Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων

Αλόγων εξοπλισμού μπαμπού ίππειο μέτωπο σανίδων στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπές

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Αλόγων εξοπλισμού μπαμπού ίππειο μέτωπο σανίδων στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπές

Κίνα Αλόγων εξοπλισμού μπαμπού ίππειο μέτωπο σανίδων στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπές προμηθευτής
Αλόγων εξοπλισμού μπαμπού ίππειο μέτωπο σανίδων στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπές προμηθευτής Αλόγων εξοπλισμού μπαμπού ίππειο μέτωπο σανίδων στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπές προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Αλόγων εξοπλισμού μπαμπού ίππειο μέτωπο σανίδων στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπές

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πλεονέκτημα: αγαθό για το άλογο Όνομα Προϊόντος: Αλόγων εξοπλισμού μπαμπού ίππειο μέτωπο σανίδων στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπές
Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται Τύπος θύρας: πόρτα ταλάντευσης ή μαύρη πόρτα
Χρήση: σταύλος αλόγων Φέρουσα πίσσα φραγμών: 30mm, 40mm, 50mm

Αλόγων εξοπλισμού μπαμπού ίππειο μέτωπο σανίδων στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπές

 

 

Για όλες τις εναλλακτικές λύσεις δράσης, διευκρινισμένη σημαντική συντήρηση και οι κύριες βελτιώσεις θα περιελάμβαναν τις ενέργειες με σκοπό να προστατεύσουν ή να ενισχύσουν τους πολιτιστικούς πόρους σύμφωνα με τις οδηγίες NPS. Η πρόθεση κάτω από όλες τις εναλλακτικές λύσεις πρόκειται να συντηρήσει το ιστορικό τοπίο και τις ιστορικές περιοχές διάδοσης στη μεγαλύτερη δυνατή έκταση προστατεύοντας την ποιότητα νερού με την αφαίρεση όλων των μη ιστορικών εγκαταστάσεων από τις ουδέτερες ζώνες ρευμάτων. Ορισμένα μη-ιστορικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα στις ιστορικές περιοχές διάδοσης θα αφαιρούνταν επίσης εκτός αν απαιτούνται για τις διαδικασίες σταύλων (π.χ., μάντρες ή συγκεντρώσεις). Εκείνες οι σύγχρονες ιππικές εγκαταστάσεις που πρέπει να παραμείνουν στην ιστορική περιοχή διάδοσης θα σχεδιάζονταν στο μίγμα κατάλληλα με τα ιστορικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Αρχαιολογία. Κοινός για όλες τις εναλλακτικές λύσεις θα ήταν η απαίτηση εκείνη η έρευνα και τεκμηρίωση και παράγραφος 106 επιπέδων προγράμματος συμμόρφωση και διαβουλεύσεις με τον ανώτερο υπάλληλο κρατικής ιστορικό συντήρησης Καλιφόρνιας πριν από την έναρξη των συγκεκριμένων κατασκευών και της ανάπτυξης προγράμματος. Υπάρχει πρόσθετος προσδιορισμός των πόρων και έρευνα που απαιτείται. Εθελοντική πυροσβεστική υπηρεσία παραλιών Muir. Και οι τρεις εναλλακτικές λύσεις δράσης προβλέπουν για την εθελοντική πυροσβεστική υπηρεσία παραλιών Muir για να συνεχίσουν να διατηρούν τις εγκαταστάσεις στο χρυσό γαλακτοκομείο πυλών στο πλαίσιο μιας κατάλληλης επιχειρησιακής συμφωνίας και κατά κάποιο τρόπο σύμφωνος με την προστασία των πόρων πάρκων επί του τόπου.

Σε όλες τις εναλλακτικές λύσεις δράσης, σημαντικά νέα κτήρια όπως οι κατοικίες σχεδιάζονται για να φθάσουν σε τρεις συγκριτικές μετρήσεις επιδόσεων ικανότητας υποστήριξης: Μια ελάχιστη ασημένια ή υψηλότερη ηγεσία στην περιβαλλοντικά αποδοτική εκτίμηση σχεδίου (LEED) (η επιτεύξιμη εκτίμηση μπορεί να ποικίλει από την εναλλακτική λύση). Το τμήμα το 9.1.1.6 των διοικητικών πολιτικών NPS (2006) δηλώνει ότι - όλα τα προγράμματα που περιλαμβάνουν κέντρα επισκεπτών ή σημαντικές εγκαταστάσεις υπηρεσιών επισκεπτών πρέπει να ενσωματώσουν τα πρότυπα LEED για να επιτύχουν μια ασημένια εκτίμηση». Οι πιθανές τακτοποιήσεις σχεδίων κάτω από LEED NC (για νέα κατασκευή και σημαντική αποκατάσταση). Το εκτελεστικό διάταγμα 13514 (υπογεγραμμένο τον Οκτώβριο του 2009) κατευθύνει τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες για «να εφαρμόσει το βιώσιμο ομοσπονδιακό σχέδιο, την οικοδόμηση, τη λειτουργία και τη διαχείριση, τη συντήρηση, και το deconstruction οικοδόμησης υψηλής επίδοσης που περιλαμβάνει από… (ii) που εξασφαλίζει ότι όλη η νέα οικοδόμηση, η σημαντική ανακαίνιση, ή η επισκευή και η αλλαγή των ομοσπονδιακών κτηρίων συμμορφώνονται με τις κατευθυντήριες αρχές για την ομοσπονδιακή ηγεσία στη υψηλή επίδοση και τα βιώσιμα κτήρια όπως:

1. Ελάχιστη αύξηση στη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, τη χρήση φυσικού αερίου, τη χρήση νερού, και την παραγωγή λυμάτων.

2. Μειωμένη ενδεχομένως μολυσμένη απορροή νερού θύελλας από την περιοχή.

Το εναλλακτικό Β περιλαμβάνει δύο επιλογές Η επιλογή B1 θα οδηγούσε στους μόνιμους σταύλους επί τεσσάρων τόπων. Η επιλογή B2, η προτιμημένη εναλλακτική λύση, θα ήταν η ίδια με την επιλογή B1 εκτός αν θα οδηγούσε στους μόνιμους σταύλους σε τρεις θέσεις. Τα εξής τμήματα περιγράφουν αυτές τις επιλογές με περισσότερες λεπτομέρειες. Η ακόλουθη περιγραφή κάτω από την επιλογή B2 περιγράφει μόνο τις διαφορές μεταξύ των επιλογών B1 και B2.

Οι εναλλακτικές λύσεις που αυξάνουν τον αριθμό αλόγων ή προσθέτουν την οικιακή χρήση θα αύξαναν πιθανώς τη ζήτηση χρήσης νερού.

Η οικοδόμηση ορισμένων νέων σταθερών κτηρίων και άλλων εγκαταστάσεων θα απαιτούσε την αφαίρεση βλάστησης, και τα βαριά πληρώματα εξοπλισμού και οικοδόμησης μπορούν να ποδοπατήσουν την παρακείμενη βλάστηση. Επιπλέον, όπως σημειώνεται ανωτέρω, η καταστροφή της βλάστησης θα εμφανιζόταν πιθανώς όπου οι νέες περιοχές συγκέντρωσης αλόγων ή οι νέες περιοχές σταύλων προστίθενται. Οι ουσιαστικές αυξήσεις σε χρήσεις των παρακείμενων ιχνών θα μπορούσαν έμμεσα να έχουν επιπτώσεις στη βλάστηση μέσω της εισαγωγής των της εισβολής ειδών, της εδαφολογικής διάβρωσης και της απώλειας στις συχνά χρησιμοποιημένες περιοχές.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα Αλόγων εξοπλισμού μπαμπού ίππειο μέτωπο σανίδων στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπές
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

 

Αλόγων εξοπλισμού μπαμπού ίππειο μέτωπο σανίδων στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπές

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Nina Zhang

Τηλ.:: +8618131828080

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα