Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜέτωπα στάβλων αλόγων

Ονείρου fitout μεγάλα δομών σπιτιών σχέδια οικοδόμησης στάβλων αλόγων σταθερά

Πιστοποίηση
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Ονείρου fitout μεγάλα δομών σπιτιών σχέδια οικοδόμησης στάβλων αλόγων σταθερά

Κίνα Ονείρου fitout μεγάλα δομών σπιτιών σχέδια οικοδόμησης στάβλων αλόγων σταθερά προμηθευτής
Ονείρου fitout μεγάλα δομών σπιτιών σχέδια οικοδόμησης στάβλων αλόγων σταθερά προμηθευτής Ονείρου fitout μεγάλα δομών σπιτιών σχέδια οικοδόμησης στάβλων αλόγων σταθερά προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ονείρου fitout μεγάλα δομών σπιτιών σχέδια οικοδόμησης στάβλων αλόγων σταθερά

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Ονείρου fitout μεγάλα δομών σπιτιών σχέδια οικοδόμησης στάβλων αλόγων σταθερά Υλικό: ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Πλεονέκτημα: Μεγάλη, μέση, ελαφριά απόδοση εφαρμογή: σπίτι αλόγων
Χρώμα: όλα τα χρώματα
Υψηλό φως:

european stall fronts

,

portable horse stall kits

Ονείρου fitout μεγάλα δομών σπιτιών σχέδια οικοδόμησης στάβλων αλόγων σταθερά

 

 

Απλή περίληψη: Ένα νέο εργαλείο Ιστού για τις ίππειες δραστηριότητες, InnoHorse, αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει τους σταθερούς διευθυντές αλόγων στη διαχείριση επιχειρήσεων, ασφάλειας, λιβαδιού και λιπάσματος. Ο στόχος του τμήματος ασφάλειας του εργαλείου Ιστού ήταν να βελτιωθεί η πληροφόρηση των ζητημάτων ασφάλειας στις καθημερινές σταθερές δραστηριότητες αλόγων. Αυτό το τμήμα περιέχει έναν πίνακα ελέγχου ασφάλειας, έναν σταθερό χάρτη ασφάλειας και ορθές πρακτικές να υποστηριχθούν οι ανθρώπινες υγείες και η ευημερία αλόγων και να αποτραπούν οι τραυματισμοί στις άλογο-σχετικές με τον δραστηριότητες. Οι αναθεωρήσεις της λογοτεχνίας και των στατιστικών, οι εμπειρικές σταθερές περιπτωσιολογικές μελέτες αλόγων, τα εργαστήρια ειδικής επιτροπής και οι συνεντεύξεις συμμετόχων χρησιμοποιήθηκαν στο σχεδιασμό του εργαλείου Ιστού. Περίληψη: Η διαχείριση ενός σταύλου αλόγων περιλαμβάνει τους κινδύνους, οι οποίοι μπορούν να έχουν τις σοβαρές συνέπειες για το σταύλο, τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους επισκέπτες και τα άλογα. Η ύπαρξη βιομηχανική ή τα εργαλεία διαχείρησης κινδύνων αγροτικής παραγωγής δεν ισχύει άμεσα στους σταύλους αλόγων και πρέπει να προσαρμοστούν προς χρήση από τους διευθυντές των διαφορετικών τύπων σταύλων. Σαν μέρος του προγράμματος InnoEquine, ένα καινοτόμο εργαλείο Ιστού, InnoHorse, αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει τους σταθερούς διευθυντές αλόγων στη διαχείριση επιχειρήσεων, ασφάλειας, λιβαδιού και λιπάσματος. Μια βιβλιογραφική επισκόπηση, εμπειρικές σταθερές περιπτωσιολογικές μελέτες αλόγων, εργαστήρια ειδικής επιτροπής και οι συνεντεύξεις συμμετόχων πραγματοποιήθηκαν για να υποστηρίξουν το σχέδιο. Το εργαλείο Ιστού InnoHorse περιλαμβάνει ένα τμήμα ασφάλειας που περιέχει έναν σταθερό χάρτη ασφάλειας αλόγων, σταθερούς πίνακες ελέγχου ασφάλειας, και τα παραδείγματα των ορθών πρακτικών στη σταθερή ασφάλεια, το χειρισμό αλόγων και τον προγραμματισμό διάσωσης. Αυτό το νέο εργαλείο διαχείρισης ασφάλειας αλόγων σταθερό μπορεί επίσης να βοηθήσει να οργανώσει τις διαδικασίες εργασίας στους σταύλους αλόγων γενικά.

Για να εξετάσουν τα αποτελέσματα της εγκατάστασης ενός συστήματος μηχανικού εξαερισμού σε έναν οδηγώ-σχολικό σταύλο στους εναέριους διαδρόμους εσωτερικής ατμοσφαιρικής ποιότητας και ανθρώπων και αλόγων. Η επέμβαση ήταν η εγκατάσταση του μηχανικού εξαερισμού σε έναν οδηγώ-σχολικό σταύλο. Το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), η αμμωνία, τα μόρια, το αλλεργιογόνο αλόγων, οι μικροοργανισμοί και οι ενδοτοξίνες μετρήθηκαν στο σταύλο. Οι σταθερός-εργαζόμενοι και οι οδηγώ-σπουδαστές συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο και υποβλήθηκαν στις ακόλουθες δοκιμές: ανάλυση του ρινικού πλυσίματος για τα biomarkers ανάφλεξης επίπεδα οξειδίου το (NO) αζώτου μετρήσεις της καθημερινής μέγιστος-εκπνευστικής ροής το (PEF). Τα άλογα εξετάστηκαν κλινικά από την ενδοσκόπηση εναέριων διαδρόμων και το βρογχοκυψελιδικό πλύσιμο (BAL) και αναλύθηκαν για την κυτταρολογία και τα biomarkers. Τα επίπεδα του CO2 διχοτομήθηκαν σχεδόν και τα αερομεταφερόμενα επίπεδα αλλεργιογόνου αλόγων μειώθηκαν εμφανώς (5-0.8 kU/m3) μετά από την επέμβαση. Ένα μειωμένο επίπεδο πολύ λεπτών μορίων παρατηρήθηκε (8000-5400 particles/cm3) μετά από την επέμβαση, ενώ τα επίπεδα συνολικής και αναπνεύσιμης σκόνης ήταν κυρίως αμετάβλητα (200 και 130 μg/m3). Τα επίπεδα μικροοργανισμών στα δείγματα επιφάνειας μειώθηκαν μετά από την επέμβαση, ενώ οι αερομεταφερόμενοι μικροοργανισμοί και η ενδοτοξίνη αυξήθηκαν. Δεν υπήρξε καμία σημαντική αλλαγή στα ανθρώπινα συμπτώματα, PEF-μεταβλητότητα, ανάδωσε το αριθ. ή τα εμπρηστικά biomarkers στο ρινικό πλύσιμο. Στα άλογα, το μέσο αποτέλεσμα της χαμηλότερης βλέννας εναέριων διαδρόμων μειώθηκε σημαντικά μαζί με το μέσο επίπεδο έκφρασης interleukin-6 mRNA BAL στα κύτταρα μετά από την επέμβαση. Η εγκατάσταση ενός συστήματος μηχανικού εξαερισμού οδήγησε σε μια αυξανόμενη συναλλαγματική ισοτιμία αέρα, όπως καταδεικνύεται από τα μειωμένα επίπεδα του CO2, αμμωνίας, πολύ λεπτών μορίων και αλλεργιογόνου αλόγων. Δεν υπήρξε καμία σημαντική κλινική επίδραση στους ανθρώπινους εναέριους διαδρόμους, αλλά υπήρξε μια τάση για τους μειωμένους δείκτες ανάφλεξης. Τα αποτελέσματα για τα άλογα μπορούν να δείξουν το λιγότερο αντίκτυπο στους εναέριους διαδρόμους τους μετά από την επέμβαση.

 

Το πλεονέκτημα προϊόντων:

 

1.Fully η καυτή εμβύθιση που γαλβανίζεται τελειώνει ή κονιοποιεί την ντυμένη επιφάνεια.
2.A μεγάλη έκταση των επιλογών σχεδίου και ύφους.
3.Swing ο τροφοδότης παραθύρων & στροφέων είναι προαιρετικός ως εξαρτήματα.
4.Wood, πλέγμα καλωδίων, ο στρογγυλός σωλήνας είναι προαιρετικός ως γεμάτο υλικό.
5.Auto- η κλειδαριά και τα γλιστρώντας συστήματα σας δίνουν μια καλή εμπειρία

   

Ονείρου fitout μεγάλα δομών σπιτιών σχέδια οικοδόμησης στάβλων αλόγων σταθερά 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Helen Wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα