Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπιτροπές στάβλων αλόγων

Φορητός αλόγων στάβλος σταύλων σταύλων προσωρινός με το εργοστάσιο της Κίνας

Πιστοποίηση
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Φορητός αλόγων στάβλος σταύλων σταύλων προσωρινός με το εργοστάσιο της Κίνας

Κίνα Φορητός αλόγων στάβλος σταύλων σταύλων προσωρινός με το εργοστάσιο της Κίνας προμηθευτής
Φορητός αλόγων στάβλος σταύλων σταύλων προσωρινός με το εργοστάσιο της Κίνας προμηθευτής Φορητός αλόγων στάβλος σταύλων σταύλων προσωρινός με το εργοστάσιο της Κίνας προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Φορητός αλόγων στάβλος σταύλων σταύλων προσωρινός με το εργοστάσιο της Κίνας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Φορητοί προσωρινοί σταύλοι σταύλων αλόγων με το εργοστάσιο της Κίνας Φέρων φραγμός: Επίπεδος, κομμένος οδοντωτά, ι-φραγμός
Υλικό: Ζεστό διασταύρωσης Galvanized χάλυβα Μέγεθος: 3.5*2.2m, το 4*2.2m ή οποιοδήποτε άλλοδήποτε μέγεθος εσείς απαίτησε
Χρήση: σταύλος αλόγων ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: Αγροκτήματα
Υψηλό φως:

european horse stall fronts

,

custom horse stables

Φορητός αλόγων στάβλος σταύλων σταύλων προσωρινός με το εργοστάσιο της Κίνας

 

 

Κάτω από την επιλογή B1, το χρυσό γαλακτοκομείο πυλών, η κοιλάδα του Τένεσι, η χαμηλότερη κοιλάδα του Τένεσι και η κοιλάδα ροντέο θα παρέμεναν ως ιππικοί σταύλοι. Η επιλογή B1 θα περιελάμβανε τα συστατικά κοινά για όλες τις εναλλακτικές λύσεις, όπως περιγράφονται ανωτέρω στην παράγραφο 2.3.2. Οι ακόλουθες παράγραφοι παρέχουν τις αφηγηματικές περιγραφές των κρίσιμων τροποποιήσεων περιοχών που προτείνονται ως τμήμα της επιλογής B1 καθώς επίσης και ο συλλογισμός πίσω από τις προτεινόμενες αλλαγές. Ο πίνακας 2-6 παρέχει μια περίληψη των προτεινόμενων τροποποιήσεων δυνατότητας και λογαριάζει 2-7 μέχρι την επίδειξη 2-10 εννοιολογικά πώς οι υπάρχουσες περιοχές θα τροποποιούνταν κάτω από την επιλογή B1. Αυτή η επιλογή θα βελτιωνόταν και να ενισχύσει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις κρατώντας τους συνολικούς αριθμούς των αλόγων και χρονοτριβεί αμετάβλητο σε κάθε δυνατότητα από το εναλλακτικό Α – καμία δράση. Συνολικά οι προτεινόμενες περιοχές τροποποιήσεων δυνατότητας καθόλου θα βελτίωναν την πρόσβαση επισκεπτών. Πολλές από τις περιοχές προσφέρουν τις εναλλακτικές χρήσεις των υπαρχουσών δομών που σχεδιάζονται για τη βελτιωμένες ροή και την ασφάλεια. Παραδείγματος χάριν, στα χωριστά άλογα από την καύσιμη τροφή, η υπάρχουσες τροφή και η περιοχή σανού στην κοιλάδα του Τένεσι θα μετατρέπονταν στους στάβλους και η αποθήκευση σανού θα επανεντοπιζόταν στην ιστορική κόκκινη σιταποθήκη και το ιστορικό υπόστεγο. Στην κοιλάδα ροντέο, το υπόστεγο δυτικών μηχανοκίνητων οχημάτων θα χρησιμοποιούταν ως τα γραφεία, το συνανμένος διάστημα, ή/και την αποθήκευση των άφλεκτων στοιχείων, και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως κατοικημένη μονάδα, ενώ και οι 19 στάβλοι θα βρίσκονταν στα ανατολικά υπόστεγα μηχανοκίνητων οχημάτων. Αυτή η επιλογή προσφέρει επίσης τις βελτιωμένες, αναβαθμισμένες και σταθεροποιημένες εγκαταστάσεις με τη διευρυμένη αναλογία του αριθμού αλόγων στην περιοχή άσκησης. Παραδείγματος χάριν, ένα καλυμμένο δαχτυλίδι βόρεια του βόρειου ανεμοφράχτη στο χρυσό γαλακτοκομείο πυλών θα επέκτεινε την περιοχή χρήσης αλόγων σε μια προηγουμένως διαταραγμένη περιοχή.

Κάτω από την επιλογή B2, οι αλλαγές στους χρυσούς σταύλους κοιλάδων γαλακτοκομείων και ροντέο πυλών θα παρέμεναν οι ίδιες με εκείνους που περιγράφονται ανωτέρω για την επιλογή 1. Η επιλογή B2 θα περιελάμβανε επίσης τα συστατικά κοινά για όλες τις εναλλακτικές λύσεις, όπως περιγράφονται ανωτέρω στην παράγραφο 2.3.2, με τις αλλαγές συγκεκριμένες για αυτήν την επιλογή όπως περιγράφεται παρακάτω. Η επιλογή B2 θα επανεντόπιζε τις επιχειρήσεις περιπόλου αλόγων πάρκων από τη χαμηλότερη κοιλάδα του Τένεσι στους σταύλους κοιλάδων του Τένεσι. Οι νέοι μάντρες και οι στάβλοι θα κατασκευάζονταν, και τα υπάρχοντα ιστορικά κτήρια θα αποκαθίσταντο στους σταύλους κοιλάδων του Τένεσι για να φιλοξενήσουν τα άλογα που χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις περιπόλου αλόγων πάρκων και από άλλα προγράμματα. Ο προσδιορισμός των συγκεκριμένων στάβλων που χρησιμοποιούνται από την περίπολο αλόγων πάρκων θα καθοριζόταν εν ευθέτω χρόνω. Μόλις εγκαταλειφθεί η χαμηλότερη περιοχή κοιλάδων του Τένεσι, οι ιππικοί στάβλοι, μάντρες, άλλες σταθερές εγκαταστάσεις, θα αφαιρούνταν. Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις, yurt, η σιταποθήκη βρεφικών σταθμών και campground θα εξετάζονταν ως τμήμα του περιοχή-συγκεκριμένου μελλοντικού προγραμματισμού.

Οι βελτιώσεις ή οι τροποποιήσεις θα μπορούσαν να αλλάξουν τον οπτικό χαρακτήρα των υπαρχουσών σταθερών περιοχών και, κάτω από ορισμένες εναλλακτικές λύσεις, να προσθέσουν τα νέα οπτικά στοιχεία στις νέες ή υπάρχουσες θέσεις. Οι βραχυπρόθεσμες επιδράσεις κατασκευής θα ήταν εμφανείς στους επισκέπτες στην άμεση περιοχή όπου η κατασκευή είναι εμφάνιση, και σε ορισμένες περιπτώσεις, εν συντομία ορατή από ελαφριά στους συγκρατημένα ταξιδεμμένους δρόμους ή βαριά - χρησιμοποιημένα ίχνη.

Οι πιθανές επιδράσεις στις διαδικασίες NPS περιλαμβάνουν εκείνων ως αποτέλεσμα της διανομής NPS μιας δυνατότητας σταύλων κάτω από δύο εναλλακτικές λύσεις. Οι επιδράσεις διαδικασιών θα περιελάμβαναν τις πιθανές επιδράσεις κύριας και λειτουργικής δαπάνης λόγω των βελτιώσεων υποδομής και χρησιμοτήτων. Το προσωπικό και τα προγράμματα πάρκων όπως το προσωπικό περιπόλου αλόγων πάρκων θα μπορούσαν να αναστατωθούν ή να ανασταλούν κατά τη διάρκεια του επανεντοπισμού. Η ο ετήσιος λειτουργών προϋπολογισμός του πάρκου επάνδρωση και μπορούν να αυξηθούν λόγω της ανάγκης για τον αυξανόμενο διοικητικό έλεγχο παράλειψης και περιοχών των ιππικών διαδικασιών.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα Φορητός αλόγων στάβλος σταύλων σταύλων προσωρινός με το εργοστάσιο της Κίνας
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

Φορητός αλόγων στάβλος σταύλων σταύλων προσωρινός με το εργοστάσιο της Κίνας 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Nina Zhang

Τηλ.:: +8618131828080

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα