Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣταθερό κιβώτιο αλόγων

Μέτωπο - επιτροπής ξύλινο μπαμπού υλικό ISO9001 κιβωτίων αλόγων σταθερό επικυρωμένο

Πιστοποίηση
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Μέτωπο - επιτροπής ξύλινο μπαμπού υλικό ISO9001 κιβωτίων αλόγων σταθερό επικυρωμένο

Front Panel Wooden Horse Stable Box Bamboo Material ISO9001 Certified
Front Panel Wooden Horse Stable Box Bamboo Material ISO9001 Certified Front Panel Wooden Horse Stable Box Bamboo Material ISO9001 Certified

Μεγάλες Εικόνας :  Μέτωπο - επιτροπής ξύλινο μπαμπού υλικό ISO9001 κιβωτίων αλόγων σταθερό επικυρωμένο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μάρκα: Horse Stable εφαρμογή: Σταθερή επιτροπή αλόγων
φινίρισμα: Μη επεξεργασμένος μαύρος, γαλβανισμένος, λουστράρισμα διαδικασία: Ενωμένος στενά, πίεση-κλειδωμένος, swage που κλειδώνεται
Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται Χρώμα: όλα τα χρώματα
Υψηλό φως:

portable horse stalls

,

steel horse stables

Προσαρμοσμένο μέτωπο - επιτροπής ξύλινος αλόγων σταθερός στάβλος αλόγων μπαμπού υλικός

 

 

Στο Τένεσι η ποιότητα νερού κοιλάδων θα προστατευόταν με να επανεντοπίσει και να ανακαινίσει το υπάρχον σπίτι επιστατών (το Bunkhouse) στην κοιλάδα του Τένεσι 25 πόδια στο Βορρά για να είναι έξω από την οπισθοδρόμηση ρευμάτων και τα λύματα θα αντιμετωπίζονταν στην περιοχή ή θα περιλαμβάνονταν και θα μεταφέρονταν οφσάιτ. Παρόμοιο με την επιλογή B1, το εναλλακτικό Γ θα εκάλυπτε την ανάγκη για την ενισχυμένη ολονύκτια επείγουσα απάντηση, και κάθε μια από τις εγκαταστάσεις σταύλων θα περιελάμβανε μια κατοικία επιστατών, εκτός αν ο επιχειρησιακός χειριστής μπορεί να παρέχει μια αποδεκτή εναλλακτική λύση για την ιππική ασφάλεια και το 24ωρο έλεγχο. Παραδείγματος χάριν, μια νέα κατοικία επιστατών θα μπορούσε να κατασκευαστεί στην κοιλάδα ροντέο στο νοτιοδυτικό τέλος της περιοχής έξω από απομονωτής ρευμάτων, σε μια προηγουμένως διαταραγμένη θέση στάβλων και οικοδόμησης αύξηση του τρέχοντος ίχνους αδειών της περιοχής. Η περιοχή σταύλος μέχρι 24 άλογα και θα μπορούσε να φιλοξενήσει 8 φιλοξενουμένους ξενοδοχείων αλόγων.

Τα μη-ιστορικές κτήρια και οι δομές (π.χ., στάβλοι αλόγων και μάντρες) θα αφαιρούνταν και τα ιστορικά κτήρια θα αποκαθίσταντο για τις χρήσεις όπως NPS, ο συνεργάτης πάρκων ή τα κοινοτικά διαστήματα συνεδρίασης, τα γκαράζ, το κέντρο διαχείρισης, ή/και οι σκοποί συντήρησης NPS. Μια ή περισσότερες από αυτές τις δομές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατοικία δασοφυλάκων, το γραφείο ή τις δημόσιες εγκαταστάσεις επαφών εάν σύμφωνες με την κκπ. Οι μη-ιστορικές δομές (π.χ., προσιτή τουαλέτα) θα προστίθονταν ή θα ενσωματώνονταν σε μια υπάρχουσα δομή. Οι συγκεκριμένες χρήσεις των υπαρχουσών εγκαταστάσεων που υποδεικνύονται πια για τις ιππικές χρήσεις θα κατευθύνονταν με άλλο μελλοντικό προγραμματισμό NPS.

Τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα τοπίων θα αποκαθίσταντο και θα αποκαθίσταντο, παρόμοιος με το εναλλακτικό Β, εκτός από το ότι μια νέα δομή σανού/τροφών θα χτιζόταν μεταξύ της κύριας σιταποθήκης και του Bunkhouse και οι νέοι στάβλοι θα χτίζονταν κατά μήκος της βόρεια πλευράς της κύριας σιταποθήκης πέρα από την ιστορική συγκεκριμένη πορεία.

Το εναλλακτικό Δ θα οδηγούσε σε τρεις σταύλους στις υπάρχουσες σταθερές θέσεις και την ανάπτυξη δύο νέων σταθερών θέσεων με μια μέγιστη ικανότητα 88 ιππικών στάβλων. Η κοιλάδα του Τένεσι, το χρυσό γαλακτοκομείο πυλών, και οι σταύλοι κοιλάδων ροντέο θα παρέμεναν ως ιππικές περιοχές, με μια μείωση του αριθμού αλόγων στο χρυσό γαλακτοκομείο πυλών. Οι νέοι σταύλοι θα αναπτύσσονταν επί των χαμηλότερων οδικών τόπων κολπίσκου και Marincello Redwood. Ο συνολικός αριθμός οι περιοχές αλόγων σε κάθε θέση παρέχεται στον πίνακα 2-10. Το εναλλακτικό Δ θα περιελάμβανε τα συστατικά κοινά για όλες τις εναλλακτικές λύσεις, όπως περιγράφονται ανωτέρω στην παράγραφο 2.3.2, με τις αλλαγές συγκεκριμένες για αυτήν την εναλλακτική λύση όπως περιγράφεται παρακάτω. Οι ακόλουθες παράγραφοι παρέχουν τις αφηγηματικές περιγραφές των κρίσιμων τροποποιήσεων περιοχών που προτείνονται ως τμήμα του εναλλακτικού Δ καθώς επίσης και του συλλογισμού πίσω από τις προτεινόμενες αλλαγές. Ο πίνακας 2-10 συνοψίζει τις εναλλακτικές αλλαγές Δ σε κάθε δυνατότητα πέρα από εκείνες τις αλλαγές που είναι κοινές για όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Τα σχήματα 2-18 μέχρι 2-23 επιδεικνύουν εννοιολογικά πώς οι υπάρχουσες περιοχές θα τροποποιούνταν κάτω από Alternative Δ. Οι ευκαιρίες για το δημόσιο όφελος κάτω από το εναλλακτικό Δ θα αυξάνονταν από τέσσερις περιοχές σε πέντε περιοχές. Ο αριθμός αλόγων θα αυξανόταν από 76 σε 88 έτσι ώστε οι γενικοί αριθμοί αλόγων θα αυξάνονταν κατά 16 τοις εκατό. Αυτή η εναλλακτική λύση θα βελτίωνε, θα ενίσχυε και θα επέκτεινε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις στην κοιλάδα του Τένεσι και την κοιλάδα ροντέο και θα παρείχε τις νέες ιππικές εγκαταστάσεις σε Marincello και το χαμηλότερο κολπίσκο Redwood. Η χαμηλότερη περιοχή κολπίσκου Redwood θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε συνεργασία με τα παρακείμενα εδάφη κρατικών πάρκων Καλιφόρνιας σε μια συμφωνία μεταξύ NPS και των κρατικών πάρκων, παραδείγματος χάριν, για να μοιραστεί τη χρήση και τη συντήρηση του μεγάλου χώρου του κρατικού πάρκου. Στο χρυσό γαλακτοκομείο πυλών, η περιοχή θα βελτιωνόταν και περιορισμένος στις εγκαταστάσεις για τέσσερα τα άλογα και οι θελκτικότητες και οι χρήσεις Trailhead κορυφογραμμών Dias, τα οποία θα παρέμεναν έξω από τον απομονωτή ρευμάτων. Τα πρόσθετα άλογα θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις δημόσιες σχέσεις για τη βραχυπρόθεσμη χρήση ημέρας. Ο αριθμός αλόγων που φιλοξενούνται στην κοιλάδα του Τένεσι θα παρέμενε σε 42 άλογα στους στάβλους. Ο αριθμός αλόγων στην κοιλάδα ροντέο θα αυξανόταν από 19 σε 24 (εξαιρέσει των αριθμών ξενοδοχείων αλόγων).

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα Στάβλος αλόγων με τη συρόμενη πόρτα και την πόρτα τροφοδοτών
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

Μέτωπο - επιτροπής ξύλινο μπαμπού υλικό ISO9001 κιβωτίων αλόγων σταθερό επικυρωμένο 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Vicky You

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα