Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων

Φτηνά αποσπάσματα απαιτήσεων μεγέθους προϊόντων σανίδων αλόγων σταθερά την Κίνα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Φτηνά αποσπάσματα απαιτήσεων μεγέθους προϊόντων σανίδων αλόγων σταθερά την Κίνα

Κίνα Φτηνά αποσπάσματα απαιτήσεων μεγέθους προϊόντων σανίδων αλόγων σταθερά την Κίνα προμηθευτής
Φτηνά αποσπάσματα απαιτήσεων μεγέθους προϊόντων σανίδων αλόγων σταθερά την Κίνα προμηθευτής Φτηνά αποσπάσματα απαιτήσεων μεγέθους προϊόντων σανίδων αλόγων σταθερά την Κίνα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Φτηνά αποσπάσματα απαιτήσεων μεγέθους προϊόντων σανίδων αλόγων σταθερά την Κίνα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Φτηνά αποσπάσματα απαιτήσεων μεγέθους προϊόντων σανίδων αλόγων σταθερά την Κίνα Υλικό: ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Πλεονέκτημα: Μεγάλη, μέση, ελαφριά απόδοση εφαρμογή: σπίτι αλόγων
Μέγεθος: 2.2m Αριθμό μοντέλου: ο σταύλος αλόγων γαλβάνισε 011

Φτηνά αποσπάσματα απαιτήσεων μεγέθους προϊόντων σανίδων αλόγων σταθερά την Κίνα

 

Νέα άλογα και άλογα που commingle με άλλα (όπως σε ένα άλογο παρουσιάστε ή εάν ζωντανός στις σιταποθήκες υψηλός-κυκλοφορίας) είναι στον ιδιαίτερο κίνδυνο για τις αναπνευστικές μολύνσεις, όπως η γρίπη, rhinopneumonitis και στραγγαλίζει. Αυτές οι μολύνσεις μπορούν να διαδοθούν στον αέρα, από την επαφή μύτη--μύτης ή από τα μολυσμένους χέρια, τον ιματισμό, τον εξοπλισμό και τα εργαλεία (π.χ. κάδοι τροφών, γούρνες νερού και εργαλεία καλλωπισμού). Με μερικές ασθένειες, η μόλυνση μπορεί να διαδοθεί από τα άλογα μην παρουσιάζοντας κλινικά σημάδια. Τα σημάδια περιλαμβάνουν τον πυρετό, το λήθαργο, τη ρινική απαλλαγή, το βήχα και τους πρησμένους λεμφαδένες κάτω από το σαγόνι (ειδικά με στραγγαλίζει). Η δοκιμή είναι συχνά απαραίτητη για να λάβει μια οριστική διάγνωση. Ο χρόνος μεταξύ της έκθεσης στη μόλυνση και του περιστατικού των σημαδιών (γνωστών ως περίοδος επώασης) ποικίλλει από μερικές ημέρες σε δύο εβδομάδες. Η παρατεταμένη ανάπαυση περίοδοι μετά από τη μόλυνση απαιτείται συχνά για να αποτρέψει τα χρόνια προβλήματα. Ενώ πολλά άλογα ανακτούν uneventfully εάν κατάλληλα, μερικά άλογα μπορούν να αναπτύξουν τις απειλητικές για τη ζωή περιπλοκές. Τα άλογα που παρουσιάζουν σημάδια της αναπνευστικής μόλυνσης πρέπει να είναι αυστηρά και δεν πρέπει να εργαστούν έως ότου έχουν καθιερωθεί μια διάγνωση και μια θεραπεία/ένα σχέδιο διαχείρισης.

Η ίππεια μολυσματική αναιμία το (EIA) είναι μια μεταδοτική προερχόμενη από ιό αντεγμένη αίμα ασθένεια. Τα πιό κοινά σημάδια είναι πυρετός και αναιμία εντούτοις, τα άλογα μπορούν να εμφανιστούν υγιή αλλά ακόμα είναι μεταφορείς της μόλυνσης. Η πιό κοινή πηγή μόλυνσης είναι άλλα άλογα μέσω των ταΐζοντας εντόμων αίματος. Η μετάδοση μπορεί επίσης να εμφανιστεί μέσω των μολυσμένων οργάνων (π.χ. βελόνες) ή των μεταγγίσεων του μη δοκιμασμένων αίματος ή των προϊόντων αίματος. Δεν υπάρχει καμία εξουσιοδοτημένη εμβόλιο ή επεξεργασία για το EIA. Προκειμένου να αποτραπεί η διάδοση του EIA, η δοκιμή ενθαρρύνεται έντονα, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου υπάρχουν γνωστές περιπτώσεις. Τα μολυσμένα ζώα προσδιορίζονται από μια θετική εξέταση αίματος (η επίσημη δοκιμή είναι γνωστή ως δοκιμή Coggins). Μια αρνητική δοκιμή EIA απαιτείται για την εξαγωγή των αλόγων και για να εισαγάγει πολλούς ανταγωνισμούς και σταύλους. Το EIA είναι μια ομοσπονδιακά καταγράψιμη ασθένεια - όλοι πιθανοί ή που επιβεβαιώνονται περιπτώσεις πρέπει να αναφερθούν στην καναδική αντιπροσωπεία το (CFIA) επιθεώρησης τροφίμων. Τα άλογα που είναι επιβεβαιωμένοι μεταφορείς EIA πρέπει είτε να είναι είτε κράτησαν στη μόνιμη καραντίνα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα CFIA. Αναφερθείτε στους Κ-πόρους παραρτημάτων για περισσότερες πληροφορίες.

Με σκοπό αυτόν τον κώδικα, η συγκέντρωση σημαίνει τα άλογα «ελεύθερος χρόνος» (δηλ. όχι κάτω από την ελεγχόμενη άσκηση) σε ένα ξηρό μέρος, έναν χώρο, μια μάνδρα ή ένα λιβάδι. Η συγκέντρωση δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι το άλογο βόσκει. Η άσκηση αναφέρεται στη σωματική δραστηριότητα (στο εσωτερικό ή υπαίθρια) και περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται, περπατώντας inhand, την οδήγηση, και τη βοσκή χεριών. Οι κοινωνικές ευκαιρίες αναφέρονται στις περιπτώσεις όταν μπορούν τα άλογα να αλληλεπιδράσουν με άλλα άλογα μέσω της θέας, του ήχου ή/και της απευθείας επαφής (3). Τα άλογα είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμα σε πολλές καιρικές συνθήκες (3) - που κρατούν τις υπαίθρια ή που δίνουν τους τη συχνή υπαίθρια πρόσβαση ενθαρρύνεται. Υπάρχουν διάφορα πλεονεκτήματα στην παροχή των αλόγων τη συγκέντρωση και τις κοινωνικές ευκαιρίες. Η έρευνα δείχνει ότι τα άλογα με το χρόνο συγκέντρωσης έχουν τη μεγαλύτερη πυκνότητα κόκκαλων από εκείνοι που είναι αυστηρά χρονοτριβημένοι (3). Τα άλογα με την αυξανόμενη συγκέντρωση και οι κοινωνικές ευκαιρίες έχουν παρουσιαστεί επίσης ευκολότερος να εκπαιδεύσουν και λαβή (3). Εάν δίνονται οι άφθονες κοινωνικές ευκαιρίες (είτε βγαλμένος με άλλη άλογα είτε ομάδα που στεγάζονται), άλογα μαθαίνουν τους στόχους κατάρτισης αποτελεσματικότερα και εκτελούν λιγότερες ανεπιθύμητες συμπεριφορές (π.χ. δάγκωμα, λάκτισμα,) έναντι των χρονοτριβημένων αλόγων (3). Για ένα μικρό ποσοστό των αλόγων, η συγκέντρωση μπορεί να φέρει έναν κίνδυνο τραυματισμού (ανάλογα με το τεμπεραμέντο τους και εάν είναι εξοικειωμένοι με τη συγκέντρωση). Αυτά τα άλογα μπορεί να πρέπει να είναι στη συγκέντρωση για μια χρονική περίοδο.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα Φτηνά αποσπάσματα απαιτήσεων μεγέθους προϊόντων σανίδων αλόγων σταθερά την Κίνα
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

Φτηνά αποσπάσματα απαιτήσεων μεγέθους προϊόντων σανίδων αλόγων σταθερά την Κίνα

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alan Wei

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα