Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων

Οι επαγγελματικοί ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων προσάρμοσαν το ξύλινο υλικό μπαμπού

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Οι επαγγελματικοί ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων προσάρμοσαν το ξύλινο υλικό μπαμπού

Κίνα Οι επαγγελματικοί ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων προσάρμοσαν το ξύλινο υλικό μπαμπού προμηθευτής
Οι επαγγελματικοί ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων προσάρμοσαν το ξύλινο υλικό μπαμπού προμηθευτής Οι επαγγελματικοί ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων προσάρμοσαν το ξύλινο υλικό μπαμπού προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Οι επαγγελματικοί ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων προσάρμοσαν το ξύλινο υλικό μπαμπού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: IOS9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Ο επαγγελματικός κατασκευαστής προσάρμοσε τον ξύλινο στάβλο αλόγων μπαμπού υλικό Μάρκα: JH horse stable
Είδος Ξύλου: Ξύλο μπαμπού Μέγεθος: 2.2m
Ύψος: 3M Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται

Ο επαγγελματικός κατασκευαστής προσάρμοσε τον ξύλινο στάβλο αλόγων μπαμπού υλικό
 

Τα χώματα που υπάρχουν στη λοφώδη πιό απότομη έκταση επάνω από την παρόχθια περιοχή είναι μέρος του CronkhiteBarnabe σύνθετου, 30-50% κλίσεις. Τα χώματα Cronkhite στο συγκρότημα είναι ένα πηλώδες μίγμα ξεπερασμένοι ψαμμίτη, σχιστόλιθου ή/και chert για περίπου τα τοπ τέσσερα πόδια της εδαφοτομής έως ότου αντιμετωπίζεται στρώμα βράχου. Συγκρατημένα καλά στραγγίζονται και έχουν μια σχετικά υψηλή εκτίμηση Tfactor - 4 ‖. Τα χώματα Barnabe στο συγκρότημα είναι πιό ρηχά, με τα πολύ αμμώδη loams που αντιμετωπίζονται από την επιφάνεια κατά προσέγγιση 16 ίντσες σε βαθύ έως ότου αντιμετωπίζεται στρώμα βράχου. Αντίθετα από τα χώματα Cronkhite, τα χώματα Barnabe είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στις μη αποδεκτές απώλειες με τις erosional διαδικασίες, εκθέτοντας μια εκτίμηση τ-παράγοντα - 1 ‖, η χαμηλότερη πιθανή ταξινόμηση. Λαμβάνοντας υπόψη την πιό απότομη ικανότητα τοπογραφίας και αποξηράνσεων, κανένα από τα χώματα στο cronkhite-Barnabe σύνθετο δεν θεωρείται hydric (NRCS 2007).

Η υπάρχουσα δυνατότητα κοιλάδων του Τένεσι και οι προτεινόμενες περιοχές Marincello βρίσκονται περίπου 750 πόδια μεταξύ τους, και που βρίσκονται κοντά στη διατομή του δρόμου κοιλάδων του Τένεσι και του ίχνους Marincello. Οι σταύλοι κοιλάδων του Τένεσι αποτελούνται από μια περιοχή σχετικά οριζόντια ή τοπογραφία κοιλάδων ήπια κλίσης που συνδέεται με το κατώτατο σημείο κοιλάδων του Τένεσι, οριακός από την πιό λοφώδη έκταση και την πιό απότομη τοπογραφία ανωτέρω. Η περιοχή Marincello βρίσκεται στην αφθονία που κατατέθηκε σε μια μικρή κοιλάδα όταν κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ο δρόμος Marincello. Τα χώματα κοντά στο κατώτατο σημείο κοιλάδων είναι ταξινομημένα ως Loam αργίλου ροντέο, 2-15% κλίσεις. Αυτά τα χώματα προέρχονται από τους πύρινους, ιζηματώδεις και μεταμορφικούς βράχους και συνδέονται χαρακτηριστικά με τις εσωτερικά κοιλάδες και τα πατώματα λεκανών. Είναι ταξινομημένοι όπως κακώς στραγγίζονται και συναντούν τους ορισμούς USDA-NRCS ενός hydric χώματος (όπως περιγράφεται με τα σύνθετα ανωτέρω blucher-λάχανων). Τα χώματα αποτελούνται από ένα loam αργίλου μίγμα από την επιφάνεια σε περίπου 20 ίντσες κατωτέρω, κρυμμένος κάτω από από τα παχιά στρώματα του αργίλου. Αυτοί οι όροι δημιουργούν μια υψηλή δυνατότητα για την απορροή από τη σημαντική πτώση ή άλλα erosional γεγονότα εντούτοις, αυτά τα χώματα εκθέτουν επίσης μια εκτίμηση τ-παράγοντα - 5 ‖, δείχνοντας μια σχετικά χαμηλή ευαισθησία της ζημίας από τις erosional δυνάμεις (NRCS 2007). Επίσης, στις περιοχές υψίπεδων που περιβάλλουν την περιοχή, τα χώματα είναι ταξινομημένα ως cronkhite-Barnabe σύνθετο, 30-50% κλίσεις (NRCS 2007). Μια περιγραφή αυτών των χωμάτων μπορεί να βρεθεί στον προηγουμένως συζητημένο χαμηλότερο κολπίσκο Redwood και τις χρυσές γαλακτοκομικές περιοχές πυλών.

Μια εναλλακτική λύση δράσης αριθ. απαιτείται για την εκτίμηση ως τμήμα του εθνικού νόμου πολιτικής για το περιβάλλον. Αυτή η εναλλακτική λύση καλύπτει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, την τρέχουσα σταθερή διαχείριση, και τις πρακτικές λειτουργίας που είναι σχετικές για μια σύγκριση με τις προτεινόμενες εναλλακτικές λύσεις δράσης. Η εναλλακτική λύση δράσης αριθ. καθιερώνει τους όρους βασικών γραμμών στις έξι θέσεις περιοχών προγράμματος. Αυτοί οι όροι αποτελούν τη βάση ενάντια στην οποία οι εναλλακτικές λύσεις δράσης, το μέγεθος και η έκταση των προτεινόμενων αλλαγών και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων εκείνων των αλλαγών, μπορούν να συγκριθούν. Καμία δράση για αυτό το πρόγραμμα δεν θα ήταν η διατήρηση των υπαρχουσών σταθερών εγκαταστάσεων GGNRA, της διαχείρισης και των διαδικασιών, και των αριθμών αλόγων. Για τις δύο περιοχές χωρίς τους υπάρχοντες ιππικούς σταύλους, Marincello και το χαμηλότερο κολπίσκο Redwood, καμία αλλαγή δεν θα εμφανιζόταν κάτω από την εναλλακτική λύση δράσης αριθ. και η χρήση ή η ανάπτυξη θα καθοριζόταν με το μελλοντικό προγραμματισμό NPS. Κάτω από την εναλλακτική λύση δράσης αριθ., μόνο εκείνος ο επαυξητικός βελτιώσεις και ρυθμίσεις που απαιτούνται από το νόμο, κανονισμός, και η πολιτική θα εφαρμόζονταν. Παραδείγματος χάριν, η εφαρμογή της περιοχής και της πρόσβασης προγράμματος για τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εφαρμοζόταν σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς υπηρεσιών πάρκων.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα Ο επαγγελματικός κατασκευαστής προσάρμοσε τον ξύλινο στάβλο αλόγων μπαμπού υλικό
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

Οι επαγγελματικοί ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων προσάρμοσαν το ξύλινο υλικό μπαμπού

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Helen Wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα