Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπιτροπές στάβλων αλόγων

Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας

Κίνα Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας προμηθευτής
Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας προμηθευτής Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Υλικό: ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Πλεονέκτημα: Μεγάλη, μέση, ελαφριά απόδοση εφαρμογή: σταύλος αλόγων
Ξύλο Στυλ: Ξύλο μπαμπού

Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας

 

Ο κώδικας σύστησε ότι οι πρακτικές μπορούν να συμπληρώσουν τις απαιτήσεις ενός κώδικα, να προωθήσουν την εκπαίδευση παραγωγών και μπορούν να ενθαρρύνουν την υιοθέτηση των πρακτικών για τη συνεχή βελτίωση στις εκβάσεις ευημερίας των ζώων. Οι συνιστώμενες πρακτικές είναι εκείνες που αναμένονται γενικά για να ενισχύσουν τις εκβάσεις ευημερίας των ζώων, αλλά η αποτυχία να εφαρμοστούν δεν υπονοεί ότι τα αποδεκτά πρότυπα της ζωικής προσοχής δεν ανταποκρίνονται. Η ευρείες αντιπροσώπευση και η πείρα σε κάθε Επιτροπή ανάπτυξης κώδικα εξασφαλίζουν συνεργάσιμη ανάπτυξη κώδικα. Η υποχρέωση συμμετόχων είναι βασική για να εξασφαλίσει ποιότητα τα πρότυπα που ζωικής προσοχής καθιερώνονται και εφαρμόζονται.

Αυτός ο κώδικας αντιπροσωπεύει μια συναίνεση μεταξύ των διαφορετικών ομάδων συμμετόχων. Η συναίνεση οδηγεί σε μια απόφαση ότι ο καθένας συμφωνεί με την ευημερία των ζώων προόδων αλλά δεν υπονοεί την ομόφωνη επικύρωση κάθε πτυχής του κώδικα. Οι κώδικες παίζουν έναν πρωταρχικό ρόλο στην κοινωνική πρόνοια ζώων αγροκτημάτων του Καναδά ως τμήμα μιας διαδικασίας της συνεχούς βελτίωσης. Κατά συνέπεια, πρέπει να αναθεωρηθούν και να ενημερωθούν τακτικά. Οι κώδικες πρέπει να αναθεωρηθούν τουλάχιστον κάθε πέντε έτη μετά από τη δημοσίευση και ενημέρωσαν τουλάχιστον κάθε δέκα έτη. Ένα κύριο χαρακτηριστικό της αναπτυξιακής διαδικασίας κώδικα NFACC είναι η επιστημονική Επιτροπή. Ευρέως γίνεται αποδεκτό ότι οι κώδικες, οι οδηγίες, τα πρότυπα ή η νομοθεσία ευημερίας των ζώων πρέπει να εκμεταλλευτούν την καλύτερη διαθέσιμη έρευνα. Μια επιστημονική αναθεώρηση Επιτροπής των ζητημάτων ευημερίας των ζώων προτεραιότητας για τα είδη που είναι εξετασμένες παρεχόμενες πολύτιμες πληροφορίες στην Επιτροπή ανάπτυξης κώδικα στην ανάπτυξη αυτού του κώδικα συμπεριφοράς. Η επιστημονική έκθεση Επιτροπής είναι όμοια αναθεωρημένη και δημόσια - διαθέσιμος, ενισχύοντας τη διαφάνεια και την αξιοπιστία του κώδικα. Ο “κώδικας συμπεριφοράς για την προσοχή και το χειρισμό των αλόγων: Η αναθεώρηση της επιστημονικής έρευνας στα ζητήματα προτεραιότητας” που αναπτύσσονται από την ίππεια επιστημονική Επιτροπή κώδικα συμπεριφοράς είναι διαθέσιμη στον ιστοχώρο NFACC (το www.horsestall-fronts.com).

Για να συγκεντρώσει την Επιτροπή ανάπτυξης κώδικα το (CDC), ο ίππειος Καναδάς χτύπησε μια ομάδα κριτηρίων κώδικα για να περιγράψει τα κριτήρια και τη διαδικασία από τα οποία οι διορισμοί θα ζητιόνταν για το CDC. Αυτή η συνεργάσιμη διαδικασία εκλογής κατέληξε σε μια Επιτροπή 18 ατόμων. Αντιπροσωπεύοντας μια ευρεία διατομή, τα μέλη CDC έχουν τη σημαντική πείρα στην προσοχή και την επιτήρηση, την ίππεια υγεία και την κτηνιατρική περίθαλψη, τις τεχνικές γνώσεις, την έρευνα, τη ζωική νομοθεσία προστασίας, την επιβολή, το biosecurity και τις διεθνείς καλύτερες πρακτικές. Συγκεκριμένα, το CDC αποτελούταν από τα άτομα με την αποδεδειγμένη εμπράγματη γνώση στις μοναδικές πρακτικές γεωργίας που απαιτήθηκαν για τη μεγάλης κλίμακας ίππεια αναπαραγωγή, feedlot τη διαχείριση, τα άλογα σχεδίων, τους γαιδάρους και τα μουλάρια, τα άλογα τετάρτων, Arabians και τα άλογα που χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα, το άλμα, τη εκπαίδευση αλόγου σε περιστροφές, την οδήγηση, το δυτικό αθλητισμό, την αναψυχή και τον εξοπλισμό. Το παράρτημα Λ παρέχει έναν κατάλογο συμμετεχόντων και στο CDC και στην επιστημονική Επιτροπή. Συμβουλευθείτε την εισαγωγή για τις πληροφορίες για την επιστημονική Επιτροπή.

Ως τμήμα της αναθεώρησης στον ίππειο κώδικα, NFACC και ο ίππειος Καναδάς διευκόλυναν την ανάπτυξη τριών σε απευθείας σύνδεση ερευνών. Ο σκοπός ήταν να επιτραπεί η ευρύτερη δέσμευση στην αναθεώρηση του κώδικα και να επιτραπεί το CDC για να αποκτήσει τις περαιτέρω επιγνώσεις στις απόψεις συμμετόχων σχετικά με τα βασικά θέματα κώδικα καθώς επίσης και για να συγκεντρώσει μια μεγαλύτερη κατανόηση των τρεχουσών πρακτικών των ίππειων ιδιοκτητών και των επαγγελματιών βιομηχανίας. Σχεδόν 3500 άνθρωποι συμμετείχαν σε αυτές τις έρευνες και τα αποτελέσματα χρησιμοποιήθηκαν για να διευκολύνουν τις εργασίες του CDC.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

1. Μήκος 3000mm, 3600mm, 3800mm, 4000mm
2. Ύψος 1800mm, 2200mm, 2400mm
3. Στάση μετα OD115mm
4. Πλαίσιο και μέση brack SHS 50x50mm
5. επεξεργασία επιφάνειας Καυτός-βυθισμένο γαλβανισμένο (μαύρο, πράσινο, κόκκινο κ.λπ.) σκονών

 

Οι χρησιμοποιημένες φορητές σιταποθήκες αλόγων χρονοτριβούν το σταθερό nz Οντάριο για την πώληση στο Τέξας

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alan Wei

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα