Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων

καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα κιβώτια στάβλων σιταποθηκών αλόγων με τον πλαστικό πίνακα PE

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα κιβώτια στάβλων σιταποθηκών αλόγων με τον πλαστικό πίνακα PE

Κίνα καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα κιβώτια στάβλων σιταποθηκών αλόγων με τον πλαστικό πίνακα PE προμηθευτής
καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα κιβώτια στάβλων σιταποθηκών αλόγων με τον πλαστικό πίνακα PE προμηθευτής καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα κιβώτια στάβλων σιταποθηκών αλόγων με τον πλαστικό πίνακα PE προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα κιβώτια στάβλων σιταποθηκών αλόγων με τον πλαστικό πίνακα PE

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Ζεστό φανοί διασταύρωσης galvanized Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Εύκολος εγκαταστήστε
Όνομα Προϊόντος: καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα κιβώτια στάβλων σιταποθηκών αλόγων με τον πλαστικό πίνακα PE Αριθμός Μοντέλου: σταύλος 0512
Τύπος θύρας: πόρτα ταλάντευσης ή συρόμενη πόρτα Παραγωγική διαδικασία: ενωμένη στενά πίεση που κλειδώνεται

καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα κιβώτια στάβλων σιταποθηκών αλόγων με τον πλαστικό πίνακα PE

 

Το σημερινό εσωτερικό άλογο, το άλογο του Przewalski και άλλα άγρια άλογα όπως τώρα εκλείψας ο tarpan, μοιράζονται έναν κοινό πρόγονο. Η γνώση σχετικά με τη συμπεριφορά αλόγων προκύπτει εν μέρει από τις μελέτες για τα άλογα Przewalski που επανεισάγονται στον αρχικό βιότοπό τους, αλλά κυρίως από τις μελέτες των άγριων αλόγων - απόγονος των δραπετευμένων εσωτερικών αλόγων που ζουν κάτω από τους φυσικούς ή ημι φυσικούς όρους χωρίς ή λίγη ανθρώπινη παρέμβαση.

Το άλογο ήταν εξημερωμένο περισσότερο από 5000 χρόνια πριν. Αν και ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως το μέγεθος, ο τύπος, το χρώμα, η μετατροπή τροφών, και το τεμπεραμέντο έχουν αλλάξει, το άλογο έχει διατηρήσει ένα μεγάλο μέρος της συμπεριφοράς του προγόνου του, ειδικά κοινωνική και συμπεριφορά σίτισης. Το άλογο είναι μέσω της εξέλιξης που προσαρμόζεται σε μια ζωή ως ζώο θηραμάτων ζωντανός στις ανοικτές πεδιάδες αυτό απεικονίζεται με τη συμπεριφορά του, και τον τρόπο οι αισθήσεις που της έχουν αναπτυχθεί. Τα άλογα έχουν ένα ευρύς-wide-angled όραμα, το οποίο επιτρέπει σε τα για να ανιχνεύσει τις μετακινήσεις σχεδόν όλες γύρω από τα. Υπάρχει μόνο μια μικρή «τυφλή περιοχή» οριοθετώντας τη ζώνη πτήσης ακριβώς πίσω από τους. Στην περιοχή, όπου τα άλογα βλέπουν και με τα δύο μάτια (διοφθαλμικό όραμα) αυτοί είναι σε θέση δείτε τα αντικείμενα σαφώς και κοντά από και σε μια απόσταση. Αυτός ο τύπος οράματος το καθιστά πιθανό για τα άλογα να προσδιοριστούν τα στοιχεία τροφών (βλάστηση) στενά κοντά, και να ανιχνευθούν συγχρόνως οι πιθανοί κίνδυνοι σε μια απόσταση. Στη φύση μια γρήγορη αντίδραση σε έναν κίνδυνο και μια διαφυγή (αντίδραση πτήσης) είναι κρίσιμη για την επιβίωση. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της συμπεριφοράς είναι παρόν στο σημερινό εξημερωμένο άλογο. Τα ξαφνικά, άγνωστα περιστατικά μπορούν να προκαλέσουν τις αντιδράσεις πανικού, όπως το λάκτισμα ή η αντίδραση πτήσης, ακόμη και στο βεβαιότερο άλογο. Τα άλογα έχουν την καλή ακρόαση, και λόγω της δυνατότητάς τους να κινήσουν τα αυτιά ανεξάρτητα είναι σε θέση να εντοπίσουν τους ήχους/θόρυβος, και αντιδρούν στον ξαφνικό ή ασυνήθιστο θόρυβο είτε από την επαγρύπνηση ή ακόμα και μια αντίδραση πτήσης. Τα άλογα στη φύση ή στις μάντρες μένουν κανονικά μέσα στην οπτική επαφή το ένα με το άλλο. Εάν ένα άλογο εκφοβίζει και προσπαθεί να δραπετεύσει έναν πιθανό κίνδυνο, άλλα ακολουθούν κανονικά. Επιπλέον, ένα ήρεμο και βέβαιο άλογο μπορεί να έχει μια θετική επιρροή σε ένα έντρομο ή ντροπαλό άλογο.

Τα άλογα είναι κοινωνικά/ζώα κοπαδιών. Υπό τους φυσικούς όρους τα άλογα ζουν σχετικά κοντά κατά ομάδες. Οι ομάδες αποτελούνται χαρακτηριστικά από έναν ενήλικο επιβήτορα και διάφορες φοράδες με τον απόγονο, συμπεριλαμβανομένων των νέων αρσενικών. Οι νέοι επιβήτορες και οι παλαιότεροι επιβήτορες χωρίς μια ομάδα φοράδων συγκεντρώνουν επίσης. Η ομάδα σταθεροποιείται με μια ιεραρχία, η οποία προκαλείται όταν εισάγονται τα νέα μέλη. Μια νέα ιεραρχία διαμορφώνεται χαρακτηριστικά μέσα σε μερικές ημέρες στις εβδομάδες. Η διαβίωση κατά ομάδες έχει διάφορα πλεονεκτήματα, κυρίως σε σχέση με την κοινωνική εκμάθηση, επιδιώκων την τροφή και το νερό, και είναι μια αμυντική στρατηγική για να αποφύγει ή να ελαχιστοποιήσει τις συγκρούσεις με τα αρπακτικά ζώα, ένα παράδειγμα αυτού, όταν έχουν τα άλογα στο λιβάδι ένα άλογο στεμένος ως παρατηρητής, όταν άλλα καθορίζει στον ύπνο ή το υπόλοιπο. Αν και μπορούν να υπάρξουν μεμονωμένες διαφορές, τα άλογα θα γίνουν γενικά ανήσυχα και επισφαλής όταν απομονώνεται από άλλα άλογα. Η έλλειψη κοινωνικής επαφής και νωρίς και αργότερα στη ζωή μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη της ανώμαλης συμπεριφοράς όπως να υφάνει μέσα τα άλογα, ή οι επιθετικότερες αλληλεπιδράσεις όταν είναι στο λιβάδι με άλλα άλογα. Επιπλέον, η ομάδα στέγασε τα νέα άλογα φαίνεται να είναι ευκολότερη να χειριστεί και να εκπαιδεύσει από τα νέα άλογα που κρατήθηκαν χωριστά.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα Στάβλος αλόγων με τη συρόμενη πόρτα και την πόρτα τροφοδοτών
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

 

καυτά βυθισμένα γαλβανισμένα κιβώτια στάβλων σιταποθηκών αλόγων με τον πλαστικό πίνακα PE

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alan Wei

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα