Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων

Προσαρμοσμένο μέτωπο - σταθερός ξύλινος υλικός μακράς διαρκείας χρόνος αλόγων επιτροπής ξύλινος

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Προσαρμοσμένο μέτωπο - σταθερός ξύλινος υλικός μακράς διαρκείας χρόνος αλόγων επιτροπής ξύλινος

Κίνα Προσαρμοσμένο μέτωπο - σταθερός ξύλινος υλικός μακράς διαρκείας χρόνος αλόγων επιτροπής ξύλινος προμηθευτής
Προσαρμοσμένο μέτωπο - σταθερός ξύλινος υλικός μακράς διαρκείας χρόνος αλόγων επιτροπής ξύλινος προμηθευτής Προσαρμοσμένο μέτωπο - σταθερός ξύλινος υλικός μακράς διαρκείας χρόνος αλόγων επιτροπής ξύλινος προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Προσαρμοσμένο μέτωπο - σταθερός ξύλινος υλικός μακράς διαρκείας χρόνος αλόγων επιτροπής ξύλινος

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Ζεστό διασταύρωσης Galvanized χάλυβα εφαρμογή: σταύλος αλόγων
φινίρισμα: σταύλος αλόγων διαδικασία: Ενωμένος στενά, πίεση-κλειδωμένος, swage που κλειδώνεται
Υπηρεσία: όλοι οι τύποι μπορούν να προσαρμοστούν Μέγεθος: 3.5*2.2m, το 4*2.2m ή οποιοδήποτε άλλοδήποτε μέγεθος εσείς απαίτησε

Προσαρμοσμένο μέτωπο - επιτροπής ξύλινος στάβλος αλόγων αλόγων σταθερός ξύλινος υλικός

 

 

Μερικά χώματα που είναι υψηλά στην αύξηση περιεκτικότητας σε άργιλο στο τεύχος όταν υγρή και τη σύμβαση κατά το ξήρανση. Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως εδαφολογική επέκταση και έχει τη δυνατότητα για την καταστροφή των δομών και των χρησιμοτήτων, καθώς επίσης και την επιρροή της αποτυχίας κλίσεων σε ορισμένες περιπτώσεις. Πολλά από τα χώματα στη κομητεία του Marin έχουν τη moderate-to-high δυνατότητα για την επέκταση χαρακτηριστικά η δυνατότητα για την εδαφολογική επέκταση αυξάνεται κατά τη διάρκεια των υγρών χειμωνιάτικων μηνών και της εδαφολογικής συστολής κατά τη διάρκεια των πιό ξηρασίας περιόδων (κομητεία 2005 του Marin). Τα περισσότερα χώματα στην προτεινόμενη περιοχή προγράμματος ταξινομούνται από το NRCS όπως έχοντας την υψηλή ευαισθησία για την επέκταση ιδίως, Loam αργίλου ροντέο και το λάχανο και τα χώματα Cronkite είναι εξαιρετικά επιρρεπή σε να συρρικνωθούν και διόγκωση (NRCS 2007). Εντούτοις, οι πρακτικές εφαρμοσμένης μηχανικής μπορούν να μειώσουν ή να αποβάλουν την πιθανή ζημία από τα επεκτατικά χώματα στους δρόμους και τις δομές, κ.λπ.

Η διάβρωση των χωμάτων βουνοπλαγιών είναι προβληματική στην περιοχή προγράμματος. Η εδαφολογική διάβρωση μπορεί να εμφανιστεί ανεξάρτητα από την τοπογραφία, και συμπεριλαμβανομένων των δύο σχετικά επίπεδων περιοχών και κλίσεων. Χαρακτηριστικά, οι απότομες κλίσεις και οι μεγάλες εκτεθειμένες περιοχές είναι πιό σε κίνδυνο των σοβαρών προβλημάτων διάβρωσης. Τα χώματα στην περιοχή προγράμματος είναι ευαίσθητα σε διάφορα επίπεδα της διάβρωσης βασισμένης σε διάφορους παράγοντες: ο εδαφολογικός τύπος, το βάθος, η σύσταση, η κλίση, η χρήση γης, η κάλυψη βλάστησης και το περιεχόμενο οργανικής ουσίας, εκτός από την ανθρώπινη τροποποίηση του τοπίου, μπορούν όλοι να έχουν επιπτώσεις στη δυνατότητα για την εδαφολογική διάβρωση. Η δυνατότητα του χώματος να αποθηκευτεί η υγρασία και η surficial αποξήρανση/η απορροή είναι εξαιρετικά σοβαροί παράγοντες που επηρεάζουν πόση διάβρωση θα εμφανιστεί. Πολλά από τα ζητήματα της εδαφολογικής διάβρωσης είναι επίσης δεμένα πολύ στη συζήτηση της μαζικής σπατάλης. Όπως περιγράφεται ανωτέρω, ο τ-παράγοντας είναι μια εκτίμηση του μέγιστου μέσου ετήσιου ποσοστού της εδαφολογικής διάβρωσης από τον αέρα ή/και το νερό που μπορούν να εμφανιστούν χωρίς να άσχουν επιπτώσεις στους όρους απαραίτητους για τη στήριξη της βλάστησης. Αυτές οι εκτιμήσεις είναι ιδιαίτερα μεταβλητές μεταξύ των χωμάτων επί κάθε ενός από τους τόπους τα χώματα όλα Blucher, λάχανων, Cronkite, Humaquepts και ροντέο εκθέτουν μια χαμηλή πιθανότητα της ζημίας από τις erosional δυνάμεις, ενώ τα χώματα Barnabe και Tamalpais έχουν τα ποσοστά διάβρωσης που είναι εξαιρετικά μη αποδεκτά. Πολλοί άλλοι παράγοντες, όπως οι τροποποιήσεις από τη βαθμολόγηση ή την κατασκευή, την αποτυχία κλίσεων και άλλες περιστάσεις μπορούν να αλλάξουν τις εκτιμήσεις τ-παράγοντα. Πίνακας 3-2 κάτωθι κατάλογοι οι εκτιμήσεις Tfactor για κάθε έναν από τους εδαφολογικούς τύπους (συμπεριλαμβανομένων εκείνων ως τμήμα ενός σύνθετου).

Και οι τρεις εναλλακτικές λύσεις δράσης προβλέπουν για την εθελοντική πυροσβεστική υπηρεσία παραλιών Muir για να συνεχίσουν να διατηρούν τις εγκαταστάσεις στο χρυσό γαλακτοκομείο πυλών στο πλαίσιο μιας κατάλληλης επιχειρησιακής συμφωνίας και κατά κάποιο τρόπο σύμφωνος με την προστασία των πόρων πάρκων επί του τόπου.

Σε όλες τις εναλλακτικές λύσεις δράσης, σημαντικά νέα κτήρια όπως οι κατοικίες σχεδιάζονται για να φθάσουν σε τρεις συγκριτικές μετρήσεις επιδόσεων ικανότητας υποστήριξης: Μια ελάχιστη ασημένια ή υψηλότερη ηγεσία στην περιβαλλοντικά αποδοτική εκτίμηση σχεδίου (LEED) (η επιτεύξιμη εκτίμηση μπορεί να ποικίλει από την εναλλακτική λύση). Το τμήμα το 9.1.1.6 των διοικητικών πολιτικών NPS (2006) δηλώνει ότι - όλα τα προγράμματα που περιλαμβάνουν κέντρα επισκεπτών ή σημαντικές εγκαταστάσεις υπηρεσιών επισκεπτών πρέπει να ενσωματώσουν τα πρότυπα LEED για να επιτύχουν μια ασημένια εκτίμηση».

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

 

Όνομα Προσαρμοσμένο μέτωπο - επιτροπής ξύλινος στάβλος αλόγων αλόγων σταθερός ξύλινος υλικός
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

Προσαρμοσμένο μέτωπο - σταθερός ξύλινος υλικός μακράς διαρκείας χρόνος αλόγων επιτροπής ξύλινος

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Vicky You

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα