Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣταθερό κιβώτιο αλόγων

Καυτής εμβύθισης γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων κιβωτίων αλόγων σταθερή με τον ξύλινο πίνακα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Καυτής εμβύθισης γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων κιβωτίων αλόγων σταθερή με τον ξύλινο πίνακα

Κίνα Καυτής εμβύθισης γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων κιβωτίων αλόγων σταθερή με τον ξύλινο πίνακα προμηθευτής
Καυτής εμβύθισης γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων κιβωτίων αλόγων σταθερή με τον ξύλινο πίνακα προμηθευτής Καυτής εμβύθισης γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων κιβωτίων αλόγων σταθερή με τον ξύλινο πίνακα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Καυτής εμβύθισης γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων κιβωτίων αλόγων σταθερή με τον ξύλινο πίνακα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: IOS9001:2008
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Της Αυστραλίας καυτής εμβύθισης γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων αλόγων σταθερή με τον ξύλινο π Υλικό: galvanized χάλυβα
Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται Υπηρεσία: Όλο το προϊόν μπορεί να σχεδιαστεί
Χρώμα: όλα τα χρώματα Τύπος θύρας: Συρόμενη πόρτα

Της Αυστραλίας καυτής εμβύθισης γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων αλόγων σταθερή με τον ξύλινο πίνακα
 
 

Όλες οι εναλλακτικές περιοχές βρίσκονται στο νότιο Marin στο GGNRA. Τον Αύγουστο του 2009, οι υπάρχοντες όροι ατμοσφαιρικής ποιότητας μέσα στην εγγύτητα προγράμματος περιγράφηκαν EA για τη βελτίωση και το σχέδιο επέκτασης πανεπιστημιουπόλεων ιδρύματος ακρωτηρίων. Επειδή το ίδρυμα ακρωτηρίων είναι μέσα στην εγγύτητα προγράμματος, η ρύθμιση ατμοσφαιρικής ποιότητας του πρόσφατου ιδρύματος EA ακρωτηρίων θεωρείται έγκυρος για το πρόγραμμα και συνοψίζεται και ενημερώνεται κατωτέρω. Η ατμοσφαιρική ποιότητα μέσα στη λεκάνη αέρα Bay Area του Σαν Φρανσίσκο είναι κάτω από την αρμοδιότητα της περιοχής ποιοτικής διαχείρισης Bay Area (BAAQMD). BAAQMD είναι αρμόδιο για την εφαρμογή των προτύπων εκπομπών και διαχειρίζεται τους κανονισμούς ατμοσφαιρικής ποιότητας αναπτύσσομαι στον ομοσπονδιακό, το κράτος, και τα τοπικά επίπεδα. BAAQMD ενεργοποιεί ένα περιφερειακό δίκτυο ελέγχου ατμοσφαιρικής ποιότητας που μετρά τακτικά τις συγκεντρώσεις σημαντικών κατηγοριών ατμοσφαιρικών ρύπων αποκαλούμενων - ρύποι κριτηρίων ‖. Αυτοί περιλαμβάνουν το μονοξείδιο του άνθρακα, τα διοξείδια αζώτου, το όζον, το διοξείδιο θείου, και τα μόρια. Το SAN Rafael που ελέγχει το σταθμό είναι το πιό στενό τέτοιος σταθμός στην περιοχή μελέτης και παρέχει τα στοιχεία για το όζον, το μονοξείδιο του άνθρακα, και PM10 (μόρια μεγαλύτερα από 10µm σε μέγεθος). (NPS 2009). Όπως αναφέρεται στο ίδρυμα EA ακρωτηρίων, τα στοιχεία ελέγχου ατμοσφαιρικής ποιότητας για τα έτη 2002-2004 έδειξαν ότι η ατμοσφαιρική ποιότητα είναι γενικά αρκετά υψηλή, και ότι τα πρότυπα όζοντος ή μονοξειδίου του άνθρακα δεν είχαν ξεπεραστεί στην περίοδο ελέγχου. Τα εθνικά μοριακά πρότυπα επίσης δεν είχαν ξεπεραστεί, αλλά τα κρατικά πρότυπα μιας μέγιστης 24ωρης δόσης 50 µm/m3 είχαν ξεπεραστεί συνολικά τέσσερις χρόνοι (NPS 2009). Στην ενημέρωση των προγενέστερων στοιχείων ελέγχου αέρα για αυτό το EA, η επόμενη αναθεώρηση 2005-2007 στοιχείων από το SAN Rafael που ελέγχει το σταθμό έδειξε τη συνέπεια με τα προγενέστερα στοιχεία. Τα μοριακά πρότυπα παραβιάστηκαν μόνο ένας χρόνος το 2006. (ARB 2010) (πόλη του SAN Rafael 2010). Τα περιφερειακά σχέδια ροής έχουν επιπτώσεις στην ατμοσφαιρική ποιότητα στα νότια εδάφη του Marin NPS με να κινήσουν τους ρύπους downwind, οι οποίες φυσούν γενικά από τη δύση ή τα βορειοδυτικά. Οι μέτριοι άνεμοι διασκορπίζουν τους ρύπους και μειώνουν τις μολυσματικές συγκεντρώσεις. Ένα στρώμα αντιστροφής παγιδεύει τους ρύπους, πρώτιστα το καλοκαίρι. Η κανονική πτώση εμφανίζεται από το Νοέμβριο μέχρι το Φεβρουάριο και συμπληρώνει συνολικά έναν μέσο όρο 35 ιντσών. (NPS 2009).

Κανένα ομοσπονδιακός ή κράτος που απαριθμείται απειλητικός ή είδος απειλούμενο με εξαφάνιση των εγκαταστάσεων δεν αναμένεται για να εμφανιστεί στην περιοχή προγράμματος βασισμένη στις πληροφορίες στο σχέδιο διαχείρισης EIS πυρκαγιάς GGNRA (GGNRA 2005) και στα ακρωτήρια του Marin, τη βασισμένη το 2005 έρευνα που πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τη βελτίωση μεταφορών MHFB και το σχέδιο διαχείρισης EIS (NPS 2009). Η αναζήτηση CNDDB προσδιόρισε 20 θέσεις των ειδικών εγκαταστάσεων θέσης μέσα σε δύο μίλια από τους σταύλους (παράρτημα Δ). Ένας κατάλογος ειδικών εγκαταστάσεων θέσης που μπορούν να εμφανιστούν μέσα στη γενική περιοχή προγράμματος βασισμένη στον τύπο βιότοπων, την ανύψωση, και τις γνωστές θέσεις στη κομητεία του Marin παρέχεται στο παράρτημα Ε (ο κατάλογος CNPS διεύθυνε τον Ιούνιο του 2010).

 

Πληροφορίες προϊόντων

 

Στοιχείο Βαρέων καθηκόντων γαλβανισμένος στάβλος αλόγων
Άλλες λέξεις κλειδί σταθερό σπίτι του /horse αλόγων/σπίτι σίτισης αλόγων/εσωτερικό σπίτι αλόγων ασφάλειας
Κάθε μέγεθος επιτροπής (w*h)

4*2.2m, 3.6m*2.2m, 3m*2.2m, άλλα μεγέθη κατόπιν αιτήσεως

 

Υλικό 40*40mm, ή 50*50mm
Επιφάνεια Καυτός που βυθίζεται γαλβανισμένος
Πλεονέκτημα Εύκολη σύνδεση, ΚΑΜΙΑ ανάγκη της θέσης υποστήριξης
  Χρηματοκιβώτιο αλόγων, καμία αιχμηρή άκρη
Οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε απαιτήσεις, παρακαλώ αισθάνονται ελεύθερες να μας έρθουν σε επαφή με.

 

Καυτής εμβύθισης γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων κιβωτίων αλόγων σταθερή με τον ξύλινο πίνακα

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Helen Wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα