Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜέτωπα στάβλων αλόγων

Ξύλινες παράθυρα και πόρτες επιτροπών σιταποθηκών αλόγων μπαμπού σταθερές από Jh

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Ξύλινες παράθυρα και πόρτες επιτροπών σιταποθηκών αλόγων μπαμπού σταθερές από Jh

Κίνα Ξύλινες παράθυρα και πόρτες επιτροπών σιταποθηκών αλόγων μπαμπού σταθερές από Jh προμηθευτής
Ξύλινες παράθυρα και πόρτες επιτροπών σιταποθηκών αλόγων μπαμπού σταθερές από Jh προμηθευτής Ξύλινες παράθυρα και πόρτες επιτροπών σιταποθηκών αλόγων μπαμπού σταθερές από Jh προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ξύλινες παράθυρα και πόρτες επιτροπών σιταποθηκών αλόγων μπαμπού σταθερές από Jh

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Ξύλινες παράθυρα και πόρτες επιτροπών σιταποθηκών αλόγων μπαμπού σταθερές από Jh Υλικό: ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Εκτίμηση φορτίων: Μεγάλη, μέση, ελαφριά απόδοση εφαρμογή: σταύλος αλόγων
Ύψος: 2.2m Ικανότητα φόρτωσης: ΑΡΙΣΤΗ

Ξύλινες παράθυρα και πόρτες επιτροπών σιταποθηκών αλόγων μπαμπού σταθερές από Jh

 

Ο ιστοχώρος ακολουθεί την ανάπτυξη μιας φιλικής προς το περιβάλλον δυνατότητας αναπαραγωγής αλόγων στη κομητεία του San Luis Obispo. Ο στόχος Merriewold Morgans, LLC είναι να μοιραστεί η εμπειρία τους με άλλους ως πόρο για μια πράσινη κοινότητα αλόγων. Μόλις αναπτυχθεί πλήρως η ιδιοκτησία θα γυρίσουν την εστίαση του ιστοχώρου στην περιβαλλοντικά βιώσιμη διαχείριση αλόγων και αγροκτημάτων. Αυτός ο ιστοχώρος και η ίδια η δυνατότητα θα παράσχουν στο πρόγραμμά μου μια τοπική περιπτωσιολογική μελέτη μιας δυνατότητας με σκοπό να μειώσει την περιβαλλοντική επίδραση της κράτησης αλόγων.

Το Hill καλύπτει πολλές πτυχές του αλόγου που τηρεί από την κατασκευή και το σχέδιο τη διαχείριση. Οι τομείς ιδιαίτερης σπουδαιότητας περιλαμβάνουν τις ανάγκες του αλόγου, των επιπέδων διαχειρίσεων, του λιβαδιού, του σανού, και του εξοπλισμού. Η εργασία του Hill θα είναι μια πρόσθετη αναφορά για το σχέδιο δυνατότητας και θα διαμορφώσει το ίδρυμα για τη διαχείριση δυνατότητας αλόγων.

Αυτό το κείμενο εξηγεί τις βασικές φυσικές αρχές πίσω από τη χρήση της ενέργειας, τις πτυχές των πόρων ενέργειας και της συντήρησης, καθώς επίσης και την ενεργειακή πολιτική και τη στρατηγική. Τα συγκεκριμένα θέματα του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος στο πρόγραμμά μου περιλαμβάνουν, διατήρηση της ενέργειας των κτηρίων και ηλεκτρική ενέργεια από τη ηλιακή ενέργεια που περιλαμβάνει τα βολταϊκά συστήματα φωτογραφιών, ηλιακή θέρμανση νερού, και αιολική ενέργεια. Αυτό το βιβλίο θα χρησιμοποιηθεί για τις θεμελιώδεις πληροφορίες για τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

Αυτός ο ιστοχώρος είναι ένας πόρος για τις πληροφορίες για τη μικρής κλίμακας παραγωγή αιολικής ενέργειας. Σύμφωνα με τον ιστοχώρο, οι μικροί στρόβιλοι με μια ικανότητα παραγωγής ενός έως εκατό κιλοβάτ μπορούν να τροφοδοτήσουν ένα μικρό αγρόκτημα, που μειώνει την απαίτηση στα απολιθωμένα καύσιμα για την ηλεκτρική ενέργεια. Προγραμματίζω να προτείνω τη χρήση της αιολικής ενέργειας για την ηλεκτρική ενέργεια και να ποτίσω την άντληση στο σχέδιο δυνατότητας αλόγων και αυτός ο ιστοχώρος θα παράσχει τις πληροφορίες για την εφαρμογή ενός μικρού προγράμματος αέρα.

Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει πώς να κρατήσει τα άλογα και να προστατεύσει την ποιότητα νερού. Σύμφωνα με το εγχειρίδιο, οι ιδιοκτήτες αλόγων και οι διευθυντές δυνατότητας έχουν την ευθύνη να ελαχιστοποιήσουν τη ρύπανση των υδάτων, και μπορούν να κάνουν έτσι μέσω του σχεδίου και της τοποθέτησης δυνατότητας, της προσοχής λιβαδιού και μαντρών, και της διαχείρισης των αποβλήτων αλόγων και της απορροής νερού θύελλας. Αυτό το εγχειρίδιο θα συμβάλει στο πρόγραμμά μου μέσω του σχεδίου του για την προστασία του περιβάλλοντος και τη συντήρηση που υποστηρίζει άμεσα το στόχο του προγράμματός μου.

Αυτός ο ιστοχώρος παρέχει μια πηγή διεπιστημονικής εργασίας για τις λύσεις για το βιώσιμο μέλλον, βασισμένη στις τρεις απόψεις της ικανότητας υποστήριξης: περιβάλλον, κοινωνία, και οικονομία. Οι συνδέσεις παρεχόμενες συζητούν την αστική και τοπική ικανότητα υποστήριξης μέσω των θεμάτων των αποβλήτων, του νερού, της μεταφοράς, και των κοινοτήτων. Η βιομηχανική ικανότητα υποστήριξης παρουσιάζεται σχετικά με τους τομείς της τεχνολογίας και των χημικών ουσιών. Μπορώ να εφαρμόσω τις πληροφορίες για τη συντήρηση νερού και την πράσινη υποδομή στις εγκαταστάσεις τροφής αλόγων.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Στοιχείο Βαρέων καθηκόντων γαλβανισμένος στάβλος αλόγων
Άλλες λέξεις κλειδί σταθερό σπίτι του /horse αλόγων/σπίτι σίτισης αλόγων/εσωτερικό σπίτι αλόγων ασφάλειας
Κάθε μέγεθος επιτροπής (w*h)

4*2.2m, 3.6m*2.2m, 3m*2.2m, άλλα μεγέθη κατόπιν αιτήσεως

 

Υλικό 40*40mm, ή 50*50mm
Επιφάνεια Καυτός που βυθίζεται γαλβανισμένος
Πλεονέκτημα Εύκολη σύνδεση, ΚΑΜΙΑ ανάγκη της θέσης υποστήριξης
  Χρηματοκιβώτιο αλόγων, καμία αιχμηρή άκρη
Οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε απαιτήσεις, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με.

 

Ξύλινες παράθυρα και πόρτες επιτροπών σιταποθηκών αλόγων μπαμπού σταθερές από Jh

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alan Wei

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα