Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων

Μέτωπο - ξύλινο ευρωπαϊκό υλικό μπαμπού στάβλων αλόγων επιτροπής για την υψηλή ασφάλεια

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Μέτωπο - ξύλινο ευρωπαϊκό υλικό μπαμπού στάβλων αλόγων επιτροπής για την υψηλή ασφάλεια

Κίνα Μέτωπο - ξύλινο ευρωπαϊκό υλικό μπαμπού στάβλων αλόγων επιτροπής για την υψηλή ασφάλεια προμηθευτής
Μέτωπο - ξύλινο ευρωπαϊκό υλικό μπαμπού στάβλων αλόγων επιτροπής για την υψηλή ασφάλεια προμηθευτής Μέτωπο - ξύλινο ευρωπαϊκό υλικό μπαμπού στάβλων αλόγων επιτροπής για την υψηλή ασφάλεια προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Μέτωπο - ξύλινο ευρωπαϊκό υλικό μπαμπού στάβλων αλόγων επιτροπής για την υψηλή ασφάλεια

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Ζεστό διασταύρωσης Galvanized χάλυβα εφαρμογή: σταύλος αλόγων
Επιφάνεια: δύναμη που ντύνεται διαδικασία: Ενωμένος στενά, πίεση-κλειδωμένος, swage που κλειδώνεται
Μέγεθος: 3.5*2.2m, το 4*2.2m ή οποιοδήποτε άλλοδήποτε μέγεθος εσείς απαίτησε μέγεθος σωλήνων: 50x50mm, 2mm παχιά

Προσαρμοσμένο μέτωπο - επιτροπής ξύλινος αλόγων στάβλων σταύλος αλόγων μπαμπού υλικός

 

 

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στις εναλλακτικές λύσεις δράσης είναι βασισμένες στα εννοιολογικά σχέδια περιοχών και τα σχέδια. Οι εναλλακτικές λύσεις είναι βασισμένες σε μια κατανόηση των πιθανών προγραμματικών απαιτήσεων μιας ιππικής λειτουργίας επί κάθε τόπου. Τα συγκεκριμένα μεγέθη, οι διαστάσεις, οι περιοχές και τα σχεδιαγράμματα είναι εκτιμήσεις που θα καθαρίζονταν κατά τη διάρκεια του σχεδίου και της ανάπτυξης, ως τμήμα μιας μακροπρόθεσμης ρύθμισης μισθώσεων με έναν χειριστή. Εάν οποιεσδήποτε αλλαγές που προτάθηκαν κατά τη διάρκεια του σχεδίου η διαδικασία ήταν ασυμβίβαστες με την πρόθεση και αξιολόγησαν τα αποτελέσματα της επιλεγμένων εναλλακτικής, πρόσθετης περιβαλλοντικής συμμόρφωσης θα διευθυνόταν ανάλογα με την περίπτωση.

Για όλες τις εναλλακτικές λύσεις δράσης, διευκρινισμένη σημαντική συντήρηση και οι κύριες βελτιώσεις θα περιελάμβαναν τις ενέργειες με σκοπό να προστατεύσουν ή να ενισχύσουν τους πολιτιστικούς πόρους σύμφωνα με τις οδηγίες NPS. Η πρόθεση κάτω από όλες τις εναλλακτικές λύσεις πρόκειται να συντηρήσει το ιστορικό τοπίο και τις ιστορικές περιοχές διάδοσης στη μεγαλύτερη δυνατή έκταση προστατεύοντας την ποιότητα νερού με την αφαίρεση όλων των nonhistoric εγκαταστάσεων από τις ουδέτερες ζώνες ρευμάτων. Ορισμένα μη-ιστορικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα στις ιστορικές περιοχές διάδοσης θα αφαιρούνταν επίσης εκτός αν απαιτούνται για τις διαδικασίες σταύλων (π.χ., μάντρες ή συγκεντρώσεις). Εκείνες οι σύγχρονες ιππικές εγκαταστάσεις που πρέπει να παραμείνουν στην ιστορική περιοχή διάδοσης θα σχεδιάζονταν στο μίγμα κατάλληλα με τα ιστορικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Αρχαιολογία. Κοινός για όλες τις εναλλακτικές λύσεις θα ήταν η απαίτηση εκείνη η έρευνα και τεκμηρίωση και παράγραφος 106 επιπέδων προγράμματος συμμόρφωση και διαβουλεύσεις με τον ανώτερο υπάλληλο κρατικής ιστορικό συντήρησης Καλιφόρνιας πριν από την έναρξη των συγκεκριμένων κατασκευών και της ανάπτυξης προγράμματος. Υπάρχει πρόσθετος προσδιορισμός των πόρων και έρευνα που απαιτείται.

Και οι τρεις εναλλακτικές λύσεις δράσης προβλέπουν για την εθελοντική πυροσβεστική υπηρεσία παραλιών Muir για να συνεχίσουν να διατηρούν τις εγκαταστάσεις στο χρυσό γαλακτοκομείο πυλών στο πλαίσιο μιας κατάλληλης επιχειρησιακής συμφωνίας και κατά κάποιο τρόπο σύμφωνος με την προστασία των πόρων πάρκων επί του τόπου.

Κάτω από την επιλογή B1, το χρυσό γαλακτοκομείο πυλών, η κοιλάδα του Τένεσι, η χαμηλότερη κοιλάδα του Τένεσι και η κοιλάδα ροντέο θα παρέμεναν ως ιππικοί σταύλοι. Η επιλογή B1 θα περιελάμβανε τα συστατικά κοινά για όλες τις εναλλακτικές λύσεις, όπως περιγράφονται ανωτέρω στην παράγραφο 2.3.2. Οι ακόλουθες παράγραφοι παρέχουν τις αφηγηματικές περιγραφές των κρίσιμων τροποποιήσεων περιοχών που προτείνονται ως τμήμα της επιλογής B1 καθώς επίσης και ο συλλογισμός πίσω από τις προτεινόμενες αλλαγές. Ο πίνακας 2-6 παρέχει μια περίληψη των προτεινόμενων τροποποιήσεων δυνατότητας και λογαριάζει 2-7 μέχρι την επίδειξη 2-10 εννοιολογικά πώς οι υπάρχουσες περιοχές θα τροποποιούνταν κάτω από την επιλογή B1. Αυτή η επιλογή θα βελτιωνόταν και να ενισχύσει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις κρατώντας τους συνολικούς αριθμούς των αλόγων και χρονοτριβεί αμετάβλητο σε κάθε δυνατότητα από το εναλλακτικό Α – καμία δράση. Συνολικά οι προτεινόμενες περιοχές τροποποιήσεων δυνατότητας καθόλου θα βελτίωναν την πρόσβαση επισκεπτών. Πολλές από τις περιοχές προσφέρουν τις εναλλακτικές χρήσεις των υπαρχουσών δομών που σχεδιάζονται για τη βελτιωμένες ροή και την ασφάλεια. Παραδείγματος χάριν, στα χωριστά άλογα από την καύσιμη τροφή, η υπάρχουσες τροφή και η περιοχή σανού στην κοιλάδα του Τένεσι θα μετατρέπονταν στους στάβλους και η αποθήκευση σανού θα επανεντοπιζόταν στην ιστορική κόκκινη σιταποθήκη και το ιστορικό υπόστεγο. Στην κοιλάδα ροντέο, το υπόστεγο δυτικών μηχανοκίνητων οχημάτων θα χρησιμοποιούταν ως τα γραφεία, το συνανμένος διάστημα, ή/και την αποθήκευση των άφλεκτων στοιχείων, και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως κατοικημένη μονάδα, ενώ και οι 19 στάβλοι θα βρίσκονταν στα ανατολικά υπόστεγα μηχανοκίνητων οχημάτων. Αυτή η επιλογή προσφέρει επίσης τις βελτιωμένες, αναβαθμισμένες και σταθεροποιημένες εγκαταστάσεις με τη διευρυμένη αναλογία του αριθμού αλόγων στην περιοχή άσκησης. Παραδείγματος χάριν, ένα καλυμμένο δαχτυλίδι βόρεια του βόρειου ανεμοφράχτη στο χρυσό γαλακτοκομείο πυλών θα επέκτεινε την περιοχή χρήσης αλόγων σε μια προηγουμένως διαταραγμένη περιοχή.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα Προσαρμοσμένο μέτωπο - επιτροπής ξύλινος αλόγων στάβλων σταύλος αλόγων μπαμπού υλικός
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

Μέτωπο - ξύλινο ευρωπαϊκό υλικό μπαμπού στάβλων αλόγων επιτροπής για την υψηλή ασφάλεια

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Vicky You

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα