Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπιτροπές στάβλων αλόγων

υψηλή - ποιοτικών μορφωματικό αλόγων ίππειο μέτωπο στάβλων προϊόντων σταθερό - επιτροπή

Πιστοποίηση
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

υψηλή - ποιοτικών μορφωματικό αλόγων ίππειο μέτωπο στάβλων προϊόντων σταθερό - επιτροπή

υψηλή - ποιοτικών μορφωματικό αλόγων ίππειο μέτωπο στάβλων προϊόντων σταθερό - επιτροπή
υψηλή - ποιοτικών μορφωματικό αλόγων ίππειο μέτωπο στάβλων προϊόντων σταθερό - επιτροπή υψηλή - ποιοτικών μορφωματικό αλόγων ίππειο μέτωπο στάβλων προϊόντων σταθερό - επιτροπή

Μεγάλες Εικόνας :  υψηλή - ποιοτικών μορφωματικό αλόγων ίππειο μέτωπο στάβλων προϊόντων σταθερό - επιτροπή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Ζεστό διασταύρωσης Galvanized χάλυβα Ύφος πορτών: Συρόμενη πόρτα
Εκτίμηση φορτίων: Μεγάλη, μέση, ελαφριά απόδοση εφαρμογή: σταύλος αλόγων
Ικανότητα φόρτωσης: ΑΡΙΣΤΗ
Υψηλό φως:

ευρωπαϊκά μέτωπα στάβλων αλόγων

,

μορφωματικές εξαρτήσεις στάβλων αλόγων

υψηλή - ποιοτικών μορφωματικό αλόγων ίππειο μέτωπο στάβλων προϊόντων σταθερό - επιτροπή

 

Ο στόχος αυτής της μελέτης ήταν να αξιολογηθεί η μικροβιολογική ποιότητα του αέρα σε τρία κέντρα ιππασίας που διαφέρουν στο άλογο που κρατά τα συστήματα. Τα δείγματα αέρα συλλέχθηκαν σε μια δυνατότητα με το άλογο ελεύθερος-σειράς που κρατά το σύστημα και δύο με τους στάβλους κιβωτίων των διαφορετικών μεγεθών. Τα δείγματα συλλέχθηκαν για μία περίοδο 3 ετών (2015-2017), τέσσερις φορές το χρόνο (άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας) για να αξιολογήσουν την επίδραση των εποχιακών αλλαγών. Η επικράτηση των αερόβιων mesophilic βακτηριδίων, των μυκήτων φορμών, των ακτινομυκήτων, του σταφυλοκόκκου SSP, και Escherichia coli καθορίστηκε με τη μέθοδο σύγκρουσης αέρα Petri στα πιάτα με τα κατάλληλα μικροβιολογικά μέσα. Συγχρόνως, η θερμοκρασία αέρα, η σχετική υγρασία, και η μοριακή συγκέντρωση θέματος (PM10, PM2.5) μετρήθηκαν. Διαπιστώθηκε ότι το άλογο που κρατά το σύστημα έχει επιπτώσεις στο περιστατικό των εξετασμένων αερομεταφερόμενων μικροοργανισμών. Κατά τη διάρκεια της τριών ετών περιόδου μελέτης, η υψηλότερη θερμοκρασία και η υγρασία, καθώς επίσης και το μοριακό θέμα συγκέντρωση-που υπερέβησαν εμφανώς το όριο αξία-παρατηρήθηκαν στις εγκαταστάσεις με το σύστημα κιβώτιο-στάβλων. Ο αέρας που επιλέχτηκε από το μεγαλύτερο κέντρο ιππασίας, με το μεγαλύτερο αριθμό αλόγων και το σύστημα κιβώτιο-στάβλων του αλόγου που κρατά, χαρακτηρίστηκε επίσης από τη βαρύτερη μικροβιολογική μόλυνση. Μεταξύ άλλων, βακτηρίδια από τα ακόλουθα γένη: Ο σταφυλόκοκκος SSP, ο στρεπτόκοκκος SSP, ο βάκιλος SSP, και το Ε. COLI και μύκητες από τα γένη Aspergillus, Fusarium, Mucor, Rhizopus, Penicillium, Trichothecium, Cladosporium, και Alternaria προσδιορίστηκαν στα αναλυθε'ντα δείγματα.

Οι σταύλοι και άλλα κτήρια ζωικού κεφαλαίου είναι όχι μόνο μια θέση για την αναπαραγωγή και την κράτηση των ζώων, αλλά και ένα περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους. Ο υγειονομικός όρος του αέρα στους σταύλους έχει μια άμεση επίδραση στην υγεία και την ευημερία των ανθρώπων που εργάζονται με τα άλογα και τα ζώα οι ίδιοι. Οι αιτίες της μολυσματικής συσσώρευσης περιλαμβάνουν τη συχνή σε τέτοια υψηλή οργανική συγκέντρωση σκόνης θέσεων, καθώς επίσης και μικρή ροή αέρος μέσα στα δωμάτια όπου τα ζώα κρατιούνται. Στα κτήρια ζωικού κεφαλαίου, η ατμοσφαιρική ρύπανση προέρχεται κυρίως από τα ζώα, τα περιττώματα, την τροφή, και τα απορρίματά τους (Lloyd και λοιποί 2003). Bioaerosol-διαμορφώνοντας τους μικροοργανισμούς των δωματίων ζωικού κεφαλαίου χαρακτηρίζεται από την καιροσκοπική οξύτητα, αλλά σε περιπτώσεις μειωμένης ασυλίας, εμφανιμένος περιοδικά στους ανθρώπους ή τα ζώα, ο αέρας μπορεί να είναι η πηγή παθογόνων πιέσεων που προκαλούν τις ζωονοσίες και τις επιζωοτικές ασθένειες. Οι αερομεταφερόμενοι μικροοργανισμοί που μπορούν να θέσουν μια επιδημιολογική απειλή και μπορούν να βρεθούν στις εγκαταστάσεις ζωικού κεφαλαίου περιλαμβάνουν τις enteropathogenic πιέσεις Escherichia coli και άλλα βακτηρίδια περιττωματικής προέλευσης καθώς επίσης και σταφυλοκόκκου SSP, pseudomonas SSP, ακινετοψακτηρίου SSP, και Erwinia SSP, οι οποίοι μπορούν να κατοικήσουν στα απορρίματα ή να εγκαταστήσουν στα μόρια σκόνης και να θέσουν μαζί μια απειλή υγείας υπό μορφή bioaerosol (Zucker και λοιποί 2000 Elfman και λοιποί 2009 Witkowska και λοιποί 2012 Korzekwa και λοιποί 2015). Μύκητες φορμών, συμπεριλαμβανομένου Cladosporium SSP, Alternaria SSP, Aspergillus SSP, Penicillium SSP, Fusarium SSP τα σπόρια και οι μεταβολίτες τους οι μυκοτοξίνες, και τα αλλεργιογόνα ακτινομύκητες θέτουν επίσης μια σημαντική απειλή η παρουσία τους στον αέρα των σταύλων έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων και των ζώων (Korzekwa και λοιποί 2015). Οι τοξικολογικοί κίνδυνοι εμφανίζονται ειδικά σε εκείνα τα δωμάτια ζωικού κεφαλαίου όπου η αμέλεια οδηγεί στη συσσώρευση των περιττωμάτων, της μολυσμένης τροφής, του ρύπου, και της υπερβολικής υγρασίας. Συχνά, οι αιτίες της κακής υγειονομικής συνθήκης περιλαμβάνουν τις τεχνολογικές ατέλειες (π.χ., ανεπαρκές υλικό και λύσεις κατασκευής, έλλειψη εξαερισμού), την ανάρμοστη λειτουργία, ή την αμέλεια των επισκευών των εγκαταστάσεων για τα ζώα (Duchaine και λοιποί 2000 Chang και λοιποί 2001).

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα υψηλή - ποιοτικών μορφωματικό αλόγων ίππειο μέτωπο στάβλων προϊόντων σταθερό - επιτροπή
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

υψηλή - ποιοτικών μορφωματικό αλόγων ίππειο μέτωπο στάβλων προϊόντων σταθερό - επιτροπή 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Vicky You

Τηλ.:: +8613833871025

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)