Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕπιτροπές στάβλων αλόγων

Σταύλοι αλόγων συνήθειας απόδειξης νερού που ντύνουν τη σταθερή πόρτα μετώπων στάβλων αλόγων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Σταύλοι αλόγων συνήθειας απόδειξης νερού που ντύνουν τη σταθερή πόρτα μετώπων στάβλων αλόγων

Κίνα Σταύλοι αλόγων συνήθειας απόδειξης νερού που ντύνουν τη σταθερή πόρτα μετώπων στάβλων αλόγων προμηθευτής
Σταύλοι αλόγων συνήθειας απόδειξης νερού που ντύνουν τη σταθερή πόρτα μετώπων στάβλων αλόγων προμηθευτής Σταύλοι αλόγων συνήθειας απόδειξης νερού που ντύνουν τη σταθερή πόρτα μετώπων στάβλων αλόγων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Σταύλοι αλόγων συνήθειας απόδειξης νερού που ντύνουν τη σταθερή πόρτα μετώπων στάβλων αλόγων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Οι προμηθευτές εξοπλισμού ποτίζουν τη σταθερή πόρτα μετώπων στάβλων αλόγων επιστρώματος απόδειξης γι Τύπος θύρας: συρόμενη πόρτα ή πόρτα ταλάντευσης
Σχήμα: Μακροχρόνιο κανάλι, τετράγωνο, κράσπεδο φινίρισμα: ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Μέγεθος: 3.5*2.2m, το 4*2.2m ή οποιοδήποτε άλλοδήποτε μέγεθος εσείς απαίτησε Ικανότητα φόρτωσης: ΑΡΙΣΤΗ

 

Οι προμηθευτές εξοπλισμού ποτίζουν τη σταθερή πόρτα μετώπων στάβλων αλόγων επιστρώματος απόδειξης για την πώληση

 

 

Στο πλαίσιο του οργανικού νόμου, το τμήμα του εσωτερικού και τα NPS διευθύνονται - συντηρήστε το τοπίο και τα φυσικά και ιστορικά αντικείμενα και την άγρια φύση εκεί μέσα και για να επιτρέψει την απόλαυση του ίδιου πράγματος με τέτοιο τρόπο και με τέτοια μέσα όπως θα τους αφήσει αμείωτους για την απόλαυση των μελλοντικών γενιών ‖ (16 USC § 1). Αυτό επαναλήφθηκε στον εθνικό νόμο επέκτασης πάρκων Redwood του 1978, στο πλαίσιο του οποίου το NPS κατευθύνεται για να διευθύνει τις ενέργειές του που κατά κάποιο τρόπο θα εξασφαλίσουν αριθ. - παρέκκλιση των τιμών και των σκοπών για τους οποίους αυτές οι διάφορες περιοχές έχουν καθιερωθεί, εκτός από όπως μπορεί να ήταν ή άμεσα και συγκεκριμένα θα παρασχεθεί από το συνέδριο ‖ (16 USC § 1a-1).

Με τη συντήρηση ως κυρίαρχη εξουσιοδότησή του, το NPS επιδιώκει να αποφύγει ή να ελαχιστοποιήσει τις δυσμενείς επιδράσεις στους πόρους και τις τιμές πάρκων. Ενώ το NPS έχει τη διακριτικότητα για να επιτρέψει τις αρνητικές επιδράσεις όταν χρειάζεται, το NPS δεν μπορεί να επιτρέψει έναν δυσμενή αντίκτυπο που αποτελεί την εξασθένιση των πόρων (NPS, 2006a). Οι διοικητικές πολιτικές το 2006 NPS που είναι ιδιαίτερα σχετικές με το ιππικό σχέδιο σταύλων του Marin περιγράφονται στο παράρτημα Γ.

Η λειτουργία των υπαρχόντων σταύλων, με εξαίρεση το χαμηλότερο σταύλο κοιλάδων του Τένεσι που στεγάζει αυτήν την περίοδο την περίπολο αλόγων πάρκων, είναι σύμφωνη με την κκπ. Ιδίως, το 1980 κκπ που βρίσκεται: - Αυτές οι εγκαταστάσεις [χρυσό γαλακτοκομείο πυλών, κοιλάδα του Τένεσι, και σταύλοι κοιλάδων ροντέο] θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν δραστηριότητες στις παρούσες γενικές θέσεις τους αλλά ενώ συλλήφθηκαν και λειτούργησαν για να προσφέρουν μόνο τις επιβιβαμένος υπηρεσίες στα μέλη, θα τροποποιηθούν τώρα για να παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες στο ευρύ κοινό όπως το ενοίκιο αλόγων, ολονυκτίς, και χώρος στάθμευσης ρυμουλκών. Επιπλέον, η εφαρμογή των πολιτικών και των κανονισμών ιδιότητας μέλους τους θα ελεγχθεί τακτικά για να εξασφαλίσει ενάντια στις μεροληπτικές πρακτικές. ‖ (NPS, 1980). Το NPS ενημερώνει αυτήν την περίοδο το γενικό σχέδιο διαχείρισης GGNRA. Ο τρέχων συντονισμός μεταξύ αυτών των δύο προσπαθειών προγραμματισμού θα εξασφαλίσει συνέπεια στα τελικά εγκεκριμένα σχέδια. Εάν μια εναλλακτική λύση επιλέγεται που αποβάλλει μιας από τις περιοχές σταύλων ανωτέρω, το NPS θα τροποποιούσε το 1980 κκπ. Η νέα κκπ που στηρίζεται σε το 1980 κκπ είναι αυτήν την περίοδο εν εξελίξει. Το πάρκο προσδοκά την τελικών μελέτη το (EIS) σχεδίων και περιβαλλοντικής επίδρασης το 2012.

Το Συμβούλιο σχετικά με τους περιβαλλοντικούς ποιοτικούς (CEQ) κανονισμούς για την εφαρμογή του NEPA απαιτεί ότι οι Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες ενσωματώνουν τη διαδικασία NEPA με άλλες προσπάθειες προγραμματισμού να εξασφαλιστεί ότι οι αποφάσεις απεικονίζουν τις περιβαλλοντικές τιμές, για να αποφύγουν τις καθυστερήσεις αργότερα στη διαδικασία, και για να διευθύνουν από τις πιθανές συγκρούσεις (CEQ, 1978). Αυτοί οι κανονισμοί περιγράφουν περαιτέρω τη διαδικασία λήψης απόφασης που χρησιμοποιείται για να καθορίσει πότε για να προετοιμάσουν EA-ότι είναι, όταν είναι πιθανό ότι μια προτεινόμενη δράση δεν θα είχε κανέναν σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον (CEQ 1978: SEC. 1501.4). Εσωτερικό και εξωτερικό με το NPS, τις αντιπροσωπείες και το κοινό έχει δείξει ότι οι προτεινόμενες ενέργειες που συνδέονται με την εφαρμογή του ιππικού σχεδίου σταύλων του Marin δεν θα είχαν πιθανώς μια σημαντική επίδραση στο περιβάλλον και, επομένως, EA είναι το κατάλληλο έγγραφο NEPA. Σε περίπτωση που ένας σημαντικός αντίκτυπος προσδιορίζεται ως τμήμα της EA ανάλυσης, κατόπιν ένα EIS μπορεί να προετοιμαστεί.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Οι προμηθευτές εξοπλισμού ποτίζουν τη σταθερή πόρτα μετώπων στάβλων αλόγων επιστρώματος απόδειξης για την πώληση
Μπροστινός τύπος Ευρο- μετώπων/συνήθειας β-μπροστινό του /Custom μέτωπο στάβλων αλόγων τόξων μπροστινό/κλασικό
Μέγεθος Commom

μήκος 10ft 12ft 14ft (3m4.2m)

Height7.2ft (2.2m)

Επεξεργασία επιφάνειας γαλβανισμένη επένδυση του /powder καυτής εμβύθισης
Γεμάτο υλικό

μπαμπού: 20mm 28mm 32mm 38mm

Νότιο κίτρινο πεύκο: 30mm 40mm

Κοντραπλακέ/hdpe bosrd

πλέγμα

Τύπος πορτών πόρτα ταλάντευσης/συρόμενη πόρτα

 

Σταύλοι αλόγων συνήθειας απόδειξης νερού που ντύνουν τη σταθερή πόρτα μετώπων στάβλων αλόγων

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Helen Wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα