Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων

Πολυτέλειας χρησιμοποιημένο Prefab μπαμπού ξύλινο μέτωπο στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπή

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Πολυτέλειας χρησιμοποιημένο Prefab μπαμπού ξύλινο μέτωπο στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπή

Κίνα Πολυτέλειας χρησιμοποιημένο Prefab μπαμπού ξύλινο μέτωπο στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπή προμηθευτής
Πολυτέλειας χρησιμοποιημένο Prefab μπαμπού ξύλινο μέτωπο στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπή προμηθευτής Πολυτέλειας χρησιμοποιημένο Prefab μπαμπού ξύλινο μέτωπο στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπή προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Πολυτέλειας χρησιμοποιημένο Prefab μπαμπού ξύλινο μέτωπο στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Παλέτες χάλυβα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Ζεστό διασταύρωσης Galvanized χάλυβα Φέρων φραγμός: Επίπεδος, κομμένος οδοντωτά, ι-φραγμός
Επιφάνεια: δύναμη που ντύνεται Πλεονέκτημα: Ασφάλεια για το άλογο
εφαρμογή: σταύλος αλόγων Είδος Ξύλου: Ξύλο μπαμπού

Πολυτέλειας χρησιμοποιημένο Prefab μπαμπού ξύλινο μέτωπο στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπή

 

 

Τον Ιούνιο του 2010, το NPS διεύθυνε μια εσωτερική διαδικασία ανάλυσης αξίας γνωστή ως α - επιλέγοντας από το εργαστήριο πλεονεκτημάτων ‖ (CBA). Οι εναλλακτικές λύσεις που αναπτύχθηκαν μέσω προγράμματος και που καθαρίστηκαν με τον καιρό από το IDT μεταφέρθηκαν στη σύνοδο CBA. Αυτή η διαδικασία προσδιόρισε τους πρόγραμμα-συγκεκριμένους παράγοντες αξιολόγησης βασισμένους στους στόχους προγράμματος και την αποστολή NPS, και ταξινόμησε τα σχετικά πλεονεκτήματα κάθε μια από τις εναλλακτικές λύσεις στη συνάντηση των παραγόντων αξιολόγησης. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου CBA, το εναλλακτικό Β συστήθηκε από NPS το προσωπικό ως προτιμημένη εναλλακτική λύση. Το εναλλακτικό Β, - επιλογή 2 ‖ ή - B2 ‖ αναπτύχθηκε περαιτέρω και προσδιόρισε όπως έχοντας τον καλύτερο συνδυασμό μιας ισορροπημένης οικονομικής επένδυσης, μακροπρόθεσμων οφελών για τους στόχους προγράμματος, και ενός υψηλού επιπέδου της προστασίας και της αύξησης των πόρων. Η επιλογή B2 διαφέρει από το αρχικό εναλλακτικό Β (τώρα εναλλακτικά Β, - επιλογή 1 ‖ ή - B1 ‖) από την αφαίρεση σταθερών εγκαταστάσεών της στη χαμηλότερη κοιλάδα του Τένεσι και τον επανεντοπισμό του προγράμματος περιπόλου αλόγων πάρκων στους σταύλους κοιλάδων του Τένεσι. Η προτιμημένη εναλλακτική λύση για την εφαρμογή σχεδίων είναι εναλλακτικό Β, επιλογή 2. Οι εναλλακτικές λύσεις δράσης έχουν πολλά στοιχεία από κοινού εντούτοις, το εναλλακτικό Β, επιλογή 2 παρέχει τα περισσότερα πλεονεκτήματα όσον αφορά τους παράγοντες αξιολόγησης του δημόσιου οφέλους, της δημόσια πρόσβασης, και της πολιτιστικής και ιστορικής προστασίας των πόρων όταν συγκρίνεται με τις άλλες εναλλακτικές λύσεις δράσης. Τρεις ιστορικές περιοχές, χρυσό γαλακτοκομείο πυλών, κοιλάδα του Τένεσι και κοιλάδα ροντέο, παραμένουν ως σταύλοι, μια κατάλληλη χρήση που θα βοηθήσει να συντηρήσει αυτούς τους πόρους για τις μελλοντικές γενιές. Ο στόχος της συντήρησης φυσικών πόρων θα επιτευχθεί από τις βελτιώσεις περιοχών και τις περιβαλλοντικές καλύτερες πρακτικές διαχείρισης.

Μια εναλλακτική λύση δράσης αριθ. απαιτείται για την εκτίμηση ως τμήμα του εθνικού νόμου πολιτικής για το περιβάλλον. Αυτή η εναλλακτική λύση καλύπτει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, την τρέχουσα σταθερή διαχείριση, και τις πρακτικές λειτουργίας που είναι σχετικές για μια σύγκριση με τις προτεινόμενες εναλλακτικές λύσεις δράσης. Η εναλλακτική λύση δράσης αριθ. καθιερώνει τους όρους βασικών γραμμών στις έξι θέσεις περιοχών προγράμματος. Αυτοί οι όροι αποτελούν τη βάση ενάντια στην οποία οι εναλλακτικές λύσεις δράσης, το μέγεθος και η έκταση των προτεινόμενων αλλαγών και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων εκείνων των αλλαγών, μπορούν να συγκριθούν. Καμία δράση για αυτό το πρόγραμμα δεν θα ήταν η διατήρηση των υπαρχουσών σταθερών εγκαταστάσεων GGNRA, της διαχείρισης και των διαδικασιών, και των αριθμών αλόγων. Για τις δύο περιοχές χωρίς τους υπάρχοντες ιππικούς σταύλους, Marincello και το χαμηλότερο κολπίσκο Redwood, καμία αλλαγή δεν θα εμφανιζόταν κάτω από την εναλλακτική λύση δράσης αριθ. και η χρήση ή η ανάπτυξη θα καθοριζόταν με το μελλοντικό προγραμματισμό NPS. Κάτω από την εναλλακτική λύση δράσης αριθ., μόνο εκείνος ο επαυξητικός βελτιώσεις και ρυθμίσεις που απαιτούνται από το νόμο, κανονισμός, και η πολιτική θα εφαρμόζονταν. Παραδείγματος χάριν, η εφαρμογή της περιοχής και της πρόσβασης προγράμματος για τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εφαρμοζόταν σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς υπηρεσιών πάρκων. Η περιοχή και η δυνατότητα πρόσβασης προγράμματος, και καθολικές έννοιες σχεδίου θα ενσωματώνονταν σε όλα τις νέα και ανακαινισμένα περιοχές, τις εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες και τα προγράμματα για να επιτευχθεί το πιό υψηλό επίπεδο δυνατότητας πρόσβασης που είναι λογικό, εξασφαλίζοντας συνέπεια με τις άλλες νομικές εξουσιοδοτήσεις της συντήρησης και της προστασίας των πόρων, ανά πολιτική NPS. Αυτό περιλαμβάνει την αποκατάσταση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων (συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών κτηρίων και των πολιτιστικών τοπίων) όπου ο δημόσιος προγραμματισμός εισάγεται επί των τόπων στεμένος αυτήν την περίοδο τέτοιο προγραμματισμό. Οι αλλαγές θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν επί των τόπων ως αποτέλεσμα άλλων υπαρχόντων προγραμμάτων προγραμματισμού όπως τα προγράμματα μεταφορών πάρκων και των ιχνών προγραμματίζοντας για πάντα τα προγράμματα.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Στοιχείο Πολυτέλειας χρησιμοποιημένο Prefab μπαμπού ξύλινο μέτωπο στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπή
Άλλες λέξεις κλειδί σταθερό σπίτι του /horse αλόγων/σπίτι σίτισης αλόγων/εσωτερικό σπίτι αλόγων ασφάλειας
Κάθε μέγεθος επιτροπής (w*h)

4*2.2m, 3.6m*2.2m, 3m*2.2m, άλλα μεγέθη κατόπιν αιτήσεως

 

Υλικό 40*40mm, ή 50*50mm
Επιφάνεια Καυτός που βυθίζεται γαλβανισμένος
Πλεονέκτημα Εύκολη σύνδεση, ΚΑΜΙΑ ανάγκη της θέσης υποστήριξης
  Χρηματοκιβώτιο αλόγων, καμία αιχμηρή άκρη
Οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε απαιτήσεις, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με.

 

Πολυτέλειας χρησιμοποιημένο Prefab μπαμπού ξύλινο μέτωπο στάβλων αλόγων σταθερό - επιτροπή

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Nina Zhang

Τηλ.:: +8618131828080

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα