνικής οδού 1 στην παραλία, συμπεριλαμβανομένης μιας μικρής διαλείπουσας παλιρροιακής λιμνοθάλασσας στην παραλία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία συστατικά: (1) οικολογική αποκατάσταση, (2) βελτιώσεις δημόσια πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένου ενός επανασχηματισμού του υπάρχοντος χώρου στάθμευσης, και (3) της αντικατάστασης της ειρηνικής γέφυρας τρόπων. Το πρόγραμμα είναι κάτω από την κατασκευή και σχεδιάζεται για να ολοκληρωθεί το 2012. Υπάρχει οι επιδράσεις στις χρυσές διαδικασίες σταύλων πυλών γαλακτοκομικές οι προσωρινές μάντρες έχουν χτιστεί βόρεια της περιοχής σταύλων και οι οφσάιτ μάντρες θα αφαιρούνταν μόνιμα.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

1. Μήκος 3000mm, 3600mm, 3800mm, 4000mm
2. Ύψος 1800mm, 2200mm, 2400mm
3. Στάση μετα OD115mm
4. Πλαίσιο και μέση brack SHS 50x50mm
5. επεξεργασία επιφάνειας Καυτός-βυθισμένο γαλβανισμένο (μαύρο, πράσινο, κόκκινο κ.λπ.) σκονών

 

Ανθρακωμένος πίνακας μπαμπού για το σταύλο αλόγων στάβλων αλόγων, Eco - φιλικό 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Vicky You

Τηλ.:: +8613833871025

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)