Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜέτωπα στάβλων αλόγων

Jinghua φορητές αλόγων εξαρτήσεις πορτών στάβλων σταθερές για την πώληση με τη συρόμενη πόρτα

Πιστοποίηση
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Jinghua φορητές αλόγων εξαρτήσεις πορτών στάβλων σταθερές για την πώληση με τη συρόμενη πόρτα

Κίνα Jinghua φορητές αλόγων εξαρτήσεις πορτών στάβλων σταθερές για την πώληση με τη συρόμενη πόρτα προμηθευτής
Jinghua φορητές αλόγων εξαρτήσεις πορτών στάβλων σταθερές για την πώληση με τη συρόμενη πόρτα προμηθευτής Jinghua φορητές αλόγων εξαρτήσεις πορτών στάβλων σταθερές για την πώληση με τη συρόμενη πόρτα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Jinghua φορητές αλόγων εξαρτήσεις πορτών στάβλων σταθερές για την πώληση με τη συρόμενη πόρτα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: φορητές αλόγων εξαρτήσεις πορτών στάβλων σταθερές για την πώληση φινίρισμα: ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Πλεονέκτημα: Μεγάλη, μέση, ελαφριά απόδοση εφαρμογή: σταθερός φορητός αλόγων
Μέγεθος: 2.2m Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται
Υψηλό φως:

european stall fronts

,

portable horse stall kits

Jinghua φορητές αλόγων εξαρτήσεις πορτών στάβλων σταθερές για την πώληση με τη συρόμενη πόρτα

 

 

Οι ιππικές δραστηριότητες απαιτούν τους πόρους εδάφους που είναι στη υψηλή ζήτηση για ποικίλες χρήσεις. Σήμερα, οι εγκαταστάσεις τροφής αλόγων συγκεντρώνονται στα μικρότερα ποσά εδάφους και πιό στενός στις αστικές περιοχές. Η κράτηση των αλόγων απαιτεί τις εισαγωγές των πόρων και ενέργειας που παράγουν τα ενδεχομένως ρυπογόνα απόβλητα εάν όχι διοικούμενες κατάλληλα. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν στις ανεπιθύμητες περιβαλλοντικές επιδράσεις που έχουν επιπτώσεις στο χώμα, το νερό, και τον αέρα καθώς επίσης και τον άνθρωπο και την υγεία των ζώων. Το αντίθετο σε αυτή την τροφή αλόγων ζητημάτων μπορεί να παρέχει την ευκαιρία για τη συντήρηση, η οποία θα τονιζόταν με τη βελτίωση της ικανότητας υποστήριξης της ιδιοκτησίας αλόγων. Προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα αρνητικά ζητήματα σχετικά με το άλογο που επιβιβάζεται, θέλω να ερευνήσω τους τρόπους να μειώσω την περιβαλλοντική επίδραση των διαδικασιών τροφής αλόγων χρησιμοποιώντας τους πόρους βιβλιοθηκών, τις περιπτωσιολογικές μελέτες, και την προσωπική εμπειρία. Η έρευνά μου θα εστιάσει να διενεργήσει τις προσαρμογές να τοποθετήσουν όπισθεν κατευθείαν και το αρχικό σχέδιο μαζί με τις πρακτικές διαχείρισης των εγκαταστάσεων τροφής αλόγων. Προγραμματίζω να προσαρμόσω τις μεθόδους με σκοπό να μειώσουν τον αντίκτυπο του ανθρώπινου κόσμου στην τροφή αλόγων και να ψάξουν τις λύσεις μοναδικές στη διαχείριση αλόγων. Γενικός μου όλος ο στόχος πρόκειται να βελτιώσει την πληροφόρηση για την περιβαλλοντική επίδραση του αλόγου που κρατά, να επισημάνει τους συγκεκριμένους τομείς του αντίκτυπου, και να προσφέρει τις λύσεις.

Ο βιώσιμος ιστοχώρος σταύλων παρέχει έναν εκτεταμένο οδηγό στην περιβαλλοντικά συνειδητή κράτηση αλόγων. Καλύπτει σε βάθος τα θέματα των πράσινων προϊόντων, το μεθάνιο συλλαμβάνει από το λίπασμα, τη διαχείριση παρασίτων, καθώς επίσης και τη συντήρηση άγριας φύσης και βιότοπων. Αυτός ο ιστοχώρος περιλαμβάνει επίσης τα παραδείγματα των εγκαταστάσεων αλόγων πραγματικών κόσμων εφαρμόζοντας τις πρακτικές που υποστηρίζονται από τους βιώσιμους σταύλους. Αυτός ο ιστοχώρος θα χρησιμεύσει ως μια κεντρική πηγή πληροφορίας για τη μείωση της περιβαλλοντικής επίδρασης του αλόγου που κρατά σε όλους τους τομείς του σχεδίου και της διαχείρισης στο πρόγραμμά μου.

Το αρχείο στοιχείων κλίματος Καλιφόρνιας χρησιμεύει ως ένα αρχείο για τα πολλαπλάσια δίκτυα κλίματος και καιρού στο κράτος. Το αρχείο παρέχει τους χάρτες κλίματος και καιρού που ενημερώνονται καθημερινά καθώς επίσης και χάρτες εξετάζοντας τις χρονικές κλίμακες της θερμοκρασίας και της πτώσης. Οι πληροφορίες κλίματος είναι σημαντικές στον προγραμματισμό μιας δυνατότητας τροφής αλόγων επειδή ο καιρός θα καθορίσει μερικές πτυχές του σχεδίου και της διαχείρισης δυνατότητας. Αυτός ο ιστοχώρος θα είναι μια αναφορά για τον καιρό και το κλίμα Καλιφόρνιας, τους οποίους αυτό το πρόγραμμα θα υπογραμμίσει.

Ο στόχος του ίππειου πόρου συντήρησης εδάφους είναι η προστασία του εδάφους για τις δραστηριότητες αλόγων. Δηλώνεται στην αρχική σελίδα ότι τριάντα έξι εκατομμύριο στρέμματα απαιτούνται για να ταΐσουν ακριβώς εννέα εκατομμύριο άλογο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ζήτημα όχι μόνο έχει το διαθέσιμο έδαφος αλλά και το προστατεύει από την υποβάθμιση. Οι πληροφορίες για την προστασία του περιβάλλοντος είναι επίσης διαθέσιμες για τη σύνδεση στον ιστοχώρο τους που χαρακτηρίζει τη διαχείριση εδάφους αγροκτημάτων και αγροκτημάτων και τη διαχείριση καλύτερων πρακτικών και παρέχουν πολλά άρθρα σχετικά με αυτά τα ζητήματα. Αυτός ο ιστοχώρος θα είναι χρήσιμος να δώσει έμφαση στην προσέγγιση συντήρησης στο σχέδιο και τη διαχείριση δυνατότητας αλόγων.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα Jinghua φορητές αλόγων εξαρτήσεις πορτών στάβλων σταθερές για την πώληση με τη συρόμενη πόρτα
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

Jinghua φορητές αλόγων εξαρτήσεις πορτών στάβλων σταθερές για την πώληση με τη συρόμενη πόρτα 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alan Wei

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα