Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων κιγκλιδωμάτων χάλυβα Jinghua Anping, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής των επιτροπών ζωικού κεφαλαίου και του κιγκλιδώματος χάλυβα.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣταθερά χωρίσματα αλόγων

Κομψός προκατασκευασμένος χάλυβα σταύλος στάβλων αλόγων δομών Prefab προ χτισμένος

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευρωπαϊκοί στάβλοι αλόγων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λίγες ημέρες πριν κάναμε μια αξιολόγηση για τις σχάρες δειγμάτων σας. Το evalauation ήταν πολύ θετικό, ειδικά οι συγκολλήσεις ρομπότ σας!

—— Alon

Έχω λάβει τελικά το σταύλο. Ευτυχής να δει ποιοτικό όπως το δείγμα. Υπόσχομαι εσείς θα πάρω περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Peter

Η υπηρεσία σας είναι φανταστική καθώς τοποθετώ ακριβώς τη διαταγή τον Ιανουάριο και τα αγαθά έφθασαν τόσο γρήγορα.

—— Dariimaa

Είμαι Online Chat Now

Κομψός προκατασκευασμένος χάλυβα σταύλος στάβλων αλόγων δομών Prefab προ χτισμένος

Κίνα Κομψός προκατασκευασμένος χάλυβα σταύλος στάβλων αλόγων δομών Prefab προ χτισμένος προμηθευτής
Κομψός προκατασκευασμένος χάλυβα σταύλος στάβλων αλόγων δομών Prefab προ χτισμένος προμηθευτής Κομψός προκατασκευασμένος χάλυβα σταύλος στάβλων αλόγων δομών Prefab προ χτισμένος προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Κομψός προκατασκευασμένος χάλυβα σταύλος στάβλων αλόγων δομών Prefab προ χτισμένος

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: JH Horse Stable
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: σταύλος αλόγων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 /month
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Κομψός προκατασκευασμένος χάλυβα στάβλος η σταθερή 3M αλόγων δομών Prefab προ χτισμένος φινίρισμα: ??????????? γαλβανισμένος χάλυβας
Εκτίμηση φορτίων: Μεγάλη, μέση, ελαφριά απόδοση εφαρμογή: σπίτι αλόγων
Επεξεργασία επιφάνειας: στο Μαύρο που ντύνεται Μήκος: 10.2M

Κομψός προκατασκευασμένος χάλυβα στάβλος η σταθερή 3M αλόγων δομών Prefab προ χτισμένος

 

 

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 35 ετών, αν και πολλές αλλαγές έχουν εφαρμοστεί για να βελτιώσουν τις διαδικασίες, να μειώσουν τις επιδράσεις, και να επεκτείνουν το δημόσιο όφελος, δεν έχει υπάρξει μια περιεκτική διοικητική αναθεώρηση των διαδικασιών αλόγων. Ενώ οι προτάσεις για τις βελτιώσεις δυνατότητας έχουν γίνει από τους χειριστές, το NPS δεν ήταν σε θέση να αξιολογήσει εκείνες τις προτάσεις στα πλαίσια ενός ευρύτερου σχεδίου περιοχών δυνατότητας. Με το προτεινόμενο σχέδιο, το NPS μπορεί κατάλληλα να αξιολογήσει οποιαδήποτε προτεινόμενη επέκταση ή αύξηση των ιππικών εγκαταστάσεων στο νότιο Marin. Υπάρχει μια ανάγκη να καθορίσει ότι ο κατάλληλος αριθμός αλόγων για να είναι στους νότιους Marin σταύλους GGNRA λαμβάνοντας υπόψη την ικανότητα περιοχών, την υγεία αλόγων και την οικονομική δυνατότητα πραγματοποίησης για τις επιχειρηματικές λειτουργίες. Υπάρχει επίσης μια ανάγκη να καθοριστούν οι αρμόδιες εγκαταστάσεις για τα άλογα και τους επισκέπτες. Οι βραχυπρόθεσμες άδειες εμποδίζουν τον επιχειρησιακό προγραμματισμό. Οι βραχυπρόθεσμες εγκρίσεις - από μηνιαία σε πέντε έτη – δεν απεικονίζουν τους μακροπρόθεσμους διοικητικούς στόχους του NPS. Μια συνέπεια είναι ότι η δυνατότητα των χειριστών είναι περιορισμένη για το μακροπρόθεσμο προγραμματισμό, την ανάπτυξη προγράμματος, την επάνδρωση, και τις βελτιώσεις δυνατότητας, με συνέπεια τον περιορισμένο δημόσιο προγραμματισμό και τις κακές συνθήκες σε ορισμένες εγκαταστάσεις περιοχών. Οι σημαντικές λειτουργούσες παράμετροι, όπως ο αριθμός επιτρεπόμενων αλόγων και η επιτρεπόμενη έκταση των αναπτυγμένων εγκαταστάσεων, δεν έχουν αξιολογηθεί για τις μακροπρόθεσμες εγκρίσεις. Υπάρχει μια ανάγκη να καθιερωθεί μια τυποποιημένη διαδικασία επιθεώρησης NPS για να εξασφαλίσει συμμόρφωση με τους όρους αδειών. Υπάρχει μια ανάγκη να παρασχεθεί η ευρύτερη ιππική κοινότητα η ευκαιρία να ενεργοποιηθούν αυτές οι εγκαταστάσεις μέσω ενός αιτήματος για τις προτάσεις και την ανταγωνιστική επιλογή. Επιπλέον, η παροχή της δίκαιης οικονομικής επιστροφής στο NPS για την ορισμένη χρήση του εδάφους και των εγκαταστάσεων θα απαιτούταν. Παραδείγματος χάριν, η δίκαιη οικονομική επιστροφή θα μπορούσε να περιλάβει την πληρωμή μιας δαπάνης περιοχής υπηρεσιών ή το μίσθωμα ή τη βελτίωση στις εγκαταστάσεις πάρκων. Οι επιχειρηματικές λειτουργίες πρέπει να είναι οικονομικά εφικτές αυτό είναι ουσιαστικό στη μακροπρόθεσμη ικανότητα υποστήριξης του GGNRA και των ιππικών διαδικασιών μέσα σε το.

Ένα υψηλής ποιότητας γεμάτο τον υλικό βαθμού θα λαμβανόταν ιδίως κατά χρησιμοποίηση των οικονομικώς αποδοτικών καπλαμάδων σκληρού ξύλου περιστροφικός-περικοπών για το στρώμα πυρήνων και θα τεμαχιζόταν ή θα πριονιζόταν τους καπλαμάδες για τα στρώματα προσώπου. Μέσα σε μια αναθεώρηση της χρησιμοποίησης των σκληρών ξύλων για το LVL που κατασκευάζει, Ozarska (1999) έδωσε έμφαση στις ανώτερες ιδιότητες δύναμης του σκληρού ξύλου και του LVL φιαγμένων από το. Αναφέρθηκε ότι οι μηχανικές ιδιότητες θα μπορούσαν να βελτιωθούν περαιτέρω από την αυξανόμενη πυκνότητα, είτε από τη συμπίεση κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας είτε με τη γονιμοποίηση μερικών είτε όλων των καπλαμάδων με το πολυμερισμένο υλικό. Τέτοιες καλύτερες ιδιότητες διάβρωσης resultsin διαπότισης. Στην περίπτωση του εντοπισμού του πυκνότερου υλικού στις περιοχές της υψηλής πίεσης (στρώματα προσώπου), οι ιδιότητες θα μπορούσαν να βελτιωθούν περαιτέρω. Colak και λοιποί (2007) βρήκε τη στατική κάμπτοντας δύναμη του στερεού ξύλου για να είναι χαμηλότερη από αυτή του LVL, εντούτοις, η δύναμη αντίκτυπου του στερεού ξύλου οξιών issignificantly υψηλότερου από αυτή του LVL οξιών. Οι εύθραυστες γραμμές κόλλας μεταξύ των στρωμάτων καπλαμάδων μπορούν να προκαλέσουν μια μείωση στη δύναμη αντίκτυπου. Η έλλειψη περαιτέρω μελετών για την αντίσταση κλονισμού του LVL δείχνει την ανάγκη για την έρευνα για αυτό το θέμα, το οποίο μπορεί να παρουσιάσει αντίθετα αποτελέσματα. Ιδιότητες δύναμης του ξύλου οξιών (sylvatica Fagus) (Volmary, 2005), (ανατολικός φήγος) (Aydin, 2004), κόκκινος σφένδαμνος (rubrum Acer) (WANG και λοιποί, 2003) και λαστιχένιο ξύλο (Hevea brasiliensis) (Kamala, και λοιποί 1999) τα LVL έχουν δημοσιευθεί, ενώ καμία πληροφορία για την αντίσταση κλονισμού δεν δίνεται.

 

Οι λεπτομέρειες προϊόντων:

 

1. Μήκος 3000mm, 3600mm, 3800mm, 4000mm
2. Ύψος 1800mm, 2200mm, 2400mm
3. Στάση μετα OD115mm
4. Πλαίσιο και μέση brack SHS 50x50mm
5. επεξεργασία επιφάνειας Καυτός-βυθισμένο γαλβανισμένο (μαύρο, πράσινο, κόκκινο κ.λπ.) σκονών

 

Κομψός προκατασκευασμένος χάλυβα σταύλος στάβλων αλόγων δομών Prefab προ χτισμένος

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping jinghua steel grating metal wire mesh co., ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Vicky You

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα