Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων

Οι ξύλινοι ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μπαμπού, ISO9001 προσαρμόζουν το σταύλο αλόγων σχεδίου

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Οι ξύλινοι ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μπαμπού, ISO9001 προσαρμόζουν το σταύλο αλόγων σχεδίου

Κίνα Οι ξύλινοι ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μπαμπού, ISO9001 προσαρμόζουν το σταύλο αλόγων σχεδίου προμηθευτής
Οι ξύλινοι ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μπαμπού, ISO9001 προσαρμόζουν το σταύλο αλόγων σχεδίου προμηθευτής Οι ξύλινοι ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μπαμπού, ISO9001 προσαρμόζουν το σταύλο αλόγων σχεδίου προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Οι ξύλινοι ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μπαμπού, ISO9001 προσαρμόζουν το σταύλο αλόγων σχεδίου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Χτίστε έναν υψηλό - το ξύλο ποιοτικού μπαμπού προσαρμόζει το σταύλο αλόγων σχεδίου Φέρων φραγμός: Επίπεδος, κομμένος οδοντωτά, ι-φραγμός
φινίρισμα: Ζεστό φανοί διασταύρωσης galvanized Αριθμό μοντέλου: σταύλος 0413 αλόγων
εφαρμογή: σπίτι αλόγων Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται
Χρώμα: όλα τα χρώματα

 

Χτίστε έναν υψηλό - το ξύλο ποιοτικού μπαμπού προσαρμόζει το σταύλο αλόγων σχεδίου

 

Κάτω από όλες τις εναλλακτικές λύσεις δράσης, τα αυξανόμενα ιππικά δημόσια προγράμματα θα ωφελούσαν ενδεχομένως περισσότερους επισκέπτες εντούτοις, η κατασκευή των βελτιώσεων δυνατότητας ή των τροποποιήσεων θα μπορούσε να οδηγήσει στη βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη διάσπαση των παρακείμενων δρόμων ή των ιχνών. Εάν οι περιοχές σταύλων αποκαθίστανται, αναδιαμορφωμένος ή προσθέτουν τις νέες εγκαταστάσεις, οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις, τα προγράμματα και οι περιοχές θα μπορούσαν να αναστατωθούν λόγω των δραστηριοτήτων κατασκευής ο βραχυπρόθεσμος θόρυβος, η σκόνη, ή η κυκλοφορία κατασκευής, ή η περιορισμένη πρόσβαση θα μπορούσαν επίσης να μειώσουν την απόλαυση των τρεχόντων επισκεπτών των σταθερών περιοχών ή να τους αναγκάσουν για να επισκεφτούν άλλες θέσεις. Ο αυξανόμενος θόρυβος έχει τη δυνατότητα να έχει επιπτώσεις στην απόλαυση άλλων ψυχαγωγικών πόρων και συζητείται κάτω από τα ακρωτήρια ήχων.

Οι υπάρχουσες ιππικές εγκαταστάσεις αυτήν την περίοδο προσεγγίζονται μέσω των δημόσιων δρόμων και παρέχουν γενικά τον επαρκή χώρο στάθμευσης για τους ιππικούς επισκέπτες στην περιοχή. Κάτω από ορισμένες εναλλακτικές λύσεις, οι ιππικοί επισκέπτες μπορεί να πρέπει να μοιραστούν τις εγκαταστάσεις χώρων στάθμευσης με άλλους χρήστες πάρκων (υπάλληλοι, άλλοι επισκέπτες πάρκων, συνεργάτες πάρκων). Μια αύξηση στους επισκέπτες σε ορισμένες ιππικές περιοχές θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στην κυκλοφορία και το χώρο στάθμευσης σε και γύρω από αυτές τις περιοχές. Ορισμένες εναλλακτικές λύσεις μπορούν να οδηγήσουν σε μια αύξηση στον αριθμό ταξιδιών οχημάτων και τον αριθμό αναβατών ιχνών που συνδέεται με τις διάφορες σταθερές περιοχές. Αυτό έχει τη δυνατότητα να έχει επιπτώσεις στην απόλαυση άλλων ψυχαγωγικών πόρων.

Οι βελτιώσεις ή οι τροποποιήσεις θα μπορούσαν να αλλάξουν τον οπτικό χαρακτήρα των υπαρχουσών σταθερών περιοχών και, κάτω από ορισμένες εναλλακτικές λύσεις, να προσθέσουν τα νέα οπτικά στοιχεία στις νέες ή υπάρχουσες θέσεις. Οι βραχυπρόθεσμες επιδράσεις κατασκευής θα ήταν εμφανείς στους επισκέπτες στην άμεση περιοχή όπου η κατασκευή είναι εμφάνιση, και σε ορισμένες περιπτώσεις, εν συντομία ορατή από ελαφριά στους συγκρατημένα ταξιδεμμένους δρόμους ή βαριά - χρησιμοποιημένα ίχνη.

Οι πιθανές επιδράσεις στις διαδικασίες NPS περιλαμβάνουν εκείνων ως αποτέλεσμα της διανομής NPS μιας δυνατότητας σταύλων κάτω από δύο εναλλακτικές λύσεις. Οι επιδράσεις διαδικασιών θα περιελάμβαναν τις πιθανές επιδράσεις κύριας και λειτουργικής δαπάνης λόγω των βελτιώσεων υποδομής και χρησιμοτήτων. Το προσωπικό και τα προγράμματα πάρκων όπως το προσωπικό περιπόλου αλόγων πάρκων θα μπορούσαν να αναστατωθούν ή να ανασταλούν κατά τη διάρκεια του επανεντοπισμού. Η ο ετήσιος λειτουργών προϋπολογισμός του πάρκου επάνδρωση και μπορούν να αυξηθούν λόγω της ανάγκης για τον αυξανόμενο διοικητικό έλεγχο παράλειψης και περιοχών των ιππικών διαδικασιών.

Οι πόροι και τα πόρος-σχετικά με το ζητήματα μπορούν να απομακρυνθούν από τη λεπτομερή ανάλυση σε ένα περιβαλλοντικό έγγραφο εάν ένας πόρος δεν είναι παρών μέσα στην περιοχή προγράμματος ή μέσα στον τομέα της πιθανής επίδρασης ή εάν ο πόρος δεν θα ήταν μετρημένα προσκρουμένος από τις προτεινόμενες ενέργειες. Τα ακόλουθα θέματα αντίκτυπου αποβλήθηκαν από την περαιτέρω εκτίμηση, είτε επειδή το θέμα δεν ήταν σχετικό στα πλαίσια του προγράμματος και της ρύθμισής του, είτε επειδή τα αποτελέσματα του προγράμματος θα ήταν μόνο δευτερεύοντα, αμελητέα ή ευεργετικά.

(δείτε το κεφάλαιο. Το ελάχιστο πάχος (πλάτος) για να αντισταθεί ένα τη λάκτισμα αλόγων μπορεί να ληφθεί κατά επίλυση Eq. για το Α, παρεμβάλλοντας το αρμόδιο φορτίο αντίκτυπου και τη συγκεκριμένη αντίσταση κλονισμού των ξύλινων ειδών στον τύπο, και, στη συνέχεια, τη διαίρεση Α (ελάχιστες περιοχές διατομής) από το χαρακτηριστικά παρεχόμενο πλάτος (πάχος) της γεμάτης σανίδας φιαγμένης από, π.χ., LBL, azobé ή opepe. Τα αποτελέσματα επιτευχθε'ντα εδώ (πίνακας 1) δείχνουν ότι οι γεμάτες σανίδες φιαγμένες από LBL και azobé είναι λάκτισμα ανθεκτικό στο χαρακτηριστικά παρεχόμενο πλάτος τους (αντίστοιχα πάχος). Το πλάτος (αντίστοιχα πάχος) θα μπορούσε να μειωθεί ενώ η αντίσταση λακτίσματος διατηρείται. Εστιάζοντας στις γεμάτες σανίδες των σταθερών μπροστινών πλευρών, η διατομή των σανίδων μειώνεται λόγω της άλεσης των αυλακώσεων αέρα.

 

Το πλεονέκτημα προϊόντων:

 

1.Fully η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει ή κονιοποιεί την ντυμένη επιφάνεια.
2.A μεγάλη έκταση των επιλογών σχεδίου και ύφους.
3.Swing ο τροφοδότης παραθύρων & στροφέων είναι προαιρετικός ως εξαρτήματα.
4.Wood, πλέγμα καλωδίων, ο στρογγυλός σωλήνας είναι προαιρετικός ως γεμάτο υλικό.
5.Auto- η κλειδαριά και τα γλιστρώντας συστήματα σας δίνουν μια καλή εμπειρία.

 

Οι ξύλινοι ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μπαμπού, ISO9001 προσαρμόζουν το σταύλο αλόγων σχεδίου

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Nina Zhang

Τηλ.:: +8618131828080

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα