Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων

Προσαρμοσμένοι μετάλλων στάβλοι αλόγων υποστηριγμάτων ευρωπαϊκοί με το απαραίτητο ξύλο

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Προσαρμοσμένοι μετάλλων στάβλοι αλόγων υποστηριγμάτων ευρωπαϊκοί με το απαραίτητο ξύλο

Κίνα Προσαρμοσμένοι μετάλλων στάβλοι αλόγων υποστηριγμάτων ευρωπαϊκοί με το απαραίτητο ξύλο προμηθευτής
Προσαρμοσμένοι μετάλλων στάβλοι αλόγων υποστηριγμάτων ευρωπαϊκοί με το απαραίτητο ξύλο προμηθευτής Προσαρμοσμένοι μετάλλων στάβλοι αλόγων υποστηριγμάτων ευρωπαϊκοί με το απαραίτητο ξύλο προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Προσαρμοσμένοι μετάλλων στάβλοι αλόγων υποστηριγμάτων ευρωπαϊκοί με το απαραίτητο ξύλο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: IOS9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Προσαρμοσμένος μετάλλων υποστηριγμάτων στάβλος αλόγων αλόγων σταθερός με το απαραίτητο ξύλο Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται
Υλικό: Ζεστό διασταύρωσης Galvanized χάλυβα Μέγεθος: 2.2m
Πλεονέκτημα: Ασφάλεια για το άλογο

Προσαρμοσμένος μετάλλων υποστηριγμάτων στάβλος αλόγων αλόγων σταθερός με το απαραίτητο ξύλο
 
 

NPS προσδιορίζει την περιβαλλοντικά προτιμημένη εναλλακτική λύση στα έγγραφα NEPA του για τη δημόσια αναθεώρηση και το σχόλιο. Η περιβαλλοντικά προτιμημένη εναλλακτική λύση καθορίζεται από CEQ NEPA τους κανονισμούς ως εναλλακτική λύση που - αιτίες η λιγότερη ζημία στο βιολογικό και φυσικό περιβάλλον σημαίνει επίσης την εναλλακτική λύση που προστατεύουν καλύτερα, συντηρούν και ενισχύουν ιστορικό, πολιτιστικός και τους φυσικούς πόρους ‖ (40 CFR 1500-1508). Οι κανονισμοί CEQ NEPA επίσης δείχνουν ότι η περιβαλλοντικά προτιμημένη εναλλακτική λύση είναι αυτή που - θα προωθούσε την εθνική πολιτική για το περιβάλλον όπως εκφράζεται στην παράγραφο 101 ‖ NEPA (σαράντα ερωτήσεις σχετικά με τους εθνικούς κανονισμούς 40 CFR 1500 – 1508 νόμων πολιτικής για το περιβάλλον CEQ Ερώτηση 6a). Η χρησιμοποίηση και των ερμηνειών του CEQ των δηλώσεων σκοπού παραγράφων 101 και της σύγκρισης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους που αναμένονται κάτω από κάθε εναλλακτικό, εναλλακτικό Γ προσδιορίστηκε ως περιβαλλοντικά προτιμημένη εναλλακτική λύση. Παίρνοντας όλες τις επιδράσεις μαζί, οι διαφορές μεταξύ των διάφορων εναλλακτικών λύσεων δεν είναι μεγάλες, αλλά το εναλλακτικό Γ αναμένεται για να έχει μειώσει ελαφρώς τις δυσμενείς επιδράσεις συνολικά για τον αρχικό λόγο ότι έχει μόνο δύο περιοχές σταύλων. Με δύο περιοχές που είναι σταύλοι στο εναλλακτικό Γ σε αντιδιαστολή με τρεις (εναλλακτικό Β, επιλογή 2), τέσσερις (εναλλακτικό Β, επιλογή 1) ή πέντε περιοχές (εναλλακτικό Δ), οι επιδράσεις που συνδέονται με τις διαδικασίες αλόγων θα περιορίζονταν γεωγραφικά σε μόνο δύο περιοχές, την κοιλάδα του Τένεσι και την κοιλάδα ροντέο, και δεν θα εμφανίζονταν στην αποξήρανση κολπίσκου Redwood (χρυσές περιοχές κολπίσκου Redwood πυλών γαλακτοκομικές και χαμηλότερες), την οδική περιοχή Marincello, ή τη χαμηλότερη κοιλάδα του Τένεσι. Αυτό μειώνει τις δυσμενείς επιδράσεις συνολικά. Το εναλλακτικό Γ παρέχει τα περισσότερα πλεονεκτήματα όσον αφορά τους παράγοντες αξιολόγησης της προστασίας φυσικών πόρων όταν συγκρίνεται με τις άλλες εναλλακτικές λύσεις δράσης. Ένας από τους στόχους προγράμματος είναι να βελτιωθεί η ποιότητα νερού και να μειωθεί η εδαφολογική διάβρωση στις εγκαταστάσεις. Το εναλλακτικό Γ θα πρόβλεπε την καλύτερη προστασία των φυσικών πόρων με τον περιορισμό των προβλημάτων αποξηράνσεων και ενδεχομένως μολυσμένου νερού στις κοντινές αποξηράνσεις έναντι των άλλων εναλλακτικών λύσεων. Για αυτούς τους λόγους, το εναλλακτικό Γ επιλέχτηκε ως περιβαλλοντικά προτιμητέα εναλλακτική λύση.

Το εναλλακτικό Γ θα μείωνε τον αριθμό σταύλων στο νότιο Marin GGNRA με την παγίωση των υπαρχόντων ιππικών σταύλων από τέσσερα έως δύο από τις σταθερές περιοχές – κοιλάδα του Τένεσι και κοιλάδα ροντέο. Η περίπολος αλόγων πάρκων θα επανεντόπιζε από τη χαμηλότερη κοιλάδα του Τένεσι στην κοιλάδα του Τένεσι. Οι ιππικοί σταύλοι και τα σχετικά προγράμματα στο χρυσό γαλακτοκομείο πυλών θα αποβάλλονταν, (απαιτεί την τροποποίηση το 1980 κκπ) η μείωση του γενικού αριθμού αλόγων στους στάβλους μέσα στο GGNRA από 76 στο εναλλακτικό Α σε 72 Alternative Γ. Alternative Γ θα περιελάμβανε τα συστατικά κοινά για όλες τις εναλλακτικές λύσεις, όπως περιγράφονται ανωτέρω στην παράγραφο 2.3.2, με τις αλλαγές συγκεκριμένες για αυτήν την εναλλακτική λύση όπως περιγράφεται παρακάτω. Οι ακόλουθες παράγραφοι παρέχουν τις αφηγηματικές περιγραφές των κρίσιμων τροποποιήσεων περιοχών που προτείνονται ως τμήμα του εναλλακτικού Γ καθώς επίσης και του συλλογισμού πίσω από τις προτεινόμενες αλλαγές. Ο πίνακας 2-8 συνοψίζει τις εναλλακτικές αλλαγές Γ σε κάθε δυνατότητα πέρα από εκείνες τις αλλαγές που είναι κοινές για όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Τα σχήματα 2-14 μέχρι 2-17 επιδεικνύουν εννοιολογικά πώς οι υπάρχουσες περιοχές θα τροποποιούνταν κάτω από Alternative Γ.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

1. Μήκος 3000mm, 3600mm, 3800mm, 4000mm
2. Ύψος 1800mm, 2200mm, 2400mm
3. Στάση μετα OD115mm
4. Πλαίσιο και μέση brack SHS 50x50mm
5. επεξεργασία επιφάνειας Καυτός-βυθισμένο γαλβανισμένο (μαύρο, πράσινο, κόκκινο κ.λπ.) σκονών

 

Προσαρμοσμένοι μετάλλων στάβλοι αλόγων υποστηριγμάτων ευρωπαϊκοί με το απαραίτητο ξύλο

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Helen Wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα