Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπιτροπές στάβλων αλόγων

Χονδρική εύκολη εξοπλισμένη γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων αλόγων σταθερή

Πιστοποίηση
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Χονδρική εύκολη εξοπλισμένη γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων αλόγων σταθερή

Κίνα Χονδρική εύκολη εξοπλισμένη γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων αλόγων σταθερή προμηθευτής
Χονδρική εύκολη εξοπλισμένη γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων αλόγων σταθερή προμηθευτής Χονδρική εύκολη εξοπλισμένη γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων αλόγων σταθερή προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Χονδρική εύκολη εξοπλισμένη γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων αλόγων σταθερή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 50 / μήνας
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: : Χονδρική εύκολη εξοπλισμένη γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων αλόγων σταθερή Μάρκα: JH Horse Stable
Είδος Ξύλου: Ξύλο μπαμπού φινίρισμα: ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται
Υψηλό φως:

custom horse stables

,

modular horse stall kits

Χονδρική εύκολη εξοπλισμένη γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων αλόγων σταθερή

 

 

Ο σκοπός του ιππικού σχεδίου σταύλων του Marin είναι να επιτρέψει την περιεκτική βελτίωση των ιππικών περιοχών, των εγκαταστάσεων, των προγραμμάτων, και της διαχείρισης σταύλων μέσα στο GGNRA. Το σχέδιο σχεδιάζεται για να βελτιώσει τις υπηρεσίες και την κονσέρβα επισκεπτών, να προστατεύσει, και να ενισχύσει τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους πάρκων κατά κάποιο τρόπο σύμφωνους με τα σχέδια και τις πολιτικές NPS. Και το πάρκο και οι υπάρχοντες χειριστές σταύλων έχουν προσδιορίσει την ανάγκη για ένα αναλυτικό σχέδιο που θα καθοδηγήσει τους σταύλους GGNRA στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 35 ετών, αν και πολλές αλλαγές έχουν εφαρμοστεί για να βελτιώσουν τις διαδικασίες, να μειώσουν τις επιδράσεις, και να επεκτείνουν το δημόσιο όφελος, δεν έχει υπάρξει μια περιεκτική διοικητική αναθεώρηση των διαδικασιών αλόγων. Οι ανακαινισμένες και βελτιωμένες ιππικές εγκαταστάσεις και οι πρακτικές διαχείρισης που προτείνονται σε αυτό το σχέδιο θα παρείχαν έναν υψηλό - εμπειρία ποιοτικών επισκεπτών, θα επέτρεπαν την αυξανόμενη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις, και θα προστάτευαν καλύτερα τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους επί των τόπων.

Προσδιορίστε τις κατάλληλες περιοχές για τη μακροπρόθεσμη χρήση σταύλων. Αυτές οι περιοχές καθορίζονται από τέτοιους παράγοντες όπως το μέγεθος περιοχών, την τοπογραφία, την εγγύτητα στους υδάτινους πόρους, την ιστορική ευαισθησία ρύθμισης και των πόρων, την πολιτιστική προστασία τοπίων, την προστασία φυσικών πόρων, το ίχνος και την οδική πρόσβαση, το χώρο στάθμευσης, και το δημόσιο μέσο μεταφοράς.

Εξυπηρετήστε και το οδηγώντας και μη-οδηγώντας κοινό με τα προγράμματα, ερμηνεία, που εκπαιδεύει, και ξεπεράστε τα προγράμματα. Προσκαλέστε το κοινό για να οδηγήσετε, και για να δείτε και να μάθετε για τα άλογα, τη γεωργία αλόγων, και την ιστορία, την περιοχή πολιτιστικές και τους φυσικούς πόρους, και τη χρυσή περιοχή αναψυχής πυλών εθνική. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν τους ιστοχώρους και τα σημάδια στα κοντινά κέντρα επισκεπτών που προσκαλούν το κοινό για να έρθουν να επισκεφτούν και να χρησιμοποιήσουν τους σταύλους. Οι αυξανόμενες ευκαιρίες οδήγησης και horsemanship θα προσφέρονταν για ποικίλα επίπεδα ικανότητας και ενδιαφέροντα. Στους σταύλους θα μπορούσαν να υπάρξουν εκθέματα για τη γεωργία αλόγων, πετάλωμα, πληροφορίες φυλής, καρφί, buggies, και τα άλογα οι ίδιοι πρόκειται εκεί να δουν και να απολαύσουν.

Στα πλαίσια της ευημερίας των ζώων, δηλαδή μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού για τα άλογα που κρατιούνται στα κιβώτια, και για να αποτρέψουν τις αξιώσεις αποζημιώσεων στην περίπτωση του τραυματισμού, οι γεμάτες σανίδες στους σταύλους αλόγων πρέπει να είναι ανθεκτικές στα ισχυρά λακτίσματα. Λόγω της κοινής πρακτικής του σχεδιασμού των γεμάτων σανίδων χωρίς εξέταση των μεμονωμένων ιδιοτήτων των ξύλινων ειδών χρησιμοποιούμενων, αυτό το έγγραφο στοχεύει να περιγράψει τη παρούσα κατάσταση του προσδιορισμού φορτίων λακτίσματος αλόγων, να δώσει μια επισκόπηση των δυνατοτήτων να καθοριστεί η αντίσταση λακτίσματος των γεμάτων σανίδων και να παρασχεθούν οι ιδέες για τα εναλλακτικά ξύλινα είδη και τα κατασκευασμένα ξύλινα προϊόντα για να αντικαταστήσει τις τροπικές ξυλείες ως υλικό σανίδων. Ο στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να αποτελεσθεί μια βάση στην οποία η δύναμη της γεμάτης σανίδας μπορεί να εξεταστεί, αντίστοιχα, προσκρούει - τα ανθεκτικά υλικά μπορούν να αναπτυχθούν στο μέλλον. Ως αποτέλεσμα των παρουσιασμένων συμπερασμάτων από τις κάμπτοντας δοκιμές αντίκτυπου στις πραγματικός-διαστασιολογημένες γεμάτες σανίδες, μια κατάλληλη οργάνωση δοκιμής για την κάμπτοντας δοκιμή αντίκτυπου προτείνεται, και οι μηχανικές ιδιότητες της τοποθετημένης σε στρώματα ξυλείας μπαμπού, ένα δημοφιλές υλικό σανίδων, δίνονται. Σε αυτό το πλαίσιο, η αντίσταση κλονισμού σύμφωνα με το DIN 52189 βρέθηκε για να είναι ένας χρήσιμος οδηγός κατά τη διαλογή του υψηλού αντίκτυπου - ανθεκτικά εναλλακτικά ξύλινα είδη.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Χονδρική εύκολη εξοπλισμένη γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων αλόγων σταθερή
Μπροστινός τύπος Ευρο- μετώπων/συνήθειας β-μπροστινό του /Custom μέτωπο στάβλων αλόγων τόξων μπροστινό/κλασικό
Μέγεθος Commom

μήκος 10ft 12ft 14ft (3m4.2m)

Height7.2ft (2.2m)

Επεξεργασία επιφάνειας γαλβανισμένη επένδυση του /powder καυτής εμβύθισης
Γεμάτο υλικό

μπαμπού: 20mm 28mm 32mm 38mm

Νότιο κίτρινο πεύκο: 30mm 40mm

Κοντραπλακέ/hdpe bosrd

πλέγμα

Τύπος πορτών πόρτα ταλάντευσης/συρόμενη πόρτα

 

Χονδρική εύκολη εξοπλισμένη γαλβανισμένη επιτροπή φρακτών στάβλων αλόγων σταθερή 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Helen Wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα