Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων

ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μεγέθους ISO 2.2m με την προσαρμοσμένη υπηρεσία παρεχόμενη

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μεγέθους ISO 2.2m με την προσαρμοσμένη υπηρεσία παρεχόμενη

Κίνα ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μεγέθους ISO 2.2m με την προσαρμοσμένη υπηρεσία παρεχόμενη προμηθευτής
ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μεγέθους ISO 2.2m με την προσαρμοσμένη υπηρεσία παρεχόμενη προμηθευτής ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μεγέθους ISO 2.2m με την προσαρμοσμένη υπηρεσία παρεχόμενη προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μεγέθους ISO 2.2m με την προσαρμοσμένη υπηρεσία παρεχόμενη

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: χάλυβας χαμηλού άνθρακα/αργίλιο/ανοξείδωτο εφαρμογή: σταύλος αλόγων
Πιστοποίηση: CE, ISO Επιφάνεια Treatmen: Εμβύθιση που γαλβανίζεται καυτή
Μέθοδος κατασκευής: Συγκόλληση & χέρι μηχανών - που γίνονται Μέγεθος: 2.2m

Σταύλος αλόγων μέσα υψηλός - ποιότητα με την προσαρμοσμένη υπηρεσία παρεχόμενη

 

 

Σε ένα πάρκο που θέτει, ένα φυσικό soundscape είναι μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από ορισμένες περιβαλλοντικές ιδιότητες ακουστικού και υγιούς επιπέδου, απούσες η παρείσφρυση των ήχων που προκαλούνται από τους ανθρώπους ή ανθρώπινη τεχνολογία. Το φυσικό soundscape είναι ένα συστατικό οποιουδήποτε πάρκου θέτοντας που προορίζεται να ρυθμιστεί ή να εκτιμηθεί όπως φυσικού. Το φυσικό soundscape αντιμετωπίζεται ως πόρος, όπως έχοντας την αξία για την παρουσία του, και ως αξία που εκτιμάται από τους επισκέπτες. Πολλοί επισκέπτες πάρκων έχουν μια προσδοκία να δουν, της ακοής, και της βίωσης των φαινομένων που συνδέονται με ένα συγκεκριμένο φυσικό περιβάλλον. Οι ήχοι που γίνονται από τον αέρα, τα πουλιά, τα ωκεάνια κύματα, τα ελάφια, τους καταρράκτες, και πολλά άλλα φυσικά φαινόμενα συνδέονται από τους επισκέπτες με τα μοναδικούς χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τους πόρους των πάρκων (NPS 2004). Το φυσικό soundscape ενός πάρκου, και η εκτίμηση των επισκεπτών από το, θεωρούνται συστατικό της γενικής εμπειρίας επισκεπτών. Τα φυσικά soundscapes περιλαμβάνουν όλους τους φυσικούς ήχους που εμφανίζονται μέσα και πέρα από στη σειρά των ήχων που οι άνθρωποι μπορούν να αντιληφθούν. Το NPS προσπαθεί να συντηρήσει, στη μεγαλύτερη δυνατή έκταση, τα φυσικά soundscapes των πάρκων (NPS 2006a, SEC. 4.9). Τα συστατικά του φυσικού soundscape περιλαμβάνουν τέτοια πράγματα όπως τους ήχους που παράγονται από τα ζώα (πουλιά, βάτραχοι, κ.λπ.) και εκείνους που παράγονται με τις φυσικές διαδικασίες (αέρας, νερό, κ.λπ.). Το φυσικό soundscape θεωρείται όρος βασικών γραμμών ενάντια στον οποίο οι τρέχοντες όροι μετριούνται και αξιολογούνται. Οι χαρακτηριστικές πηγές ανθρώπινος-παραχθε'ντων θορύβων που μπορούν να παρεισφρύσουν στο φυσικό soundscape ενός πάρκου περιλαμβάνουν τον τροχαίο θόρυβο, τα αεροσκάφη, τις δραστηριότητες κατασκευής, και τη ανθρώπινη δραστηριότητα. Όταν συγκρίνεται με τις backcountry περιοχές, η αναπτυγμένη περιοχή ενός πάρκου (ιππικές περιοχές, γραφεία/κατοικίες, κ.λπ.) δοκιμάζει τα πιό υψηλά επίπεδα θορύβου ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, της ανυψωμένης/συγκεντρωμένης ανθρώπινης δραστηριότητας, και της συγκεντρωμένης οδικής κυκλοφορίας και του μηχανοποιημένου θορύβου που συνδέονται με τις διαδικασίες visitation και πάρκων (συντήρηση, υπηρεσίες επισκεπτών, κ.λπ.). Ο παρασιτικός θόρυβος στο πάρκο είναι γενικά πολύ χαμηλότερος από αυτός που αναμένεται ή που ανέχεται στις αναπτυγμένες περιοχές στις οποίες οι ομοσπονδιακές οδηγίες θορύβου εφαρμόζονται γενικά. Οι διαδικασίες πάρκων και συνεργατών πάρκων σε και γύρω από τους ιππικούς σταύλους παράγουν το θόρυβο περιοδικά από το προσωπικό, τα οχήματα, τις γεννήτριες, τα εργαλεία χεριών όπως τα σφυριά και τα πριόνια δύναμης, το βαρύ εξοπλισμό όπως backhoes και τα τρακτέρ, και το μικρότερο εξοπλισμό δύναμης όπως τα πριόνια και οι ζιζάνιο-τρώγοντες αλυσίδων. Ο θόρυβος από τις διαδικασίες πάρκων επάνω από τα περιβαλλοντικά επίπεδα είναι αυτήν την περίοδο περιορισμένος πρώτιστα στις ώρες φωτός της ημέρας (NPS 2009).

Το NPS προσπαθεί να κάνει αυτό είναι προγράμματα και εγκαταστάσεις παγκοσμίως προσιτά και να λειτουργήσει σύμφωνα με το νόμο αποκατάστασης του 1973, ως τροποποιημένη παράγραφο 504, τα αρχιτεκτονικά πρότυπα δυνατότητας πρόσβασης νόμων εμποδίων που υιοθετούνται στις 6 Μαΐου 2006 και άλλες νομικές απαιτήσεις σχετικές με τη δυνατότητα πρόσβασης. Σε πολλές περιπτώσεις, το NPS έχει υιοθετήσει τις πολιτικές που υπερβαίνουν επάνω από και αυτές τις νομικές απαιτήσεις. Ενώ οι προι4στάμενοι του καθολικού σχεδίου δεν είναι υποχρεωτικοί, επιτυγχάνουν ένα ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο δυνατότητας πρόσβασης από τα νομικά ελάχιστα επομένως, το NPS ενθαρρύνει τις προσπάθειες να εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα όποτε είναι δυνατόν.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

Όνομα Σταύλος αλόγων μέσα υψηλός - ποιότητα με την προσαρμοσμένη υπηρεσία παρεχόμενη
Μέγεθος

" πόδια 10ft X 7ft (3m * 2.2m), 12ft X 7ft (3.6m * 2.2m) και 14ft X 7 (4m*2.2m).

οποιαδήποτε άλλαδήποτε μεγέθη που συμπαθείτε

Υλικό Σωλήνας 2 πλαισίων» x2» (50*50mm), ισχυρό κανάλι του U για να πάρει τους πίνακες T&G
Τελειώστε Κονιοποιήστε ντυμένος τελειώνει ή η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει
Πλεονέκτημα

Οι πλήρεις συγκολλήσεις θα σιγουρευτούν ότι οι στάβλοι είναι ισχυροί και ανθεκτικοί.

Καμία αιχμηρή άκρη δεν υπόσχεται το χρηματοκιβώτιο ανθρώπων και αλόγων.

Η πόρτα ζυγών επιτρέπει ότι τα άλογα τοποθετούν το επικεφαλής εξωτερικό του.

Που ντύνεται η σκόνη τελειώνει: Μπορούμε PC οποιοδήποτε χρώμα που συμπαθείτε. Πέστε, μαύρο χρώμα, μπλε χρώμα, πράσινο χρώμα κυνηγών, κ.λπ.

Συνέλευση εύκολα: βαρέων καθηκόντων μπουλόνια χρήσης ή συνδετήρας διαφορετικών τρόπων που συνδέει.

 

 

ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων μεγέθους ISO 2.2m με την προσαρμοσμένη υπηρεσία παρεχόμενη

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Vicky You

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα