Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπιτροπές στάβλων αλόγων

ιππασίας εξοπλισμού σταθερές πύλες επιτροπής στάβλων μπροστινές ξύλινες για το άλογο

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

ιππασίας εξοπλισμού σταθερές πύλες επιτροπής στάβλων μπροστινές ξύλινες για το άλογο

Κίνα ιππασίας εξοπλισμού σταθερές πύλες επιτροπής στάβλων μπροστινές ξύλινες για το άλογο προμηθευτής
ιππασίας εξοπλισμού σταθερές πύλες επιτροπής στάβλων μπροστινές ξύλινες για το άλογο προμηθευτής ιππασίας εξοπλισμού σταθερές πύλες επιτροπής στάβλων μπροστινές ξύλινες για το άλογο προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  ιππασίας εξοπλισμού σταθερές πύλες επιτροπής στάβλων μπροστινές ξύλινες για το άλογο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: ιππασίας εξοπλισμού σταθερές πύλες επιτροπής στάβλων μπροστινές ξύλινες για το άλογο Τύπος θύρας: Συρόμενη πόρτα
εφαρμογή: σπίτι αλόγων Είδος Ξύλου: Ξύλο μπαμπού

ιππασίας εξοπλισμού σταθερές πύλες επιτροπής στάβλων μπροστινές ξύλινες για το άλογο

 

 

Μόλις καθαρίσετε το σταύλο και αντικαταστήσετε όλη την κλινοστρωμνή, καθαρίστε τους κάδους νερού και τροφών του αλόγου σας λεπτομερώς. Αφαιρέστε όλα τα παλαιά τρόφιμα και το νερό, τρίψτε το εσωτερικό των κάδων και τους ξαναγεμίστε. Ξαναγεμίστε τα δίχτυα σανού σας και τα κρεμάστε πίσω στο σταύλο. Εάν το άλογό σας ξοδεύει πολλή ώρα στο στάβλο, πρέπει επίσης να περιλάβετε μερικά παιχνίδια για να τον κρατήσετε από να πάρετε τρυπημένοι.

Εκτός από τον καθαρισμό των στάβλων των αλόγων σας, πρέπει επίσης να σιγουρευτείτε ότι το υπόλοιπο της σιταποθήκης είναι καθαρό και ασφαλές. Αφότου έχετε έξω όλοι οι σταύλοι, επιστρέφετε τα άλογά σας στους στάβλους τους και σκουπίζετε το πάτωμα της σιταποθήκης λεπτομερώς. Επιστρέψτε τα όλα εργαλεία σας και άλλο εξοπλισμό σε μια μονάδα αποθήκευσης ή το κλειδωμένο υπόστεγο μακρυά από τα άλογα.

Στα πλαίσια της ευημερίας των ζώων, δηλαδή μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού για τα άλογα που κρατιούνται στα κιβώτια, και για να αποτρέψουν τις αξιώσεις αποζημιώσεων στην περίπτωση του τραυματισμού, οι γεμάτες σανίδες στους σταύλους αλόγων πρέπει να είναι ανθεκτικές στα ισχυρά λακτίσματα. Λόγω της κοινής πρακτικής του σχεδιασμού των γεμάτων σανίδων χωρίς εξέταση των μεμονωμένων ιδιοτήτων των ξύλινων ειδών χρησιμοποιούμενων, αυτό το έγγραφο στοχεύει να περιγράψει τη παρούσα κατάσταση του προσδιορισμού φορτίων λακτίσματος αλόγων, να δώσει μια επισκόπηση των δυνατοτήτων να καθοριστεί η αντίσταση λακτίσματος των γεμάτων σανίδων και να παρασχεθούν οι ιδέες για τα εναλλακτικά ξύλινα είδη και τα κατασκευασμένα ξύλινα προϊόντα για να αντικαταστήσει τις τροπικές ξυλείες ως υλικό σανίδων. Ο στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να αποτελεσθεί μια βάση στην οποία η δύναμη της γεμάτης σανίδας μπορεί να εξεταστεί, αντίστοιχα, προσκρούει - τα ανθεκτικά υλικά μπορούν να αναπτυχθούν στο μέλλον. Ως αποτέλεσμα των παρουσιασμένων συμπερασμάτων από τις κάμπτοντας δοκιμές αντίκτυπου στις πραγματικός-διαστασιολογημένες γεμάτες σανίδες, μια κατάλληλη οργάνωση δοκιμής για την κάμπτοντας δοκιμή αντίκτυπου προτείνεται, και οι μηχανικές ιδιότητες της τοποθετημένης σε στρώματα ξυλείας μπαμπού, ένα δημοφιλές υλικό σανίδων, δίνονται. Σε αυτό το πλαίσιο, η αντίσταση κλονισμού σύμφωνα με το DIN 52189 βρέθηκε για να είναι ένας χρήσιμος οδηγός κατά τη διαλογή του υψηλού αντίκτυπου - ανθεκτικά εναλλακτικά ξύλινα είδη.

Τα άλογα που κρατιούνται στο εσωτερικό στεγάζονται χαρακτηριστικά στα πεδία φιαγμένα από κατασκευή πλαισίων χάλυβα με μια ξύλινη πλήρωση στο κατώτατο σημείο και μεταλλικό πλέγμα στην κορυφή. Εκτός από το σχέδιο και την αντιπροσωπευτική εμφάνιση της καθυστέρησης, με την αυξανόμενη σημασία ενός αλόγου για τις ownersafety απαιτήσεις του είναι αυξανόμενου ενδιαφέροντος. Ανεξάρτητα από το μεμονωμένο κίνητρο, η μείωση του κινδύνου τραυματισμού στην κατοικία είναι μια τρέχουσα εστίαση της ευημερίας των ζώων. Στη Σουηδία (Hammerström & Åkerström, 2007) και στη Γερμανία (BMELV, 2009) παραδείγματος χάριν, horseboxes πρέπει να σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικός στα λακτίσματα αλόγων. Αν και κανένας υποχρεωτικός κανονισμός δεν υπάρχει, το πάχος σανίδων 40 χιλ. συστήνεται γενικά (BMELV, 2009). Μια τέτοια μη συγκεκριμένη συγκριτική μέτρηση επιδόσεων δεν παίρνει τις ιδιότητες δύναμης των χαρακτηριστικών ξύλινων ειδών υπόψη, αν και είναι εμφανείς κατά το σύγκριση των συνήθως χρησιμοποιημένων μαλακών ξύλων (π.χ., αγριόπευκο) και των σκληρών ξύλων (π.χ., azobé).

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

ιππασίας εξοπλισμού σταθερές πύλες επιτροπής στάβλων μπροστινές ξύλινες για το άλογο
Μπροστινός τύπος Ευρο- μετώπων/συνήθειας β-μπροστινό του /Custom μέτωπο στάβλων αλόγων τόξων μπροστινό/κλασικό
Μέγεθος Commom

μήκος 10ft 12ft 14ft (3m4.2m)

Height7.2ft (2.2m)

Επεξεργασία επιφάνειας γαλβανισμένη επένδυση του /powder καυτής εμβύθισης
Γεμάτο υλικό

μπαμπού: 20mm 28mm 32mm 38mm

Νότιο κίτρινο πεύκο: 30mm 40mm

Κοντραπλακέ/hdpe bosrd

πλέγμα

Τύπος πορτών πόρτα ταλάντευσης/συρόμενη πόρτα

 

ιππασίας εξοπλισμού σταθερές πύλες επιτροπής στάβλων μπροστινές ξύλινες για το άλογο

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alan Wei

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα