Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπιτροπές στάβλων αλόγων

Ξύλινο σταθερό ενωμένο στενά μετάλλων αλόγων σχέδιο σιταποθηκών αλόγων εξαρτήσεων στάβλων μπροστινό

Πιστοποίηση
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Ξύλινο σταθερό ενωμένο στενά μετάλλων αλόγων σχέδιο σιταποθηκών αλόγων εξαρτήσεων στάβλων μπροστινό

Κίνα Ξύλινο σταθερό ενωμένο στενά μετάλλων αλόγων σχέδιο σιταποθηκών αλόγων εξαρτήσεων στάβλων μπροστινό προμηθευτής
Ξύλινο σταθερό ενωμένο στενά μετάλλων αλόγων σχέδιο σιταποθηκών αλόγων εξαρτήσεων στάβλων μπροστινό προμηθευτής Ξύλινο σταθερό ενωμένο στενά μετάλλων αλόγων σχέδιο σιταποθηκών αλόγων εξαρτήσεων στάβλων μπροστινό προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ξύλινο σταθερό ενωμένο στενά μετάλλων αλόγων σχέδιο σιταποθηκών αλόγων εξαρτήσεων στάβλων μπροστινό

Λεπτομέρειες:

Place of Origin: China Hebei
Μάρκα: JHorse
Πιστοποίηση: ISO9001 CE
Model Number: horse stable galvanized 021

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Minimum Order Quantity: 2
Packaging Details: In bulk
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, D/P
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: ξύλινο σταθερό ενωμένο στενά χρησιμοποιημένο μέταλλο σχέδιο σιταποθηκών αλόγων στάβλων αλόγων Αριθμό μοντέλου: ο σταύλος αλόγων γαλβάνισε 021
Μέγεθος: 3.5*2.2m, το 4*2.2m ή οποιοδήποτε άλλοδήποτε μέγεθος εσείς απαίτησε Πιστοποιητικό: ISO9001 CE
Τύπος θύρας: Συρόμενη πόρτα Πλεονέκτημα: Εύκολη σύνδεση, ΚΑΜΙΑ ανάγκη της θέσης υποστήριξης
Υψηλό φως:

european horse stall fronts

,

modular horse stall kits

ξύλινο σταθερό ενωμένο στενά χρησιμοποιημένο μέταλλο σχέδιο σιταποθηκών αλόγων στάβλων αλόγων

Η υπάρχουσα χρήση επισκεπτών συμβάλλει επίσης στη δημιουργία και τη συνεχή χρήση των κοινωνικών ιχνών πέρα από την περιοχή προγράμματος, ένας δυσμενής αντίκτυπος της άγνωστης έντασης. Το πάρκο υποβάλλεται σε διάφορες διαδικασίες προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης σκυλιών, τη μεγάλης ακτίνας μεταφορά και το γενικό διοικητικό προγραμματισμό. Κάθε ένας από αυτούς μπορεί να περιλάβει τις αλλαγές στις διοικητικές δραστηριότητες επισκεπτών ή πάρκων που ασκούν πρόσθετες δυσμενείς ή ευεργετικές επιδράσεις στη βλάστηση. Επειδή κάθε μια από αυτές τις διαδικασίες προγραμματισμού είναι πιθανότερο να αποκριθεί στα υπάρχοντα ζητήματα των πόρων, είναι πιθανό ότι κάθε μια θα οδηγούσε στις συσσωρευτικές ευεργετικές επιδράσεις στη βλάστηση στην περιοχή σχεδίων. Συνολικά, εξετάζοντας όλα τα συσσωρευτικά προγράμματα συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων προγράμματος, οι επιδράσεις θεωρούνται και τοπικές και περιφερειακές, και ευεργετικές μακροπρόθεσμα.

Η τρέχουσες σταθερές διαχείριση και οι διαδικασίες μπορούν να ασκήσουν δευτερεύουσες τρέχουσες δυσμενείς επιδράσεις στη βλάστηση από τις επαυξητικές βελτιώσεις από τις εγκαταστάσεις στις περιοχές απομονωτών ρευμάτων ή από οποιαδήποτε τρέχουσα απώλεια διάβρωσης ή χώματος λόγω της μη εφαρμογής επεκταθε'ντων BMPs. Εντούτοις, καμία εξασθένιση των πόρων ή των τιμών πάρκων δεν αναμένεται κάτω από αυτήν την εναλλακτική λύση. Επειδή οι επιδράσεις περιέγραψαν προηγουμένως (1) δεν είναι ασυμβίβαστο με το σκοπό και τις τιμές του πάρκου, (2) δεν αποτρέπει την επίτευξη των επιθυμητών μελλοντικών όρων για τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους, (3) δεν δημιουργεί ένα επισφαλές περιβάλλον, (4) δεν μικραίνει τις ευκαιρίες για τη μελλοντική απόλαυση του πάρκου, και (5) δεν παρεμποδίζει αδικαιολόγητα τα προγράμματα πάρκων ή τις δραστηριότητες, μια κατάλληλη χρήση, ή concessioner ή διαδικασίες αναδόχων, δεν θα υπήρχαν απαράδεκτες επιδράσεις στους πόρους βλάστησης στο πάρκο κάτω από Alternative Α.

Οι ακόλουθες αλλαγές είναι κοινές για όλες τις εναλλακτικές λύσεις δράσης (και περιγραμμένος με περισσότερες λεπτομέρειες στο κεφάλαιο 2). Όλες οι υπάρχουσες σταθερές περιοχές θα μετέτρεπαν τα μαξιλάρια χώρων στάθμευσης ρυμουλκών, τις νέες δεξαμενές νερού, τις αντλίες και τις γεννήτριες, και διάφορα κτήρια που αναδιαμορφώνονται ή σε άλλες χρήσεις. Στο χρυσό γαλακτοκομείο πυλών ένα τμήμα ιχνών κατά μήκος της εθνικής οδού 1, θα χτιζόταν και την μπροστινή συγκέντρωση μικρότερος για να δώσει το περιθώριο για το ίχνος. Μαξιλάρια, οι μάντρες, και οι στάβλοι λιπάσματος τα οργανώνοντας μέσα στον απομονωτή ρευμάτων στην κοιλάδα του Τένεσι θα αφαιρούνταν (οι απομονωτές ρευμάτων είναι 50 πόδια για τα διαλείποντα ρεύματα και 100 πόδια για τα αιώνια ρεύματα). Οι εγκαταστάσεις αποξηράνσεων θα ήταν βελτιωμένοι καθόλου σταύλοι. Η αφαίρεση των εγκαταστάσεων στην περιοχή απομονωτών ρευμάτων θα ήταν ένας δευτερεύων ευεργετικός μακροπρόθεσμος αντίκτυπος. Οι δραστηριότητες κατασκευής μέσα, ή αμέσως δίπλα, ο απομονωτής ρευμάτων (συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης δυνατότητας) θα μπορούσαν να θέσουν τις δευτερεύουσες βραχυπρόθεσμες επιδράσεις διάβρωσης στην παρόχθια περιοχή (δείτε την παράγραφο 4.3). Αυτές οι επιδράσεις θα μπορούσαν να μετριαστούν από την προσεκτική εμμονή BMPs. Οι περιοχές Revegetated θα παρείχαν έναν δευτερεύοντα ευεργετικό αντίκτυπο και μόνο τα εγγενή είδη θα χρησιμοποιούνταν. Κάτω από όλες τις εναλλακτικές λύσεις δράσης, επεκταθε'ντα BMPs θα ενσωματώνονταν. Αυτά τα BMPs περιλαμβάνουν τις τεχνικές εδαφολογικής και βλάστησης διαχείρισης που θα μετρίαζαν αυτές τις επιδράσεις αμελητέος, βραχυπρόθεσμος, και τοπικός. Η κατασκευή δυνατότητας θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάδοση των μη ιθαγενών, επιβλαβών της εισβολής ειδών από το χειρισμό και τη διάθεση της βλάστησης και του χώματος που μολύνθηκαν με τους σπόρους ζιζανίων. Η εφαρμογή του μετριασμού μετρά veg-1 (φύτευση και επαναβλάστηση μετά από την επεξεργασία τοπίων) και veg-2 (επιβλαβής έλεγχος ζιζανίων) θα απέβαλλαν αυτά τα δυσμενή αποτελέσματα και θα οδηγούσαν στις εντοπισμένες μακροπρόθεσμες ευεργετικές επιδράσεις.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Στοιχείο Βαρέων καθηκόντων γαλβανισμένος στάβλος αλόγων
Άλλες λέξεις κλειδί σταθερό σπίτι του /horse αλόγων/σπίτι σίτισης αλόγων/εσωτερικό σπίτι αλόγων ασφάλειας
Κάθε μέγεθος επιτροπής (w*h)

4*2.2m, 3.6m*2.2m, 3m*2.2m, άλλα μεγέθη κατόπιν αιτήσεως

 

Υλικό 40*40mm, ή 50*50mm
Επιφάνεια Καυτός που βυθίζεται γαλβανισμένος
Πλεονέκτημα Εύκολη σύνδεση, ΚΑΜΙΑ ανάγκη της θέσης υποστήριξης
  Χρηματοκιβώτιο αλόγων, καμία αιχμηρή άκρη
Οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε απαιτήσεις, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με.

 

Ξύλινο σταθερό ενωμένο στενά μετάλλων αλόγων σχέδιο σιταποθηκών αλόγων εξαρτήσεων στάβλων μπροστινό 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Vicky You

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα