Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜέτωπα στάβλων αλόγων

Προσαρμόστε τα μέτωπα στάβλων αλόγων σχεδίου, ξύλινα ευρωπαϊκά μέτωπα στάβλων μπαμπού

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Προσαρμόστε τα μέτωπα στάβλων αλόγων σχεδίου, ξύλινα ευρωπαϊκά μέτωπα στάβλων μπαμπού

Κίνα Προσαρμόστε τα μέτωπα στάβλων αλόγων σχεδίου, ξύλινα ευρωπαϊκά μέτωπα στάβλων μπαμπού προμηθευτής
Προσαρμόστε τα μέτωπα στάβλων αλόγων σχεδίου, ξύλινα ευρωπαϊκά μέτωπα στάβλων μπαμπού προμηθευτής Προσαρμόστε τα μέτωπα στάβλων αλόγων σχεδίου, ξύλινα ευρωπαϊκά μέτωπα στάβλων μπαμπού προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Προσαρμόστε τα μέτωπα στάβλων αλόγων σχεδίου, ξύλινα ευρωπαϊκά μέτωπα στάβλων μπαμπού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Χτίστε έναν υψηλό - το ποιοτικό μπαμπού ο σταύλος αλόγων σχεδίου φινίρισμα: ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Πλεονέκτημα: Μεγάλη, μέση, ελαφριά απόδοση εφαρμογή: άλογο
Τύπος θύρας: Συρόμενη πόρτα Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται

Χτίστε έναν υψηλό - το ποιοτικό μπαμπού ο σταύλος αλόγων σχεδίου

 

 

Οι ιππικές εγκαταστάσεις σε GGNRA κατασκευάστηκαν αρχικά τις δεκαετίες πριν και χρειάζονται αυτήν την περίοδο ουσιαστικές επισκευή και βελτιώσεις. Η ηλικία των εγκαταστάσεων συντίθεται από μια έλλειψη των επενδύσεων κεφαλαίου. Το αποτέλεσμα είναι ότι μερικές εγκαταστάσεις έχουν μια παραμελημένη εμφάνιση και μη αποδεκτούς, κάτω του μετρίου όρους. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις χρειάζονται τις βελτιώσεις ως τμήμα της δέσμευσης NPS για την καταβολή όλων εφαρμόσιμων προσπαθειών να κατασταθούν οι εγκαταστάσεις, τα προγράμματα και οι υπηρεσίες προσιτές και χρησιμοποιήσιμες από όλους τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων ανάπηρων. Αυτή η πολιτική απεικονίζει την υποχρέωση να παρασχεθεί η πρόσβαση στην ευρύτερη διατομή του κοινού και να εξασφαλιστεί συμμόρφωση με τον αρχιτεκτονικό νόμο εμποδίων του 1968, το νόμο αποκατάστασης του 1973, και τον ανάπηρο νόμο Αμερικανών του 1991. Επιπλέον, υπάρχει μια ανάγκη να χτιστούν ορισμένες εγκαταστάσεις όπως τα καλυμμένες οδηγώντας δαχτυλίδια και η αποθήκευση σανού και λιπάσματος.

Υπάρχει μια ανάγκη να ενημερωθούν οι καλύτερες πρακτικές διαχείρισης στους σταύλους στις καλύτερες πιθανές επιδράσεις διευθύνσεων στα χώματα, το νερό και την ατμοσφαιρική ποιότητα, τις επεξεργασίες συντήρησης για τις ιστορικές δομές, τα πολιτιστικά τοπία, ή/και τους archeological πόρους. Η άδεια κάθε χειριστή απαιτεί αυτήν την περίοδο την εφαρμογή των πρακτικών για την προστασία καθαρού νερού. Εντούτοις, οι συνήθεις πρακτικές καθόλου οι σταύλοι, όπως BMPs, δεν προσδιορίζονται. Απαριθμημένα κατωτέρω είναι τα παραδείγματα των τρεχουσών όρων ή των δραστηριοτήτων που πρέπει να εξεταστούν για να προστατεύσουν τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους και την εμπειρία επισκεπτών.

Τα πολιτιστικά τοπία, οι ιστορικές δομές, και οι archeological περιοχές στο χρυσό γαλακτοκομείο πυλών, η κοιλάδα του Τένεσι, και οι σταύλοι κοιλάδων ροντέο προστατεύονται από τον εθνικό ιστορικό νόμο το (NHPA) συντήρησης. Αυτές οι ιδιότητες χρειάζονται τον προσδιορισμό, την αποκατάσταση, και ή τις επεξεργασίες συντήρησης υποκείμενες στη μεμονωμένη ή προγραμματική έγκριση από τον ανώτερο υπάλληλο το (SHPO) κρατικής ιστορικό συντήρησης.

Καθορίστε τις κατάλληλες μακροπρόθεσμες περιοχές σταύλων. Αυτές οι περιοχές καθορίζονται από τέτοιους παράγοντες όπως το μέγεθος περιοχών, την τοπογραφία, την εγγύτητα στους υδάτινους πόρους, την ιστορική ευαισθησία ρύθμισης και των πόρων, την πολιτιστική προστασία τοπίων, την προστασία φυσικών πόρων, την πρόσβαση, το χώρο στάθμευσης, και το δημόσιο μέσο μεταφοράς. Καθιερώστε ότι ο αριθμός αλόγων. Καθορίστε τον κατάλληλο αριθμό αλόγων βασισμένο στα πιθανά προγράμματα που συνδυάζονται με τους περιορισμούς περιοχών όπως το μέγεθος περιοχών, οι εγκαταστάσεις, και η πολιτιστική και προστασία φυσικών πόρων. Προσδιορίστε τις εγκαταστάσεις, τις βελτιώσεις και τους επιθυμητούς όρους των πόρων. Προσδιορίστε τις νέες εγκαταστάσεις και τις βελτιώσεις στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις απαραίτητες να επιτύχουν τους σκοπούς και τους στόχους προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένων πρόσβασης και της ασφάλειας και για τους ανθρώπους και για τα ζώα. Καθορίστε τις οδηγίες, τις ιππικές χρήσεις και τις διαδικασίες δυνατότητας που προστατεύουν ή ενισχύουν τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους σύμφωνους με τις διοικητικές πολιτικές NPS. Οι στόχοι οδηγίας είναι: · Βελτιώστε τον όρο των ιστορικών δομών και των τοπίων. · Προσδιορίστε και προστατεύστε τα archeological χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή τις περιοχές στους τομείς των προτεινόμενων βελτιώσεων. · Προστατεύστε τους φυσικούς πόρους πάρκων, συμπεριλαμβανομένου του νερού και της ατμοσφαιρικής ποιότητας. · Εξασφαλίστε έλεγχο διάβρωσης. · Μειώστε τα παράσιτα. · Προστατεύστε τα κατοικίδια ζώα και την άγρια φύση.

 

Το πλεονέκτημα προϊόντων:

 

1.Fully η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει ή κονιοποιεί την ντυμένη επιφάνεια.
2.A μεγάλη έκταση των επιλογών σχεδίου και ύφους.
3.Swing ο τροφοδότης παραθύρων & στροφέων είναι προαιρετικός ως εξαρτήματα.
4.Wood, πλέγμα καλωδίων, ο στρογγυλός σωλήνας είναι προαιρετικός ως γεμάτο υλικό.
5.Auto- η κλειδαριά και τα γλιστρώντας συστήματα σας δίνουν μια καλή εμπειρία

 

Προσαρμόστε τα μέτωπα στάβλων αλόγων σχεδίου, ξύλινα ευρωπαϊκά μέτωπα στάβλων μπαμπού

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Vicky You

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα