Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπιτροπές στάβλων αλόγων

Γαλβανισμένες προσωρινές βινυλίου ραμμένες επιτροπές στάβλων αλόγων για τους σταύλους αλόγων

Πιστοποίηση
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Γαλβανισμένες προσωρινές βινυλίου ραμμένες επιτροπές στάβλων αλόγων για τους σταύλους αλόγων

Galvanized Temporary Vinyl Sewn Horse Stall Panels For Horse Stables
Galvanized Temporary Vinyl Sewn Horse Stall Panels For Horse Stables Galvanized Temporary Vinyl Sewn Horse Stall Panels For Horse Stables

Μεγάλες Εικόνας :  Γαλβανισμένες προσωρινές βινυλίου ραμμένες επιτροπές στάβλων αλόγων για τους σταύλους αλόγων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH horse Stable
Πιστοποίηση: IOS9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Υψηλός - γαλβανισμένοι ποιότητα προσωρινοί βινυλίου ραμμένοι σταύλοι αλόγων επιτροπής Υλικό: Ζεστό διασταύρωσης Galvanized χάλυβα
Αριθμό μοντέλου: ο σταύλος αλόγων γαλβάνισε 011 εφαρμογή: σταύλος αλόγων
Μέγεθος: 3.5*2.2m, το 4*2.2m ή οποιοδήποτε άλλοδήποτε μέγεθος εσείς απαίτησε Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται
Υψηλό φως:

custom horse stables

,

modular horse stall kits

Υψηλός - γαλβανισμένοι ποιότητα προσωρινοί βινυλίου ραμμένοι σταύλοι αλόγων επιτροπής
 

Το NPS καθιέρωσε τον τομέα της πιθανής επίδρασης (ΠΊΘΗΚΟΣ) προκειμένου να καθοριστεί ο τομέας της ανάλυσης για την αξιολόγηση των άμεσων και έμμεσων αποτελεσμάτων στις ιστορικές ιδιότητες. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν έξι discontiguous πίθηκοι. Σύμφωνα με τα 36 CFR 800,16 (δ), ο ΠΊΘΗΚΟΣ ορίζεται ως η γεωγραφική περιοχή μέσα στην οποία μια επιχείρηση μπορεί άμεσα ή έμμεσα να προκαλέσει την αλλαγή στο χαρακτήρα ή τη χρήση των ιστορικών ιδιοτήτων. Για την ανάλυση των αποτελεσμάτων στους πολιτιστικούς πόρους για το ιππικό σχέδιο σταύλων του Marin, ο ΠΙΘΗΚΟΣ αποτελείται από τα γεωγραφικά όρια της ανάλυσης που ποικίλλουν ανάλογα με το σχετικούς πόρο και την πηγή επίδρασης. Οι πίθηκοι για τους χρυσούς γαλακτοκομικούς σταύλους ημερομηνίας (γαλακτοκομείο πυλών αγροκτημάτων M/Golden), σταύλοι κοιλάδων του Τένεσι (αγρόκτημα A/B), σταύλοι κοιλάδων ροντέο (οχυρό Barry Balloon Hangar και υπόστεγα μηχανοκίνητων οχημάτων) καθορίζονται σε σχέση με τις κεντρικές περιοχές διάδοσης αυτές τον εθνικό κατάλογο που απαριθμείται ή τις επιλέξιμες ιδιότητες που περιέχουν όλα τα συμβάλλοντας χαρακτηριστικά γνωρίσματα που θα μπορούσαν να επηρεαστούν άμεσα από τις δραστηριότητες προγράμματος, και μια περιοχή απομονωτών που επιτρέπει την ανάλυση των ευρύτερων οπτικών επιδράσεων. Η συνδυασμένη επιφάνεια των έξι πίθηκων είναι 182,90. Η χαμηλότερη κοιλάδα του Τένεσι και οι χαμηλότερες περιοχές κολπίσκου Redwood έχουν καθοριστεί μη εκλέξιμος για τον εθνικό κατάλογο, και έτσι ο ΠΙΘΗΚΟΣ περιλαμβάνει την περιοχή στην οποία υπάρχει η δυνατότητα για τις επιδράσεις στους archeological πόρους, δεδομένου ότι θεωρούνται ακόμα ευαίσθητος για την παρουσία κάτω από την επιφάνεια archeological πόρων. Ο ΠΙΘΗΚΟΣ για την περιοχή Marincello, που δεν έχει αξιολογηθεί ακόμα για την πιθανή επιλεξιμότητά της για τη λίστα στο NRHP, καλύπτει την περιοχή που περιέχει τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα τοπίων και τους archeological πόρους που θα μπορούσαν να προσκρούσουν άμεσα από μια ή περισσότερες από τις εναλλακτικές λύσεις.

Οι χρυσοί γαλακτοκομικοί σταύλοι πυλών ήταν γνωστοί ιστορικά ως αγρόκτημα Μ και βρίσκονται κατά μήκος της κρατικής εθνικής οδού 1 Καλιφόρνιας στη νότια πόλη κομητειών του Marin της παραλίας Muir, δίπλα στον κολπίσκο Redwood και την είσοδο στο ίχνος κορυφογραμμών Dias. Το χρυσό πολιτιστικό τοπίο σταύλων πυλών γαλακτοκομικό (αγρόκτημα Μ) είναι ένα μικρής κλίμακας, κύριο οικογένεια γαλακτοκομείο που χρησιμοποιήθηκε μεταξύ 1898 και 1953 από μια σειρά αζορικών πορτογαλικών επιχειρήσεων και οικογενειών. Ο ΠΙΘΗΚΟΣ 32,97 στρέμματος αποτελείται από μια συστάδα των ανθρώπινων κατοικιών και των κεφάλαιο-σχετικών με το κτηρίων και των δομών που τακτοποιούνται περίπου μια κεντρική ανοιχτή περιοχή πυρήνων, καθώς επίσης και τα εδάφη λιβαδιού για τη βοσκή στο οπίσθιο τμήμα της ιδιοκτησίας, των ιχνών που χρησιμοποιούνται για να κινήσουν τις αγελάδες μέσα στο αγρόκτημα και προς τα εδάφη λιβαδιού, των μικρής κλίμακας χαρακτηριστικών γνωρισμάτων όπως οι φράκτες, και της ιστορικής βλάστησης σημαντικής στο πολιτιστικό τοπίο. Το αγρόκτημα Μ είναι επιλέξιμο για το NRHP κάτω από το κριτήριο Α ως ιστορικό πολιτιστικό τοπίο και στο τοπικό επίπεδο ως σπάνιο επιζόν αζορικό πορτογαλικό γαλακτοκομείο στη κομητεία του Marin (SHPO 2008b). Η περίοδος μεγάλης σημασίας της είναι 1898 έως το 1953, και είναι ένας από μόνο δύο τέτοιους πόρους μέσα στο πάρκο.

Η υπάρχουσα χρυσή γαλακτοκομική δυνατότητα πυλών και οι προτεινόμενες χαμηλότερες περιοχές κολπίσκου Redwood βρίσκονται περίπου 0,6 μίλια μεταξύ τους, και τα δύο που τοποθετούνται στον κολπίσκο Redwood. Καθένας αποτελείται από μια περιοχή των σχετικά επίπεδων πεδινών που συνδέεται με τον κολπίσκο και τα υποτελή έθνη του, οριακούς από την πιό απότομη τοπογραφία ανωτέρω. Οι εδαφολογικοί τύποι όπως ταξινομούνται από το NRCS είναι οι ίδιοι για κάθε περιοχή και έτσι θα συνδυαστούν στη συζήτηση που ακολουθεί.

 

Το πλεονέκτημα:

 

1.Fully η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει ή κονιοποιεί την ντυμένη επιφάνεια.
2.A μεγάλη έκταση των επιλογών σχεδίου και ύφους.
3.Swing ο τροφοδότης παραθύρων & στροφέων είναι προαιρετικός ως εξαρτήματα.
4.Wood, πλέγμα καλωδίων, ο στρογγυλός σωλήνας είναι προαιρετικός ως γεμάτο υλικό.
5.Auto- η κλειδαριά και τα γλιστρώντας συστήματα σας δίνουν μια καλή εμπειρία

 

Γαλβανισμένες προσωρινές βινυλίου ραμμένες επιτροπές στάβλων αλόγων για τους σταύλους αλόγων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Helen Wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα