Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜέτωπα στάβλων αλόγων

Ταλάντευσης πορτών επαγγελματικό αλόγων στάβλων υλικό μπαμπού μετώπων ανθεκτικό ξύλινο

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Ταλάντευσης πορτών επαγγελματικό αλόγων στάβλων υλικό μπαμπού μετώπων ανθεκτικό ξύλινο

Κίνα Ταλάντευσης πορτών επαγγελματικό αλόγων στάβλων υλικό μπαμπού μετώπων ανθεκτικό ξύλινο προμηθευτής
Ταλάντευσης πορτών επαγγελματικό αλόγων στάβλων υλικό μπαμπού μετώπων ανθεκτικό ξύλινο προμηθευτής Ταλάντευσης πορτών επαγγελματικό αλόγων στάβλων υλικό μπαμπού μετώπων ανθεκτικό ξύλινο προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ταλάντευσης πορτών επαγγελματικό αλόγων στάβλων υλικό μπαμπού μετώπων ανθεκτικό ξύλινο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: IOS9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Ο επαγγελματικός κατασκευαστής προσάρμοσε τον ξύλινο σταύλο αλόγων μπαμπού υλικό Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται
Τύπος θύρας: πόρτα ταλάντευσης Πλεονέκτημα: Ασφάλεια για το άλογο
Το στοιχείο: Προσαρμοσμένη εργοστάσιο επιτροπή στάβλων αλόγων PVC μετάλλων Τόπος καταγωγής: HEBEI ANPING

Ο επαγγελματικός κατασκευαστής προσάρμοσε τον ξύλινο σταύλο αλόγων μπαμπού υλικό
 

Γράφονται στις υπάρχουσες άδειες οι πρακτικές που προορίζονται για να ελαττώσουν ή να αποτρέψουν τις επιδράσεις στους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους βρήκαν κοντά στις ιππικές εγκαταστάσεις. Αυτές οι πρακτικές αντιμετωπίζουν τα ζητήματα όπως η θέση αλόγων, η συντήρηση περιοχών, και η προστασία ποιότητας νερού (π.χ., ζωική διαχείρηση αποβλήτων). Για να ασφαλίσουν τη συμμόρφωση, όλα τα permittees έχουν συμφωνήσει με τον περιοδικό έλεγχο για τις περιβαλλοντικές επιδράσεις, και με τη συνεργασία με τα διορθωτικά μέτρα. Τα υπάρχοντα μέτρα προστασίας των πόρων που περιγράφονται στις άδειες εξετάζουν και τις δύο απαιτήσεις κοινές σε όλες τις εγκαταστάσεις και τις απαιτήσεις συγκεκριμένες για κάθε περιοχή. Οι άδειες παρέχουν τις γενικές οδηγίες ως προς όπου τα άλογα μπορούν να είναι, πλυμένος και μεταχειρισμένος στη δυνατότητα. Οι συγκεκριμένες οδηγίες περιοχών υπαγορεύονται από τους φυσικούς πόρους που βρίσκονται στη θέση (όπως οι υδάτινες οδοί και οι βοσκότοποι) και από τα ιστορικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που βρίσκονται στη θέση όπως περιγράφεται παρακάτω. Φυσικοί πόροι. Η προστασία των φυσικών πόρων επί των σταθερών τόπων περιλαμβάνει τα διορθωτικά μέτρα που απαιτούνται από τον επιθεωρητή GGNRA για να θεραπεύσουν τις περιβαλλοντικές επιδράσεις που προσδιορίζονται κατά τη διάρκεια του περιοδικού ελέγχου. Η προστασία περιλαμβάνει επίσης τα συνεταιριστικά μέτρα που λαμβάνονται από το διοικητικό προσωπικό φυσικών πόρων permittee και NPS (και άλλα κόμματα) για να μετριάσουν την ποιότητα νερού και άλλες επιδράσεις φυσικών πόρων. Όλες οι σταθερές εγκαταστάσεις αναμένονται για να συλλέξουν το λίπασμα από τις μάντρες και τους στάβλους σε καθημερινή βάση για να αποτρέψουν τη μόλυνση νερού και η έγκριση NPS απαιτείται πριν από τη διαχείριση βλάστησης.

Στην πράξη, ένας σταύλος δεν έχει καλύψει την αποθήκευση λιπάσματος, και με εξαίρεση το χρυσό γαλακτοκομείο πυλών (πράσινο Gulch υποτελές έθνος, τομέας 7), δεν έχει υπάρξει καμία πρόσφατη μέτρηση ποιότητας νερού προς τα κάτω οποιεσδήποτε από τις υπάρχουσες περιοχές σταύλων. Επιπλέον, NPS παρέχει χαρακτηριστικά μια ετήσια επιθεώρηση ασφάλειας των εγκαταστάσεων. Εντούτοις, δεν υπάρχει κανένα προσωπικό επιθεώρησης NPS που διορίζεται στο στόχο ή τους σταύλους για τη συμμόρφωση αδειών σε συχνή ή κανονική βάση. Πολιτιστικοί πόροι. Η προστασία των πολιτιστικών πόρων επί των σταθερών τόπων περιλαμβάνει τα διορθωτικά μέτρα που απαιτούνται με τον επιθεωρητή ή/και τις επιχειρησιακές συμφωνίες για να θεραπεύσουν τις επιδράσεις που προσδιορίζονται κατά τη διάρκεια του περιοδικού ελέγχου από NPS τη συντήρηση ή το πολιτιστικό προσωπικό των πόρων ή άλλα κόμματα. Αυτά τα μέτρα έχουν ως σκοπό να μετριάσουν τις πολιτιστικές επιδράσεις των πόρων και να σταθεροποιήσουν τις ιστορικά δομές και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τοπίων. Το NPS θα συνέχιζε να παρέχει την παράλειψη και τις συμβουλές σχετικά με τη διαχείριση, τη συντήρηση, και την επισκευή των ιστορικών περιοχών. Όπως ανωτέρω, δεν υπάρχει κανένα προσωπικό επιθεώρησης NPS που διορίζεται στο στόχο ή τους πολιτιστικούς πόρους των σταύλων για τη συμμόρφωση αδειών σε συχνή ή κανονική βάση. NPS πρέπει να εμμείνει στα μέτρα προστασίας που απαιτούνται στο πλαίσιο του εθνικού ιστορικού νόμου συντήρησης.

Κάτω από την εναλλακτική λύση δράσης αριθ. οι περιοχές που προσδιορίζονται ως πιθανές ιππικές περιοχές θα παρέμεναν στον τρέχοντα όρο. Ο χαμηλότερος κολπίσκος Redwood είναι ένα προγενέστερο αγρόκτημα λουλουδιών που χρησιμεύει τώρα ως μια κατοικημένη περιοχή. Πολλά από τα αγροτικά κτήρια και τις εγκαταστάσεις είναι παρόντα. Η περιοχή Marincello είναι ένας περίπου ανοιχτός χώρος 2 στρέμματος στο ίχνος Marincello περίπου 0,2 μίλια βόρεια του χώρου στάθμευσης Trailhead κοιλάδων του Τένεσι.

Η λειτουργία των υπαρχόντων σταύλων, με εξαίρεση το χαμηλότερο σταύλο κοιλάδων του Τένεσι που στεγάζει αυτήν την περίοδο την περίπολο αλόγων πάρκων, είναι σύμφωνη με την κκπ. Ιδίως, το 1980 κκπ που βρίσκεται: - Αυτές οι εγκαταστάσεις [χρυσό γαλακτοκομείο πυλών, κοιλάδα του Τένεσι, και σταύλοι κοιλάδων ροντέο] θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν δραστηριότητες στις παρούσες γενικές θέσεις τους αλλά ενώ συλλήφθηκαν και λειτούργησαν για να προσφέρουν μόνο τις επιβιβαμένος υπηρεσίες στα μέλη, θα τροποποιηθούν τώρα για να παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες στο ευρύ κοινό όπως το ενοίκιο αλόγων, ολονυκτίς, και χώρος στάθμευσης ρυμουλκών.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Ο επαγγελματικός κατασκευαστής προσάρμοσε τον ξύλινο σταύλο αλόγων μπαμπού υλικό
Μπροστινός τύπος Ευρο- μετώπων/συνήθειας β-μπροστινό του /Custom μέτωπο στάβλων αλόγων τόξων μπροστινό/κλασικό
Μέγεθος Commom

μήκος 10ft 12ft 14ft (3m4.2m)

Height7.2ft (2.2m)

Επεξεργασία επιφάνειας γαλβανισμένη επένδυση του /powder καυτής εμβύθισης
Γεμάτο υλικό

μπαμπού: 20mm 28mm 32mm 38mm

Νότιο κίτρινο πεύκο: 30mm 40mm

Κοντραπλακέ/hdpe bosrd

πλέγμα

Τύπος πορτών πόρτα ταλάντευσης/συρόμενη πόρτα

 

Ταλάντευσης πορτών επαγγελματικό αλόγων στάβλων υλικό μπαμπού μετώπων ανθεκτικό ξύλινο

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Helen Wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα