Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜέτωπα στάβλων αλόγων

Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας

Κίνα Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας προμηθευτής
Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας προμηθευτής Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Μακροχρόνιο κανάλι, τετράγωνο, κράσπεδο φινίρισμα: ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Εκτίμηση φορτίων: Μεγάλη, μέση, ελαφριά απόδοση εφαρμογή: σταύλος αλόγων
Χρώμα: όλα τα χρώματα

Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας

 

 

Ένας τρόπος που η απορροφημένη ενέργεια μπορεί να υπολογιστεί είναι να καθοριστεί η ταχύτητα του βάρους πτώσης τη στιγμή της πλήρους αποτυχίας v2 δειγμάτων (μ s-1), η οποία εμφανίζεται μετά από τη στιγμή της μέγιστης κάμψης. Εφαρμόζοντας την εξίσωση (3) η κινητική ενέργεια τη στιγμή του αντίκτυπου Ekin 1 (NM) και η στιγμή της αποτυχίας Ekin 2 δειγμάτων (NM) μπορούν να υπολογιστούν. Το αποτέλεσμα της αφαίρεσης είναι η ενέργεια για να προκαλέσει την πλήρη αποτυχία του δείγματος. Η εκτροπή του δείγματος πρέπει να μετρηθεί προκειμένου να υπολογιστεί η ταχύτητα του βάρους πτώσης και μπορεί να γίνει με ένα οπτικό σύστημα, που χτίζονται μιας εκπέμπουσας φως διόδου (οδηγήσεις), το πλέγμα γραμμών και ένα κύτταρο φωτογραφιών, όπως περι:γράφω από Widmann (2009), ένα μεγάλο τηλεοπτικό σύστημα (Ammann, 2006), ή έναν περιστρεφόμενο κύλινδρο που ανιχνεύει τη σχετική κίνηση μεταξύ του άξονα οδηγών και ρίχνει το βάρος (Ammann, 2006).

Εναλλακτικά, η απορροφημένη ενέργεια μπορεί να υπολογιστεί με την ενσωμάτωση της δύναμης κατά μήκος της πορείας κατά τη διάρκεια του δείγματος εκτρέπει έως ότου εμφανίζεται η αποτυχία. Αυτό απαιτεί την ανίχνευση δύναμης με ένα κύτταρο φορτίων που ενσωματώνεται στο κεφάλι του βάρους πτώσης. Η απορροφημένη ενέργεια αντιπροσωπεύεται από το ολοκλήρωμα του διαγράμματος δύναμη-εκτροπής (περιοχή κάτω από την καμπύλη). Με την εφαρμογή ενός αισθητήρα επιτάχυνσης (Kalberer, 2006 Το Αμμάν, το 2006), όλα τα απαραίτητα στοιχεία μπορεί να υπολογιστεί από τη μάζα του βάρους πτώσης, ο χρόνος παρήλθε μετά από να απελευθερώσει το βάρος πτώσης, και την ανιχνευμένη επιτάχυνση. Ένας απλός τρόπος να μετρηθεί η απορροφημένη ενέργεια διευθύνθηκε σε αυτήν την μελέτη. Με μια ορισμένη ομοιότητα στη δοκιμή hatt-Turner (ASTM Δ 143), ένα βάρος πτώσης εφαρμόζει ένα φορτίο αντίκτυπου στο αντικείμενο δοκιμής ενώ το ύψος του βάρους πτώσης αυξάνεται σταδιακά έως ότου εμφανίζεται η αποτυχία. Αυτή η προσέγγιση αποφεύγει τον προσδιορισμό της υπόλοιπης ενέργειας μετά από την αποτυχία δειγμάτων έτσι ώστε κανένας ηλεκτρονικός εξοπλισμός μέτρησης δεν απαιτείται. Μια από τις αδυναμίες αυτής της οργάνωσης δοκιμής είναι η παραλλαγή της ταχύτητας αντίκτυπου όταν πρέπει να προσαρμοστούν η μάζα και η αρχική θέση του βάρους πτώσης για να φθάσουν σε ένα ορισμένο φορτίο αντίκτυπου. Επιπλέον, η έλλειψη στοιχείων κατά τη διάρκεια της αποτυχίας αποτρέπει τις αναλυτικές πληροφορίες για το σπάσιμο.

Το μπαμπού είναι ταχέως αναπτυσσόμενες εγκαταστάσεις, οι οποίες διαφέρουν σαφώς από τα ξύλινα κούτσουρα με τη μικρότερη διάμετρο και κοίλα culms της. Αυτό σημαίνει ότι για να χρησιμοποιήσουν το μπαμπού μεγάλο σε έναν εμπορικού επιπέδου, για παράδειγμα όπως τις σανίδες ξυλείας όπως γεμάτες για τα horseboxes, τα σύνθετα υλικά θα πρέπει να κατασκευαστούν (Jiang και λοιποί, 2002). Η τοποθετημένη σε στρώματα ξυλεία το (LBL) μπαμπού, που κυκλοφορεί στο εμπόριο με το γενικό όνομα COBAM (συγκεντρωμένο μπαμπού), αποτελείται από culms μπαμπού, διάσπαση κατά μήκος στις λουρίδες περίπου του πάχους 5 χιλ. και του πλάτους 20 χιλ., κολλιέται με τη ρητίνη του (PF) φορμαλδεΰδης φαινολών, που τακτοποιείται στην παράλληλη διαταγή, που παγιώνεται κάτω από την υψηλή πίεση σε μια επιτροπή υψηλής πυκνότητας και κόβω τελικά στις ξυλεία-όπως σανίδες (Jiang & tang, 2003). Το περιεχόμενο της PF ρητίνης μπορεί να υπολογιστεί μεταξύ 10 και 30%.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alan Wei

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα