Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων

Ιππικό οικονομίας μεγάλο ξύλο μπαμπού μετώπων αλόγων σταθερό που χρωματίζεται

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Ιππικό οικονομίας μεγάλο ξύλο μπαμπού μετώπων αλόγων σταθερό που χρωματίζεται

Κίνα Ιππικό οικονομίας μεγάλο ξύλο μπαμπού μετώπων αλόγων σταθερό που χρωματίζεται προμηθευτής
Ιππικό οικονομίας μεγάλο ξύλο μπαμπού μετώπων αλόγων σταθερό που χρωματίζεται προμηθευτής Ιππικό οικονομίας μεγάλο ξύλο μπαμπού μετώπων αλόγων σταθερό που χρωματίζεται προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ιππικό οικονομίας μεγάλο ξύλο μπαμπού μετώπων αλόγων σταθερό που χρωματίζεται

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μάρκα: Jh Horse Stable Υλικό: ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Εκτίμηση φορτίων: Μεγάλη, μέση, ελαφριά απόδοση εφαρμογή: σταύλος αλόγων
Μέγεθος: 2.2m Επιφάνεια: δύναμη που ντύνεται

Το ξύλο μπαμπού χρωμάτισε τα ιππικά σταθερά μέτωπα αλόγων οικονομίας μεγάλα
 
 

Υπάρχει μια ανάγκη να αυξηθούν τα δημόσια οφέλη και η δημόσια πρόσβαση στην οδήγηση πλατών αλόγου και άλλο ιππικό προγραμματισμό. Παραδείγματος χάριν, οι σταύλοι κοιλάδων του Τένεσι παρέχουν τα δημόσια προγράμματα οδήγησης πλατών αλόγου και το αγρόκτημα αλόγων του Morgan, που βρίσκεται κοινό στο σημείο Reyes National Seashore, χρησιμεύει ως ένα παράδειγμα μιας ιππικής δυνατότητας που εξυπηρετεί το μη-οδηγώντας. Το αγρόκτημα αλόγων του Morgan προσκαλεί το κοινό για να δει και να μάθει για αυτά τα ειδικά άλογα. Ένα σημάδι στο κοντινό κέντρο επισκεπτών προσκαλεί το κοινό για να έρθει στους σταύλους. Στους σταύλους υπάρχουν εκθέματα για τη γεωργία αλόγων, πετάλωμα, πληροφορίες φυλής, καρφί, buggies και τα άλογα οι ίδιοι πρόκειται εκεί να δουν και να απολαύσουν.

Αυτό το EA αναλύει εναλλακτική λύση δράσης αριθ. και τρεις εναλλακτικές λύσεις δράσης για το ιππικό σχέδιο σταύλων του Marin, όπως περιγράφεται στο κεφάλαιο 2 του παρόντος εγγράφου. Περιγράφει τις εναλλακτικές λύσεις προγράμματος, τους υπάρχοντες όρους στην περιοχή προγράμματος, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις κάθε εναλλακτικής λύσης, και τα μέτρα μετριασμού για να αποφευχθούν ή να μειωθούν τα δυσμενή αποτελέσματα. Αυτό το EA είναι περιορισμένο στο πεδίο προτεινόμενες στις διεύθυνση βελτιώσεις στους ιππικούς σταύλους. Αφότου λαμβάνεται η απόφαση και το πρόγραμμα πηγαίνει στην εφαρμογή, οι αναθεωρήσεις σχεδίου θα γίνουν για να εξασφαλίσουν ότι το πρόγραμμα είναι στην προσαρμογή με την πολιτική EA/FONSI και NPS. Οι αναθεωρήσεις σχεδίου υπόκεινται σε μια αναθεώρηση προγράμματος πάρκων. Μέσω της διαδικασίας αναθεώρησης προγράμματος, μια διεπιστημονική ομάδα θα αξιολογήσει εάν το πρόγραμμα είναι σύμφωνο με το EA/FONSI, και αυτό κατάλληλα μέτρα μετριασμού ενσωματώνεται. Εάν καθορίζεται ότι το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα για τις νέες περιβαλλοντικές επιπτώσεις που δεν εξετάζονται σε αυτό το EA ή επηρεάζει μεγαλύτερο από εκείνοι που περιγράφονται σε αυτήν την δήλωση, μια χωριστή περιβαλλοντική διαδικασία θα διευθυνθεί. Αυτό το EA είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας προγραμματισμού ευρύς-κλίμακας να καθοριστεί η προτιμημένη θέση, βελτιώσεις δυνατότητας και οι καλύτερες πρακτικές διαχείρισης στους σταύλους και, επομένως, δεν καθορίζουν ή δεν παρουσιάζουν λεπτομερή σχέδια σχεδίου ή κατασκευής. Το λεπτομερές σχέδιο θα εμφανιστεί στην εφαρμογή του προγράμματος και θα αναπτυχθεί σύμφωνος με το Decision/FONSI. Αυτό το EA δεν εξετάζει τη χρήση, τον προσδιορισμό, ή τη συντήρηση των ιππικών ιχνών, εκτός από στην άμεση εγγύτητα των σταύλων. Ενώ η θέση της περιπόλου το (PHP) αλόγων πάρκων εξετάστηκε στη διαδικασία προγραμματισμού για το σχέδιο και συζητείται σε αυτό το EA, η διαχείριση των δραστηριοτήτων περιπόλου αλόγων πάρκων δεν είναι στα πλαίσια το σχέδιο και δεν συζητείται σε αυτό το EA. Το NPS εφαρμόζει ή προγραμματίζει άλλα προγράμματα κοντά στην ιππική περιοχή προγράμματος σχεδίων σταύλων του Marin. Αυτά τα προγράμματα αποτέλεσαν το αντικείμενο των χωριστών διαδικασιών προγραμματισμού και είναι σύμφωνα με αυτήν την προσπάθεια προγραμματισμού. Εξετάζονται στο συσσωρευτικό τμήμα ανάλυσης προγράμματος στο κεφάλαιο 4.

Αφότου σταματούν το άλογο, χρησιμοποιήστε ένα δίκρανο ή ένα φτυάρι για να αφαιρέσετε την παλαιά κλινοστρωμνή και το λίπασμα. Εάν φοράτε τα γάντια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να αφαιρέσετε τα συντρίμμια. Η θέση όλα αφαίρεσε από το στάβλο wheelbarrow. Σιγουρευτείτε ότι όλοι οι τομείς του στάβλου καθαρίζονται λεπτομερώς, συμπεριλαμβανομένων των γωνιών.

Έπειτα, χρησιμοποιήστε μια σκούπα ή μια βούρτσα για να σκουπίσετε το πάτωμα. Επιτρέψτε στο σταύλο για να στεγνώσετε για μερικές ώρες εάν είναι δυνατόν, αφήνοντας οποιεσδήποτε παράθυρα και πόρτες ανοικτά για να επιταχύνει τη διαδικασία. Ξεφορτωθείτε την κλινοστρωμνή σε μια περιοχή μακριά από τους σταύλους. Εάν έχετε έναν σωρό απορριμάτων, να είστε βέβαιος να φέρει όλο το υλικό που αφαιρείται από το στάβλο στην κορυφή του σωρού, παρά ακριβώς να πετάξει τον στο κατώτατο σημείο.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα Το ξύλο μπαμπού χρωμάτισε τα ιππικά σταθερά μέτωπα αλόγων οικονομίας μεγάλα
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

Ιππικό οικονομίας μεγάλο ξύλο μπαμπού μετώπων αλόγων σταθερό που χρωματίζεται

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Helen Wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα