Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπιτροπές στάβλων αλόγων

2.2m ύψους αλόγων στάβλων επιτροπών ίππειος εξοπλισμός πορτών μπαμπού στάβλων σταθερός

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

2.2m ύψους αλόγων στάβλων επιτροπών ίππειος εξοπλισμός πορτών μπαμπού στάβλων σταθερός

Κίνα 2.2m ύψους αλόγων στάβλων επιτροπών ίππειος εξοπλισμός πορτών μπαμπού στάβλων σταθερός προμηθευτής
2.2m ύψους αλόγων στάβλων επιτροπών ίππειος εξοπλισμός πορτών μπαμπού στάβλων σταθερός προμηθευτής 2.2m ύψους αλόγων στάβλων επιτροπών ίππειος εξοπλισμός πορτών μπαμπού στάβλων σταθερός προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  2.2m ύψους αλόγων στάβλων επιτροπών ίππειος εξοπλισμός πορτών μπαμπού στάβλων σταθερός

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Ζεστό διασταύρωσης Galvanized χάλυβα Φέρων φραγμός: Επίπεδος, κομμένος οδοντωτά, ι-φραγμός
Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται Τύπος θύρας: πόρτα ταλάντευσης
εφαρμογή: σπίτι αλόγων Ύψος: 2.2m

Καλύτερα προϊόντα συστημάτων εξοπλισμών πορτών ποιοτικών ίππεια στάβλων σταθερά για τα άλογα

 

Στο μέλλον προγραμματίζοντας, ο υπάρχων και προτεινόμενος φωτισμός (π.χ., οι χώροι ή το εξωτερικό ο φωτισμός) θα αξιολογηθεί για τη συμμόρφωση με τις διαταγές του διευθυντή NPS και άλλες διοικητικές οδηγίες NPS σχετικά με το νυχτερινό ουρανό. Το πρόγραμμα προτείνει να χρησιμοποιήσει τα συστήματα φωτισμού με σκοπό να αποφύγουν τα αποτελέσματα σε έναν σκοτεινό νυχτερινό ουρανό. Δεδομένου ότι το πρόγραμμα προτείνει να χρησιμοποιήσει τα συστήματα φωτισμού με σκοπό να αποφύγουν τα αποτελέσματα σε έναν σκοτεινό νυχτερινό ουρανό, κανένα σχετικό με το πρόγραμμα δυσμενές αποτέλεσμα στις απόψεις νύχτας δεν αναμένεται.

Ενώ το πρόγραμμα βρίσκεται σε μια σεισμικά ενεργό περιοχή, τα υπάρχοντα κτήρια σταύλων δεν είχαν ικανοποιητικό σεισμικό τοποθετούν όπισθεν την εργασία που γίνεται. Πρόσθετος τοποθετήστε όπισθεν την εργασία, όπως απαιτείται, θα ολοκληρωνόταν ως τμήμα της διαδικασίας αποκατάστασης οικοδόμησης. Τα νέα κτήρια θα σχεδιάζονταν και θα κατασκευάζονταν στις απαραίτητες προδιαγραφές εφαρμοσμένης μηχανικής και στα πιό τρέχοντα σεισμικά πρότυπα. Οι γεωτεχνικές αξιολογήσεις θα περιελάμβαναν μια αξιολόγηση του κινδύνου καθιζήσεων εδάφους και για τις δύο υπάρχουσες και προτεινόμενες εγκαταστάσεις. Ως τέτοια, ο κίνδυνος που τίθεται από ένα σεισμικό γεγονός θα μειωνόταν κάτω από οποιεσδήποτε από τις εφαρμοσμένες εναλλακτικές λύσεις δράσης έναντι των τρεχόντων όρων. Ετοποθέτησε όπισθεν και η νέα κατασκευή θα συμμορφωνόταν με όλους τους εφαρμόσιμους οικοδομικούς συντελεστές που εφαρμόζονται από το NPS.

Μόνο μια περιοχή, χρυσό γαλακτοκομείο πυλών, θα μπορούσε να επηρεαστεί από ένα τσουνάμι. Το Α ο χάρτης κατακλυσμού τσουνάμι από τη διοικητική αντιπροσωπεία έκτακτης ανάγκης Καλιφόρνιας (2010) δείχνει ότι δύο δομές (σιταποθήκη σανού και κύρια κατοικία) και μέρος της κύριας συγκέντρωσης αγγίζουν την άκρη της υποθετικής γραμμής κατακλυσμού. Εντούτοις, ο χάρτης φαίνεται να προτείνει ότι η περιοχή έχει την ικανοποιητική ανύψωση για να δραπετεύσει την ορμή ενός αντίκτυπου τσουνάμι. Ενώ τις περιοχές σε χαμηλό υψομέτρων στο χρυσό γαλακτοκομείο πυλών μπόρεσαν από τέτοια κύματα να πλημμυρίσουν, οποιαδήποτε νέα κτήρια θα κατασκευάζονταν στις θέσεις υψηλότερες από αυτό το επίπεδο. Συνεπώς, ο κίνδυνος στο πλαίσιο του προγράμματος δεν θα υπερέβαινε τους τρέχοντες όρους.

Το πρόγραμμα δεν θα επηρεαζόταν ουσιαστικά από την παγκόσμια θέρμανση και το σχετικό κλίμα και τη θάλασσα - αλλαγές επιπέδων. Επιπλέον, οι εναλλακτικές λύσεις δράσης ενσωματώνουν τα στοιχεία ικανότητας υποστήριξης που θα μείωναν τη συμβολή σταύλων στην παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου. Ως τέτοια, το πρόγραμμα θα είχε αμελητέο στα ευεργετικά αποτελέσματα σχετικά με τη σφαιρική κλιματική αλλαγή. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη κλιματική αλλαγή όπως αφορά το πρόγραμμα, και το πάρκο γενικά, παρέχονται στις παραγράφους κατωτέρω.

Για να διαχειριστεί κατάλληλα και να φροντίσει για αυτούς τους πόρους, το πάρκο πρέπει να ελέγξει τις αλλαγές όπως προκύπτουν και αναπτύσσουν τις νέες προσαρμοστικές στρατηγικές για να αποκριθούν σε αυτές τις απειλές. Οι επιστήμονες και το προσωπικό πάρκων ελέγχουν ποικίλους δείκτες για τη κλιματική αλλαγή συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας αέρα, της υγρασίας και της ταχύτητας ανέμου ποιότητα νερού, ποσότητα, θερμοκρασία και αλατότητα θάλασσα - επίπεδο και κάλυψη βλάστησης και υγρότοπου. Αυτά τα στοιχεία θα βοηθήσουν να σταθμεύσουν τους διευθυντές καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και ενημερώνουν την απάντησή τους στις διασπάσεις οικοσυστήματος. Ως τμήμα αυτού, το πάρκο θα διευθύνει έναν κατάλογο των πόρων πάρκων (και φυσικός και πολιτιστικός) και θα τους εκτιμήσει για τον κίνδυνο κλιματικής αλλαγής. Για τα κτήρια και τις εγκαταστάσεις, ο κατάλογος θα ορίσει έναν δείκτη κινδύνου κλίματος για να βοηθήσει στην αξιολόγηση και τον καθορισμό προτεραιοτήτων των προγραμμάτων συντήρησης.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

1. Μήκος 3000mm, 3600mm, 3800mm, 4000mm
2. Ύψος 1800mm, 2200mm, 2400mm
3. Στάση μετα OD115mm
4. Πλαίσιο και μέση brack SHS 50x50mm
5. επεξεργασία επιφάνειας Καυτός-βυθισμένο γαλβανισμένο (μαύρο, πράσινο, κόκκινο κ.λπ.) σκονών

 

2.2m ύψους αλόγων στάβλων επιτροπών ίππειος εξοπλισμός πορτών μπαμπού στάβλων σταθερός

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Nina Zhang

Τηλ.:: +8618131828080

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα