Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜέτωπα στάβλων αλόγων

Υφαμένος σκέλος αλόγων ιππικός εξοπλισμός τύπων συρτών πορτών στάβλων σταθερός

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Υφαμένος σκέλος αλόγων ιππικός εξοπλισμός τύπων συρτών πορτών στάβλων σταθερός

Κίνα Υφαμένος σκέλος αλόγων ιππικός εξοπλισμός τύπων συρτών πορτών στάβλων σταθερός προμηθευτής
Υφαμένος σκέλος αλόγων ιππικός εξοπλισμός τύπων συρτών πορτών στάβλων σταθερός προμηθευτής Υφαμένος σκέλος αλόγων ιππικός εξοπλισμός τύπων συρτών πορτών στάβλων σταθερός προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Υφαμένος σκέλος αλόγων ιππικός εξοπλισμός τύπων συρτών πορτών στάβλων σταθερός

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Υφαμένος σκέλος αλόγων ιππικός εξοπλισμός τύπων συρτών πορτών στάβλων σταθερός Φέρων φραγμός: Επίπεδος, κομμένος οδοντωτά, ι-φραγμός
Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται Υλικό: Ζεστό διασταύρωσης Galvanized χάλυβα
εφαρμογή: σταύλος αλόγων Φέρουσα πίσσα φραγμών: 30mm, 40mm, 50mm

Υφαμένος σκέλος αλόγων ιππικός εξοπλισμός τύπων συρτών πορτών στάβλων σταθερός

 

 

Η σταθερή τροποποίηση περιοχών που συνδέεται με ορισμένες εναλλακτικές λύσεις μπορεί να οδηγήσει στις βραχυπρόθεσμες αυξήσεις στη διάβρωση κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Εντούτοις, με την εφαρμογή των καλύτερων πρακτικών διαχείρισης το (BMPs) κατασκευής, αυτά τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα θα αναμένονταν για να είναι αμελητέα. Τα πιθανά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα όπως η αυξανόμενη εδαφολογική διάβρωση ως αποτέλεσμα του ποδοβολητού, της συντριβής, και της αφαίρεσης της βλάστησης θα μπορούσαν να εμφανιστούν εάν μια εναλλακτική λύση αυξάνει τα σταθερά ίχνη περιοχών (π.χ., όπως η προσθήκη μιας νέας περιοχής συγκέντρωσης αλόγων, ή μια νέα περιοχή σταύλων) ή οδηγεί στις ουσιαστικές αυξήσεις σε χρήσεις των παρακείμενων ιχνών ή των μη λιθοστρωμένων περιοχών χώρων στάθμευσης. Τα πιθανά μακροπρόθεσμα ευεργετικά αποτελέσματα θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν από την εφαρμογή των εναλλακτικών λύσεων που οδηγούν στη μείωση των περιοχών του εκτεθειμένου χώματος ή/και συμπεριλαμβανομένων των βελτιώσεων πρόληψης διάβρωσης στο σχέδιο περιοχών και της εφαρμογής βελτιωμένα BMPs κατά τη διάρκεια των διαδικασιών.

Η οικοδόμηση και η αποκατάσταση των σταθερών κτηρίων και των σχετικών εγκαταστάσεων θα μπορούσαν να αλλάξουν τη διάβρωση και την ιζηματογένεση, την απόθεση του πετρελαίου και του λίπους (όπως από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα), τη διήθηση υπόγειων νερών, και την υδρολογία ρευμάτων επιφάνειας, την ποιότητα νερού, και τις ροές του νερού θύελλας. Τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα ποιότητας νερού κατά τη διάρκεια της κατασκευής αναμένονται για να είναι αμελητέα με την εφαρμογή διευκρινισμένα BMPs. Τα πιθανά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα ποιότητας νερού αναμένονται για να οφείλονται ευεργετικός στην εφαρμογή βελτιωμένα BMPs για ενδεχομένως τα μολυσμένα νερά. Ορισμένες εναλλακτικές λύσεις αυξάνουν επίσης τις οπισθοδρομήσεις δυνατότητας από τους κολπίσκους και το αποτέλεσμα στις ευεργετικές βελτιώσεις σχεδίου δυνατότητας. Οι εναλλακτικές λύσεις που αυξάνουν τον αριθμό αλόγων ή προσθέτουν την οικιακή χρήση θα αύξαναν πιθανώς τη ζήτηση χρήσης νερού.

Η οικοδόμηση ορισμένων νέων σταθερών κτηρίων και άλλων εγκαταστάσεων θα απαιτούσε την αφαίρεση βλάστησης, και τα βαριά πληρώματα εξοπλισμού και οικοδόμησης μπορούν να ποδοπατήσουν την παρακείμενη βλάστηση. Επιπλέον, όπως σημειώνεται ανωτέρω, η καταστροφή της βλάστησης θα εμφανιζόταν πιθανώς όπου οι νέες περιοχές συγκέντρωσης αλόγων ή οι νέες περιοχές σταύλων προστίθενται. Οι ουσιαστικές αυξήσεις σε χρήσεις των παρακείμενων ιχνών θα μπορούσαν έμμεσα να έχουν επιπτώσεις στη βλάστηση μέσω της εισαγωγής των της εισβολής ειδών, της εδαφολογικής διάβρωσης και της απώλειας στις συχνά χρησιμοποιημένες περιοχές.

Είδη ειδικής ανησυχίας. Η κατασκευή, η αποκατάσταση δυνατότητας ή περιοχών, και οι αλλαγές στα σταθερά ίχνη περιοχών και τα σχέδια χρήσης σε ορισμένους σταύλους και παρακείμενες περιοχές θα μπορούσαν να προσκρούσουν στα ειδικά είδη θέσης ή τους βιότοπούς τους. Αυτό το σχέδιο αξιολογεί τις πιθανές άμεσες, έμμεσες και συσσωρευτικές επιδράσεις σε ομοσπονδιακά απαριθμημένα είδη (βόρεια επισημασμένη κουκουβάγια, tidewater γοβιός, steelhead πέστροφα, σολομός coho, ο ερυθρόποδος βάτραχος Καλιφόρνιας, και η μπλε πεταλούδα αποστολής), και δύο απαριθμημένα κράτος ζώα (μαύρη ράγα και η μικρή ιτιά flycatcher Καλιφόρνιας). Αυτά τα είδη αναφέρονται ως - απαριθμημένα είδη ‖. Κανένα ομοσπονδιακό ή απαριθμημένο κράτος απειλητικό ή απειλούμενο υπό εξαφάνιση είδος εγκαταστάσεων δεν είναι γνωστό για να αυξάνεται στην περιοχή προγράμματος.

Ανάλογα με την εναλλακτική λύση που επιλέγεται, το πρόγραμμα μπορεί να έχει τα αποτελέσματα στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που συμβάλλουν τους πόρους στις υπάρχουσες περιοχές NRHP ή τις επιλέξιμες ιδιότητες. Οι εναλλακτικές λύσεις θα περιλάβουν την αποκατάσταση των υπαρχουσών ιστορικών δομών ή/και τη νέα κατασκευή των δομών μέσα στα NRHP-απαριθμημένα οχυρά Baker, Barry, και ιστορική περιοχή Cronkhite και ιστορική κοιλάδα του Τένεσι περιοχών και χρυσό γαλακτοκομείο πυλών. Τέτοιες τροποποιήσεις έχουν τη δυνατότητα να έχουν επιπτώσεις στην ακεραιότητα και τη σημασία των πολιτιστικών πόρων. Τα θέματα που αναλύονται σε αυτό το EA περιλαμβάνουν τη σταθεροποίηση και την αποκατάσταση των ιστορικών κτηρίων, της νέας οικοδόμησης (συμπεριλαμβανομένων των στάβλων αλόγων, των υπόστεγων σανού και άλλων εγκαταστάσεων), των μαντρών και των λιβαδιών, της αφαίρεσης ορισμένων μη-ιστορικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, και της σχέσης της μισθωμένης ιππικής περιοχής στην ιστορική ιδιοκτησία συνολικά.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα Υφαμένος σκέλος αλόγων ιππικός εξοπλισμός τύπων συρτών πορτών στάβλων σταθερός
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

Υφαμένος σκέλος αλόγων ιππικός εξοπλισμός τύπων συρτών πορτών στάβλων σταθερός

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Nina Zhang

Τηλ.:: +8618131828080

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα