Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜέτωπα στάβλων αλόγων

Καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα φορητά κιβώτια αλόγων επιτροπών στάβλων αλόγων

Πιστοποίηση
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα φορητά κιβώτια αλόγων επιτροπών στάβλων αλόγων

Κίνα Καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα φορητά κιβώτια αλόγων επιτροπών στάβλων αλόγων προμηθευτής
Καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα φορητά κιβώτια αλόγων επιτροπών στάβλων αλόγων προμηθευτής Καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα φορητά κιβώτια αλόγων επιτροπών στάβλων αλόγων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα φορητά κιβώτια αλόγων επιτροπών στάβλων αλόγων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα φορητά κιβώτια αλόγων επιτροπών στάβλων αλόγων Υλικό: ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Πλεονέκτημα: Μεγάλη, μέση, ελαφριά απόδοση εφαρμογή: σταύλος αλόγων
Υπηρεσία: όλοι οι τύποι μπορούν να προσαρμοστούν Χρώμα: όλα τα χρώματα
Υψηλό φως:

portable horse stall kits

,

prefab horse stables

Καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα φορητά κιβώτια αλόγων επιτροπών στάβλων αλόγων

 

 

Αυτό το σχέδιο περιγράφει και δεν αναλύει τέσσερις λύση-τρεις εναλλακτική λύση δράσης και μια καμία δράση εναλλακτικός-για τη βελτίωση και τη θέση των σταύλων. Ο σκοπός του σχεδίου είναι να επιτρέψει την περιεκτική βελτίωση των ιππικών περιοχών, των εγκαταστάσεων, των προγραμμάτων, και της διαχείρισης σταύλων μέσα στο GGNRA. Το σχέδιο σχεδιάζεται για να βελτιώσει τις υπηρεσίες και την κονσέρβα επισκεπτών, να προστατεύσει και να ενισχύσει τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους πάρκων κατά κάποιο τρόπο σύμφωνους με τα σχέδια και τις πολιτικές NPS. Και το πάρκο και οι υπάρχοντες χειριστές σταύλων έχουν προσδιορίσει την ανάγκη για ένα αναλυτικό σχέδιο που θα καθοδηγήσει τους σταύλους GGNRA στο μέλλον. Υπάρχει μια ανάγκη να καθορίσει ότι ο κατάλληλος αριθμός αλόγων για να είναι στους νότιους Marin σταύλους GGNRA λαμβάνοντας υπόψη την ικανότητα περιοχών, την υγεία αλόγων και την οικονομική δυνατότητα πραγματοποίησης για τις επιχειρηματικές λειτουργίες. Αυτό το σχέδιο καθορίζει τις αρμόδιες εγκαταστάσεις για τα άλογα και το κοινό και καθιερώνει τις καλύτερες πρακτικές διαχείρισης στους σταύλους στις καλύτερες πιθανές επιδράσεις διευθύνσεων στην ποιότητα νερού, την αποκατάσταση των ιστορικών δομών και τη συντήρηση των πολιτιστικών τοπίων. Σχολιάζει: EA θα είναι διαθέσιμο για τη δημόσια αναθεώρηση και το σχόλιο για 45 ημέρες. Τα αντίγραφα αναθεώρησης είναι διαθέσιμα στη χρυσή έδρα περιοχής αναψυχής πυλών εθνική (οχυρό 201 Mason, Σαν Φρανσίσκο, ασβέστιο οικοδόμησης) και τις ακόλουθες τοπικές βιβλιοθήκες: Ελεύθερη βιβλιοθήκη κομητειών του Marin Δημόσια βιβλιοθήκη κοιλάδων μύλων PT. Reyes Station Library Sausali στη δημόσια βιβλιοθήκη και κύριος κλάδος δημόσια βιβλιοθήκης του Σαν Φρανσίσκο. Τα σχόλια πρέπει να υποβληθούν ή να έχουν ταχυδρομική σφραγίδα επάνω ή πριν τις 16 Δεκεμβρίου 2011. Τα σχόλια μπορούν να υποβληθούν on-line στο http://park το planning.nps.gov/mesp (κρότος στο πρόγραμμα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες), ή ταχυδρομικώς: Επιθεωρητής, οχυρό Mason που χτίζει 201, Σαν Φρανσίσκο, ασβέστιο 94123, Attn: Ιππικό σχέδιο σταύλων του Marin). Τα γραπτά σχόλια λαμβανόμενα EA θα αναθεωρηθούν για να καθορίσουν εάν οποιαδήποτε σημαντικά νέα ζητήματα ή λογικά εναλλακτικές λύσεις ή μέτρα μετριασμού έχουν προταθεί. Εάν σημαντικά ουσιαστικά ζητήματα προκύπτουν που δείχνουν τη δυνατότητα για τους σημαντικούς αντικτύπους, μια δήλωση περιβαλλοντικής επίδρασης θα προετοιμαζόταν, διαφορετικά μια εύρεση κανενός σημαντικού αντικτύπου το (FONSI) θα προετοιμαστεί. Οι ερωτήσεις σχετικά με αυτό το πρόγραμμα μπορούν να κατευθυνθούν στο διευθυντή προγράμματος NPS, Andrea Lucas (415.561.2878), ή να σταλθούν μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε: το goga_planning@nps.gov.

Για να εξετάσει τα αποτελέσματα της εγκατάστασης ενός συστήματος μηχανικού εξαερισμού σε έναν οδηγώ-σχολικό σταύλο στους εναέριους διαδρόμους εσωτερικής ατμοσφαιρικής ποιότητας και ανθρώπων και αλόγων. Η επέμβαση ήταν η εγκατάσταση του μηχανικού εξαερισμού σε έναν οδηγώ-σχολικό σταύλο. Το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), η αμμωνία, τα μόρια, το αλλεργιογόνο αλόγων, οι μικροοργανισμοί και οι ενδοτοξίνες μετρήθηκαν στο σταύλο. Οι σταθερός-εργαζόμενοι και οι οδηγώ-σπουδαστές συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο και υποβλήθηκαν στις ακόλουθες δοκιμές: ανάλυση του ρινικού πλυσίματος για τα biomarkers ανάφλεξης επίπεδα οξειδίου το (NO) αζώτου μετρήσεις της καθημερινής μέγιστος-εκπνευστικής ροής το (PEF). Τα άλογα εξετάστηκαν κλινικά από την ενδοσκόπηση εναέριων διαδρόμων και το βρογχοκυψελιδικό πλύσιμο (BAL) και αναλύθηκαν για την κυτταρολογία και τα biomarkers. Τα επίπεδα του CO2 διχοτομήθηκαν σχεδόν και τα αερομεταφερόμενα επίπεδα αλλεργιογόνου αλόγων μειώθηκαν εμφανώς (5-0.8 kU/m3) μετά από την επέμβαση. Ένα μειωμένο επίπεδο πολύ λεπτών μορίων παρατηρήθηκε (8000-5400 particles/cm3) μετά από την επέμβαση, ενώ τα επίπεδα συνολικής και αναπνεύσιμης σκόνης ήταν κυρίως αμετάβλητα (200 και 130 μg/m3).

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

1.Fully η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει ή κονιοποιεί την ντυμένη επιφάνεια.
2.A μεγάλη έκταση των επιλογών σχεδίου και ύφους.
3.Swing ο τροφοδότης παραθύρων & στροφέων είναι προαιρετικός ως εξαρτήματα.
4.Wood, πλέγμα καλωδίων, ο στρογγυλός σωλήνας είναι προαιρετικός ως γεμάτο υλικό.
5.Auto- η κλειδαριά και τα γλιστρώντας συστήματα σας δίνουν μια καλή εμπειρία

 

Καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα φορητά κιβώτια αλόγων επιτροπών στάβλων αλόγων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Vicky You

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα